BMW i

SERVICII FINANCIARE PERSONALIZATE.

Pentru electromobilitate personalizată.

BMW Financial Services îţi oferă numeroase servicii de finanţare pentru automobilul tău BMW i3, pentru a completa în mod ideal conceptul de mobilitate BMW i. Programul BMW Financial Services Electrify include pachete complete şi atractive de finanţare, leasing, asigurare, servicii legate de automobil şi servicii pentru mobilitate. Serviciul de mobilitate BMW Add-on este soluţia optimă pentru nevoile de mobilitate extinse şi îţi pune la dispoziţie întreaga flotă BMW atunci când trebuie să parcurgi distanţe mai mari.Serviciul nu este disponibil în România.

PROGRAMUL BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY.

Programul BMW Financial Services Electrify este special conceput pentru clienţii BMW i şi pentru nevoile acestora de mobilitate. Acesta include un pachet atractiv de finanţare, leasing, asigurare, servicii legate de automobil şi servicii pentru mobilitate. Te rugăm să reţii faptul că ofertele BMW Financial Services şi BMW Add-on pentru mobilitate pot varia de la o ţară la alta. Serviciul nu este disponibil în România.

Agent BMW i.

Departamentul de vânzări BMW i este reprezentat de Agenţii BMW i care au cunoştinţe vaste în domeniul mobilităţii electrice şi al automobilelor BMW i. Eşti curios să afli despre produsele noastre? Sau ai hotărât deja să achiziţionezi un automobil? Experţii noştri sunt aici pentru a te ajuta şi îţi oferă cu plăcere sfaturile necesare.

În cadrul reţelei BMW i sunt integrate şi magazinele BMW i Brand, aflate în cele mai mari oraşe din lume, precum Tokio, Paris şi Bruxelles. Acolo vei găsi cele mai noi modele de automobile BMW i.

Centrul BMW i pentru clienţi (CIC)*.

Viaţa modernă nu mai este limitată de locaţii fixe. Acum mai mult ca oricând este necesară flexibilitate maximă. Centrul pentru clienţi (CIC – Customer Interaction Centre) reprezintă unul dintre canalele de vânzare ale viitorului, care deja îndeplineşte aceste aşteptări în prezent. Centrul este complet echipat pentru îndeplinirea nevoilor clientului modern al BMW i. Experţii de produs special instruiţi sunt disponibili pentru a-ţi oferi sfaturi prin telefon, e-mail sau discuţii directe. În plus, pentru prima dată, acum poţi încheia contractul de cumpărare direct prin intermediul Centrului pentru clienţi.

Consultantul mobil de vânzări BMW i (MSA)*.

Consultanţii mobili de vânzări (MSA – Mobile Sales Advisors) formează echipa mobilă de vânzări a BMW i. Aceşti experţi BMW i flexibili te vizitează oricând doreşti – în cazul în care tu nu te poţi deplasa la sediul nostru. Aceştia vor profita de vizită pentru a-ţi demonstra beneficiile automobilelor BMW i la faţa locului, pentru a-ţi oferi sfaturi cu privire la configurarea şi finanţarea automobilului şi de asemenea pentru a efectua un test drive, dacă este necesar. Astfel, BMW marchează începutul activităţii de vânzări de automobile a viitorului. Clienţii noştri au întotdeauna prioritate, indiferent de locul în care se află.
 • * Nu este disponibil în toate ţările. Pentru informaţii suplimentare te rugăm să vizitezi website-ul BMW din ţara ta sau să contactezi cel mai apropiat dealer BMW.

Consum de combustibil si emisii de CO₂.

 • Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (60 Ah):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 12,9

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (94 Ah):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 12,6*/ 13,1**

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (60 Ah) cu sistem de extindere a autonomiei:
  Emisii medii de CO2, în g/km: 13
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,5
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0,6

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (94 Ah) cu sistem de extindere a autonomiei:
  Emisii medii de CO2, în g/km: 12*/ 13**
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 11,3*/ 11,9**
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0,6

  * Jante 1: de 19”
  ** Jante 2: de 20”, cu anvelope de iarnă

  Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat.

  Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.