Noul BMW i3 cu autonomie extinsă

CREAT PENTRU VIITORUL MOBILITĂŢII.

BMW i

Noul BMW i3 cu autonomie extinsă.

CREAT PENTRU VIITORUL MOBILITĂŢII.

Noul BMW i3 cu autonomie extinsă.

CREAT PENTRU VIITORUL MOBILITĂŢII.Noul BMW i3 cu autonomie extinsă.
BMW i

RATĂ LUNARĂ 299 EURO + TVA.

Avans 23,9%, Perioadă de finanțare 36 de luni, Valoare reziduală 51.6%, Garanţie extinsă (BRI) 3 ani inclusă, DAE 6,28%.

Ca să ajungi să mergi pe cărări noi trebuie să îndrăznești să îți schimbi modul de a gândi. Provocările lumii de azi creează un mediu în continuă mișcare unde tehnologia evoluează constant. Alături de BMW i te vei integra perfect în această lume a schimbării și a inovației, in care sustenabilitatea devine o componentă centrală.

 

Pentru BMW i, această schimbare de mentalitate a creat o nouă eră în care, pentru prima dată, automobilele sunt concepute cu gândul la mobilitatea sustenabilă. În acest context, BMW i3 este mai mult decât un automobil, este dovada faptului că responsabilitatea şi plăcerea de a conduce se completează până la perfecţiune. Acum este momentul să deschidem noi drumuri prin propriul exemplu şi să descoperim noua formă a plăcerii de a conduce.

 

În plus faţă de modelul deja cunoscut BMW i3 (60 Ah), acum sunt disponibile încă două versiuni noi: BMW i3 (94 Ah) şi BMW i3 REX (94 Ah cu sistem de extindere a autonomiei). Ambele versiuni au baterie litiu-ion mai puternică şi de capacitate crescută.

 

În timp ce autonomia BMW i3 (60 Ah) în călătoriile zilnice este de până la 160 km (Noul Ciclu European de Condus – NCEC: 190 km), BMW i3 (94 Ah) îţi permite să ajungi la destinaţii de până la 200 de km depărtare (NCEC: 312 km). BMW i3 REX (94 Ah cu sistem de extindere a autonomiei) are autonomie de până la 330 km.

DETALII DESPRE NOUL BMW i3 (94 AH) DINTR-O PRIVIRE.

Noua baterie Litiu-Ion are capacitate crescută, pentru autonomie mai mare.

Noua baterie Litiu-Ion are capacitate crescută, pentru autonomie mai mare.

Având capacitate crescută şi beneficiind de încărcare la putere mai mare, această baterie oferă mai multă putere, dar are aceeaşi dimensiune ca prima generaţie de baterii. În plus, bateria de înaltă tensiune de 94 Ah se încarcă în mai puţin de trei ore, asemenea bateriei de 60 Ah, deşi are capacitate mai mare.
Autonomie integral electrică de până la 200 km în călătoriile zilnice, cu o singură încărcare a bateriei.

Autonomie integral electrică de până la 200 km în călătoriile zilnice, cu o singură încărcare a bateriei.

BMW i3 (60 Ah) are autonomie de până la 160 km în călătoriile zilnice (Noul Ciclu European de Condus – NCEC: 190 km), în timp ce BMW i3 (94 Ah) poate ajunge la destinaţii de până la 200 de km depărtare (NCEC: 312 km). BMW i3 REX (94 Ah cu sistem de extindere a autonomiei) adaugă încă 150 km la autonomia reală şi ajunge până la 330 km.
BMW i3 (60 Ah) şi BMW i3 (60 Ah) cu sistem de extindere a autonomiei rămân disponibile.

BMW i3 (60 Ah) şi BMW i3 REX (60 Ah cu sistem de extindere a autonomiei) rămân disponibile.

Acum poţi alege între patru modele BMW i3 diferite. BMW i3 (60 Ah) şi BMW i3 REX (60 Ah cu sistem de extindere a autonomiei) sunt în continuare disponibile.
Vopseaua Albastru Protonic metalizat a BMW i8 este acum disponibilă şi pentru BMW i3 (94 Ah).

Vopseaua Albastru Protonic metalizat a BMW i8 este acum disponibilă şi pentru BMW i3 (94 Ah).

În plus faţă de vopseaua Albastru Protonic metalizat, sunt disponibile încă trei vopsele metalizate: Gri Mineral, Argintiu Platinum şi Argintiu Iconic. Alte opţiuni de culoare includ două vopsele nemetalizate: Alb Capparis şi Negru Fluid. De asemenea, sunt disponibile şi noi opţiuni de configurări şi design interior. Spre exemplu, noile ornamente interioare din lemn de stejar închis la culoare sunt incluse în pachetul de echipamente Suite.

NOUL BMW i3 EDIŢIE ADVANCED.

Eficienţă avansată

Eficienţă avansată.

Pachetul pentru încărcare optimizează consumul de energie al automobilului tău BMW i3. Datorită combinaţiei de sisteme de pompe de încălzire, de încălzire a scaunelor şi de încălzire a bateriei, acesta îţi oferă mai multă eficienţă energetică, nivel optim al temperaturii în interior şi autonomie extinsă. Cu Wallbox-ul pentru încărcare la domiciliu, inclus în pachet, îţi poţi încărca automobilul rapid şi comod.
Confort avansat.

Confort avansat.

Pachetul Comfort Advanced îţi oferă printre altele: volan multifuncţional, oglindă retrovizoare şi oglinzi exterioare cu funcţie automată antiorbire, cotieră în partea faţă, pachet de depozitare, senzor de ploaie, aer condiţionat automat, pilot automat cu funcţie de frânare şi elemente de iluminare cu tehnologie LED.
Oportunităţi avansate

Oportunităţi avansate.

Oferă mai multe avantaje business-ului tău cu echipamentele pachetului Business: sistem de navigaţie Professional actualizat, sistem extins de conectare prin Bluetooth, Servicii ConnectedDrive, sistem de Acces confort şi sistem de sunet Harman Kardon.
Pentru cerinţe avansate

Pentru cerinţe avansate.

O combinaţie armonioasă de materiale sustenabile şi moderne: acesta este pachetul de echipamente interioare „LOFT”, care îţi oferă confort, dinamică, eleganţă şi impresia de echilibru perfect. Jantele de 19” Turbine completează pachetul disponibil pentru noul BMW i3 Ediţie Advanced.
Plăcere de a conduce avansată

Plăcere de a conduce avansată.

Descoperă şi bucură-te de noul BMW i3 Ediţie Advanced cu autonomie extinsă. Acesta include pachetul de încărcare cu Wallbox, pachetul Comfort cu volan multifuncţional, pachetul Business cu sistem de navigaţie Professional şi pachetul Style cu jante Turbine de 19” - acestea sunt doar câteva dintre echipamentele noii ediţii. Te poţi bucura de toate acestea alături de noul BMW i3 Ediţie Advanced, care îţi oferă un avantaj client de 5.000 euro. Programează acum un test drive!