BMW i

CONECTAREA INTELIGENTĂ TE ŢINE PE TRASEUL POTRIVIT.

Mobilitatea conectată a BMW i3.

Un sistem complet sustenabil necesită o reţea pe măsură: datorită cardului SIM integrat în automobil ca parte din echiparea standard, BMW i3 se bucură de conectivitate maximă cu lumea exterioară. Iar cu ajutorul serviciilor BMW i ConnectedDrive vei ajunge la destinaţie în siguranţă. Pentru a ne asigura că nu rămâi niciodată fără energie electrică, serviciul de mobilitate ChargeNow îţi pune la dispoziţie cea mai mare reţea globală de staţii publice de încărcare. Serviciul de mobilitate ParkNow îţi arată spaţiile de parcare disponibile – pe marginea drumului sau într-o parcare. Iar atunci când ai nevoie de un automobil, îl poţi găsi cu uşurinţă în apropiere, prin intermediul serviciului DriveNow de utilizare în comun al automobilelor. Serviciul nu este disponibil în România.

NAVIGAŢIE CONECTATĂ.

Pur şi simplu deschide harta dinamică pentru autonomie din sistemul de navigaţie şi vei vedea afişată autonomia curentă a automobilului. Dacă puterea bateriei nu este suficientă, sistemul îţi va recomanda alte moduri de a ajunge la destinaţie şi îţi va afişa staţiile de încărcare libere pe ecranul navigaţiei.

Navigaţie BMW i

Descoperă sistemul inteligent de navigaţie al BMW i3.

 • Navigaţie BMW i

  Pentru a ne atinge obiectivele referitoare la sustenabilitate, am decis că soluţia cea mai bună ar fi să adaptăm sistemul de navigaţie al automobilului la cerinţele condusului în mod electric. Cu sistemul de navigaţie opţional, este necesară doar o scurtă privire la harta dinamică pentru autonomie pentru a vedea destinaţiile la care poţi ajunge. Sistemul ia în considerare nivelul de încărcare a bateriei, stilul individual de condus, topografia şi condiţiile de trafic în timp real. Astfel, acesta oferă precizie foarte mare. Dacă bateria nu este încărcată suficient, asistentul pentru autonomie îţi va recomanda până la trei modalităţi suplimentare pentru a ajunge la destinaţie în siguranţă. Una dintre acestea ar putea fi pur şi simplu trecerea la un mod de condus mai eficient. Sistemul îţi indică şi staţiile de încărcare libere de unde îţi poţi „alimenta” automobilul BMW i3.

Conectivitatea BMW i şi BMW i Remote App.

Era mobilităţii electrice oferă noi oportunităţi, care până acum erau de neconceput. Cu aplicaţia BMW i Remote App îţi poţi supraveghea automobilul BMW i3 prin verificarea nivelului de încărcare a bateriei şi a autonomiei electrice, oricând doreşti, prin intermediul smartphone-ului sau al smartwatch-ului. Dacă automobilul tău BMW i3 este conectat la o staţie de încărcare, poţi urmări procesul de încărcare de la distanţă. Astfel, îţi poţi stabili timpul de plecare şi te asiguri că automobilul tău BMW i3 este complet încărcat şi configurat în funcţie de cerinţele individuale. Dacă doreşti, aplicaţia poate evalua şi eficienţa condusului tău.

Roger vorbeşte despre conectivitate.

Experienţa clientului privind conectivitatea BMW i.

CONTROLEAZĂ-ŢI AUTOMOBILUL PRIN SMARTWATCH.

Apple Watch îţi oferă acum o modalitate suplimentară de a accesa funcţiile aplicaţiei „BMW i Remote App”. Smartwatch-ul este un dispozitiv inteligent pentru smartphone-ul conectat, care îţi oferă multe detalii relevante cu privire la status. Exemplele includ autonomia electrică, statusul bateriei, informaţii cu privire la portiere sau geamuri rămase deschise, precum şi un număr mare de funcţii practice la distanţă şi rute alternative – toate acestea se află acum la încheietura mâinii tale.

„SMART HOME”.

Administrează-ţi locuinţa chiar şi atunci când eşti pe drum – cu aplicaţia Smart Home App de la Deutsche Telekom. Toate dispozitivele Smart Home conectate la aplicaţie pot fi acum controlate prin intermediul afişajului şi al sistemului de operare al automobilului tău BMW. Reglează căldura, luminile sau sistemul de alarmă în mod confortabil, din interiorul automobilului tău. De asemenea, este posibil să programezi o situaţie prestabilită, precum „Întoarcere acasă”. Datorită funcţiilor concepute special pentru utilizare din automobil, profilul „Acasă” se activează automat în momentul în care porneşti încălzirea locuinţei. Toate informaţiile sunt afişate clar pe unitatea centrală BMW – astfel încât locuinţa ta este întotdeauna aşa cum o doreşti.

Stil de viaţă conectat.

Iată cum îţi poţi controla locuinţa atunci când eşti pe drum.

CHARGENOW – ÎNCĂRCARE RAPIDĂ ŞI UŞOARĂ ORIUNDE.

CHARGENOW – ÎNCĂRCARE RAPIDĂ ŞI UŞOARĂ ORIUNDE.

ChargeNow îţi oferă un serviciu de încărcare complet atunci când te afli în mişcare, prin intermediul celei mai mari reţele globale de staţii publice de încărcare. Staţiile de încărcare din reţeaua ChargeNow sunt afişate pe unitatea de navigaţie în cadrul serviciilor ConnectedDrive, prin intermediul aplicaţiilor „BMW i Remote App” sau „ChargeNow App”. Utilizarea şi plata acestor servicii se realizează foarte simplu, cu cardul ChargeNow, fără a fi nevoie de numerar. Iar o dată pe lună vei primi un raport detaliat cu privire la costurile pe care le ai de achitat.

Funcţia nu este disponibilă în România.

DRIVENOW – MOBILITATE EFICIENTĂ PENTRU FIECARE OCAZIE.

DriveNow este serviciul de utilizare în comun a automobilelor BMW i, MINI şi Sixt. Clienţii pot rezerva automobile în mod flexibil, oriunde şi oricând au nevoie de acestea. Automobilele disponibile pot fi localizate prin intermediul aplicaţiei DriveNow, a website-ului sau direct pe stradă. Cardul de client sau aplicaţia pot fi utilizate pe post de cheie electronică. Nu este disponibil în România.

Funcţia nu este disponibilă în România.

Copenhaga. Born Electric.

DriveNow cu BMW i3.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (60 Ah):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 12,9

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (94 Ah):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 12,6*/ 13,1**

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (60 Ah) cu sistem de extindere a autonomiei:
  Emisii medii de CO2, în g/km: 13
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,5
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0,6

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (94 Ah) cu sistem de extindere a autonomiei:
  Emisii medii de CO2, în g/km: 12*/ 13**
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 11,3*/ 11,9**
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0,6

  * Jante 1: de 19”
  ** Jante 2: de 20”, cu anvelope de iarnă

  Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat.

  Autonomia automobilului depinde de diverşi factori, în special de: stilul individual de condus, ruta selectată, condiţiile meteo, utilizarea sistemului de încălzire/ aer condiţionat şi de cerinţele individuale.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.