CREAREA UNEI NOI VIZIUNI.

BMW i8 Coupé.

CREAREA UNEI NOI VIZIUNI.BMW i8 Coupé.

Viitorul începe să capete formă: BMW i8 Coupé (în premieră) este entuziast, fascinant, are design remarcabil, iar în acelaşi timp este pregătit să redefinească libertatea şi să-ţi ofere un stil mai neconvenţional al plăcerii de a conduce, oriunde ai călători. O simplă privire asupra designului remarcabil îţi creşte pulsul, iar acul turometrului urcă la fel de repede: motorul inovator hibrid „plug-in” generează 374 CP şi 570 Nm şi accelerează BMW i8 Coupé de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde. Bine ai venit pe cel mai rapid traseu spre o nouă eră!

Citeşte în continuare
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW i8 Coupé „Ultimate Sophisto Edition”, în Gri Sophisto
Imagine cu jantele din aliaj uşor, în E-Copper, ale BMW i8 Coupé „Ultimate Sophisto Edition”
Imagine cu interiorul Accaro, în E-Copper, al BMW i8 Coupé „Ultimate Sophisto Edition”

BMW I8 COUPÉ „ULTIMATE SOPHISTO EDITION”.

Excepţional din orice punct de vedere: BMW i8 „Ultimate Sophisto Edition” duce performanţa inovatoare şi designul extravagant la următorul nivel. Cu o producţie limitată la doar 200 de automobile, ediţia este disponibilă atât pentru BMW i8 Coupé, cât şi pentru BMW i8 Roadster. În mod impresionant, aceasta va atrage privirile tuturor în culoarea exterioară Gri Sophisto, completată de ornamente şi jante din aliaj uşor în E-Copper. Plăcuţele de frână cu etriere vopsite adaugă mai mult fler sportiv automobilului, iar interiorul impresionează în mod similar prin accentuarea elementelor exclusiviste ale acestui model sport hibrid „plug-in” dinamic. Acest lucru se datorează designului interior „Accaro” în E-Copper, elementelor de control din ceramică, pragurilor portierelor cu logoul ediţiei limitate şi emblemei din consola centrală cu inscripţia „1 din 200”, care face referire la numarul limitat de automobile produse. În acelaşi timp, BMW Head-Up Display se asigură că vei fi tot timpul informat în timp ce te bucuri de atmosfera relaxantă sau vibrantă oferită de pachetul de lumini interioare şi de sunetul premium al sistemului de difuzoare HiFi Harman Kardon.

O PRIVIRE CĂTRE VIITOR.

BMW i8 Coupé are stil avangardist până la cel mai mic detaliu: liniile sale inovatoare accentuează şi mai mult aspectul dinamic. Cea mai impresionantă caracteristică este reprezentată de portierele impunătoare din fibră de carbon cu greutate redusă, care pot fi deschise uşor. Partea frontală sportivă evidenţiază caracterul individual al automobilului, iar grila dublă a radiatorului specifică BMW este încadrată de farurile cu tehnologie LED integrală şi de elementul decorativ „Air Curtain” cu design nou. Linia neagră în formă de „V” se întinde de-a lungul automobilului, începând de la capotă, şi subliniază silueta acestui model. Designul fluid impresionant optimizează fluxul de aer şi oferă automobilului caracteristici aerodinamice excepţionale. Astfel, BMW i8 Coupé reprezintă îmbinarea perfectă a formei şi a funcţionalităţii şi este concentrat asupra unei singure destinaţii: următoarea ta călătorie palpitantă.

„BMW i8 Coupé este deja cel mai bine vândut automobil sport hibrid din lume – şi cred că vom avea succes şi cu acest automobil.“
Klaus Fröhlich, membru al consiliului BMW AG

CENTRUL DE CONTROL AL VIITORULUI.

Interiorul BMW i8 Coupé evidenţiază încă o dată caracterul unic al automobilului: acest lucru poate fi observat imediat prin intermediul elementelor de design exclusiviste în Accaro Amido/ E-Copper. Interiorul reflectă liniile dinamice ale exteriorului şi este inovator şi dinamic. Centrul habitaclului este orientat spre conducătorul auto, funcţiile de comandă sunt aranjate în mod intuitiv, pentru comoditate şi eficienţă maximă în timpul condusului, iar noile scaune sport reglabile electric cu funcţie de memorie oferă confort şi suport lateral optim. Luminile pentru interior cu tehnologie LED îţi oferă o ambienţă de neegalat pe timp de noapte. Liniile de contur ale portierelor, ale panoului de instrumente şi ale consolei centrale, precum şi volanul sunt disponibile în mod opţional în culorile Albastru EfficientDynamics, Galben Amber şi alb.

NOUA DEFINIŢIE A DINAMICII.

BMW i8 Coupé captează pe toţi cei care îl privesc: acest lucru se datorează aspectului atletic, precum şi a caroseriei cu design fluid, a construcţiei foarte uşoare şi a designului unic al stopurilor cu tehnologie LED, care permite aerului să circule.

Citeşte în continuare

O NOUĂ FORMĂ A CONSTRUCŢIEI UŞOARE.

O NOUĂ FORMĂ A CONSTRUCŢIEI UŞOARE.

Fii pe primul loc: acum este uşor cu BMW i8 Coupé. Unul dintre motive este conceptul de construcţie uşoară al acestuia: arhitectura LifeDrive. Aceasta constă în modulul Drive – un şasiu din aluminiu şi modulul Life – un habitaclu cu greutate foarte scăzută, creat din fibră de carbon rezistentă. Ambele componente sunt complet optimizate în ceea ce priveşte greutatea, pentru a garanta sustenabilitate, eficienţă şi sportivitate perfectă.

LIBERTATEA DE A MERGE ORIUNDE DOREŞTI.

LIBERTATEA DE A MERGE ORIUNDE DOREŞTI.

Fie că este vorba de încărcare sau de alimentare – ambele sunt uşor de realizat cu pachetul complet de produse şi servicii 360° ELECTRIC pentru BMW i8 Coupé. La domiciliu, poţi reîncărca uşor automobilul BMW i8 prin intermediul BMW i Wallbox sau al cablului de încărcare. Asistenţa personalizată, asamblarea profesională şi montarea iniţială sunt toate asigurate de către un electrician calificat recomandat.

CONECTEAZĂ-TE LA VIITOR.

BMW ConnectedDrive oferă soluţii inovatoare de conectivitate în BMW i8 Coupé – pentru o formă inteligentă şi sustenabilă a mobilităţii. De exemplu, serviciile de navigaţie BMW ConnectedDrive asigură mereu cel mai eficient traseu către destinaţie. Iar datorită BMW Teleservices, partenerul tău BMW i este mereu la curent atunci când automobilul tău are nevoie de o vizită la service.

PROGRAMUL BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE.

PROGRAMUL BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE.

În calitate de posesor al unui automobil BMW i8 Coupé, beneficiezi de numeroase privilegii. Programul BMW i Pure Impulse Experience oferă membrilor săi evenimente exclusiviste şi oferte pentru un stil de viaţă unic, în toată lumea. Programul oferă informaţii interesante cu privire la tehnologie, călătorii, cultură, gastronomie şi design.

ÎN DEPLINĂ SIGURANŢĂ.

ÎN DEPLINĂ SIGURANŢĂ.

Oriunde ai călători, BMW i8 Coupé este pregătit pentru orice situaţie, datorită numeroaselor sisteme de asistare. De exemplu, atunci când conduci în condiţii de umiditate, frânele sunt curăţate ocazional prin funcţia de uscare a frânelor, pentru a scădea umezeala – fără a produce efecte negative asupra frânelor. În condiţii meteo nefavorabile, Controlul dinamic al tracţiunii (DTC – Dynamic Traction Control) facilitează pornirea prin prevenirea alunecării şi oferă tracţiune maximă. În timpul condusului, sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive intră în funcţiune şi asigură aderenţă excelentă în orice situaţie. Sistemul se activează în modul hibrid şi distribuie forţele specifice ambelor tipuri de propulsie în mod variabil către toate cele patru roţi, în funcţie de situaţie.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW i8 Coupé (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,8
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 14,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 42

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.