NOUA FORMĂ A PLĂCERII DE A CONDUCE.

BMW i

BMW i3 integral electric.

BMW i

NOUA FORMĂ A PLĂCERII DE A CONDUCE.

BMW i3 integral electric.

NOUA FORMĂ A PLĂCERII DE A CONDUCE.BMW i3 integral electric.

Lumea este în mişcare continuă, la fel şi noi. Mişcarea înseamnă schimbare şi schimbarea este palpitantă. Tot mai mulţi oameni din întreaga lume se gândesc la cum să-şi trăiască viaţa într-un mod cât mai prietenos cu mediul înconjurător.

În cadrul BMW i, această schimbare de mentalitate a creat o nouă eră în care, pentru prima dată, automobilele sunt concepute cu gândul la mobilitatea sustenabilă. În acest context, BMW i3 este mai mult decât un automobil, este dovada faptului că responsabilitatea şi plăcerea de a conduce se completează până la perfecţiune. Acum este momentul să deschidem noi drumuri prin propriul exemplu şi să descoperim noua formă a plăcerii de a conduce.

BMW i

CUM ESTE SĂ CONDUCI UN BMW i3?

Te-ai întrebat mereu cum ar fi să conduci un BMW i3? Află singur(ă), cu „BMW i3 Experience”. Vezi videoclipurile din Milano, Londra, Berlin şi Oslo.

PENTRU A DESCHIDE NOI DRUMURI ÎNDRĂZNEŞTE SĂ GÂNDEŞTI DIFERIT.

Pentru a ţine pasul cu spiritul de pionierat al BMW Group, marca BMW dispune de o lungă tradiţie de concepte de pionierat. Iar cu ajutorul mărcii BMW i, BMW Group a făcut un pas hotărât către viitor. BMW i îşi are originea în „Proiectul i” din 2007 – un proiect care a pus sub semnul întrebării fundamentul bazat pe decenii de producţie de automobile, precum şi conceptul de bază al automobilului în sine, pentru a face cale progresului în noi direcţii şi pentru a defini un concept de mobilitate cu viitor sigur.

Procesul de dezvoltare al BMW i3.

Testul practic.

„BORN ELECTRICS”.

„BORN ELECTRICS”.

Din momentul în care a fost creat conceptul BMW i în 2013, pionierii în domeniul electric din înteaga lume au condus, au trăit şi au împărtăşit viziunea noastră asupra viitorului mobilităţii. În cadrul platformelor de socializare, aceştia se deschid în faţa noastră, ne spun poveştile lor „electrice” şi împărtăşesc momente din viaţa lor de zi cu zi împreună cu BMW i3.

INOVAŢIA ÎN ORAŞ.

INOVAŢIA ÎN ORAŞ.

BMW i3 integral electric este primul model de serie din lume care a fost creat în fiecare stadiu cu gândul la sustenabilitate, de la conceperea automobilului până la producţia şi utilizarea sa de zi cu zi. În calitate de automobil integral electric, acesta nu produce emisii de noxe ori alte mirosuri în momentul utilizării – ceea ce îl face partenerul perfect pentru călătoriile în oraş.
Dar BMW i3 este mai mult decât un automobil „verde”. În primul rând, acesta oferă plăcere excepţională de a conduce, datorită agilităţii şi acceleraţiei sale – ajunge de la 0 la 100 km/h în doar 7,3 secunde. Pentru a pleca de pe loc, trebuie doar să apeşi uşor acceleraţia şi BMW i3 va accelera puternic şi aproape fără zgomot.

NĂSCUT ELECTRIC.

Află mai multe despre conceptul vizionar de mobilitate al BMW i.

BMW eDrive.

Descoperă plăcerea pură de a conduce în modul electric: tehnologia BMW eDrive inovatoare te duce la destinaţie în mod dinamic şi fără emisii de noxe.

Autonomie.

BMW i3 (94 Ah) are autonomie electrică reală de până la 200 de kilometri.

Sustenabil.

Absolut convingător: întregul ciclu de producţie şi de viaţă al BMW i3 a fost conceput cu gândul la sustenabilitate.

Încărcare.

Acasă ori pe drum: datorită conceptului de încărcare inovator, poţi „alimenta” BMW i3 în doar câteva ore.

GHID „QUICK START”.

Descoperă noua formă a plăcerii de a conduce: ghidul „Quick Start” oferă numeroase informaţii cu privire la toate automobilele BMW i3 integral electrice.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (60 Ah):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 12,9

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (94 Ah):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 12,6*/ 13,1**

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (60 Ah) cu sistem de extindere a autonomiei:
  Emisii medii de CO2, în g/km: 13
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,5
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0,6

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (94 Ah) cu sistem de extindere a autonomiei:
  Emisii medii de CO2, în g/km: 12*/ 13**
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 11,3*/ 11,9**
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0,6

  * Jante 1: de 19”
  ** Jante 2: de 20”, cu anvelope de iarnă

  Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat.

  Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.