AŞA ARATĂ VIITORUL.

BMW i8 Roadster.

AŞA ARATĂ VIITORUL.BMW i8 Roadster.

Viitorul începe să capete formă: BMW i8 Roadster este entuziast, fascinant, are design remarcabil, iar în acelaşi timp este pregătit să redefinească libertatea şi să-ţi ofere un stil mai neconvenţional al plăcerii de a conduce, oriunde ai călători. O simplă privire asupra designului său remarcabil îţi creşte pulsul, iar acul turometrului urcă la fel de repede: motorul inovator hibrid „plug-in” generează 374 CP şi 570 Nm şi accelerează BMW i8 Roadster de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde. Bine ai venit pe cel mai rapid traseu spre o nouă formă a libertăţii!

Citeşte în continuare
Imagine din lateral cu BMW i8 Roadster „Ultimate Sophisto Edition”, în Gri Sophisto
Imagine cu jantele din aliaj uşor, în E-Copper, ale BMW i8 Roadster „Ultimate Sophisto Edition”
Imagine cu interiorul „Accaro”, în E-Copper, al BMW i8 Roadster „Ultimate Sophisto Edition”
Imagine cu portierele cu deschidere pe verticală ale BMW i8 Roadster „Ultimate Sophisto Edition”, în Gri Sophisto

BMW I8 ROADSTER „ULTIMATE SOPHISTO EDITION”.

Excepţional din orice punct de vedere: BMW i8 „Ultimate Sophisto Edition” duce performanţa inovatoare şi designul extravagant la următorul nivel. Cu o producţie limitată la doar 200 de automobile, ediţia este disponibilă atât pentru BMW i8 Coupé, cât şi pentru BMW i8 Roadster. În mod impresionant, aceasta va atrage privirile tuturor în culoarea exterioară Gri Sophisto, completată de ornamente şi jante din aliaj uşor în E-Copper. Plăcuţele de frână cu etriere vopsite adaugă mai mult fler sportiv automobilului, iar interiorul impresionează în mod similar prin accentuarea elementelor exclusiviste ale acestui model sport hibrid „plug-in” dinamic. Acest lucru se datorează designului interior „Accaro” în E-Copper, elementelor de control din ceramică, pragurilor portierelor cu logoul ediţiei limitate şi emblemei din consola centrală cu inscripţia „1 din 200”, care face referire la numarul limitat de automobile produse. În acelaşi timp, BMW Head-Up Display se asigură că vei fi tot timpul informat în timp ce te bucuri de atmosfera relaxantă sau vibrantă oferită de pachetul de lumini interioare şi de sunetul premium al sistemului de difuzoare HiFi Harman Kardon.

PREZENŢĂ IMPUNĂTOARE.

BMW i8 Roadster are un stil avangardist până la cel mai mic detaliu: liniile sale inovatoare accentuează şi mai mult aspectul dinamic. Cea mai impresionantă caracteristică este reprezentată de portierele impunătoare din fibră de carbon cu o greutate redusă, care pot fi deschise cu uşurință. Partea frontală sportivă evidenţiază caracterul individual al automobilului, iar grila dublă a radiatorului specifică BMW este încadrată de farurile cu tehnologie LED şi de elementul decorativ „Air Curtain” cu design nou. Linia neagră în formă de „V” se întinde de-a lungul automobilului, începând de la capotă, şi subliniază silueta specială a acestui model. Designul fluid impresionant optimizează fluxul de aer şi oferă automobilului caracteristici aerodinamice excepţionale. Astfel, BMW i8 Roadster reprezintă îmbinarea perfectă a formei şi a funcţionalităţii şi este concentrat asupra unei singure destinaţii: libertatea absolută.

„Aceasta este ceea ce noi numim mobilitate integral electrică pentru condusul cu top-ul deschis. Cu acest model cabriolet cu două locuri, ţintim poziţia numărul unu în segmentul automobilelor sport hibrid.”
Klaus Fröhlich, membru al consiliului BMW AG

SPAŢIU. LIBERTATE.

Interiorul BMW i8 Roadster subliniază încă o dată caracterul unic al automobilului: acest lucru poate fi observat imediat prin intermediul elementelor de design exclusiviste în Accaro Amido/ E-Copper. Interiorul reflectă liniile dinamice ale exteriorului, este inovator şi dinamic: centrul habitaclului este orientat spre conducătorul auto, funcţiile de comandă sunt aranjate în mod intuitiv, pentru comoditate şi eficienţă maximă în timpul condusului, iar noile scaune sport reglabile electric cu funcţie de memorie oferă confort şi suport lateral optim. În spatele scaunelor există un spaţiu de stocare suplimentar. Cu pachetul pentru călătorie (opţional), ai la dispoziţie separatori retractabili şi un buzunar suplimentar pentru hartă din piele Nappa. Luminile pentru interior cu tehnologie LED îţi oferă o ambienţă de neegalat pe timp de noapte. Liniile de contur ale portierelor, ale panoului de instrumente şi ale consolei centrale, precum şi volanul sunt disponibile în mod opţional în culorile Albastru EfficientDynamics, Galben Amber şi alb.

BMW SHADOW LINE.

Echipamentele exterioare negre lucioase conferă automobilului un aspect mult mai atletic şi elegant. Detaliile de design de înaltă calitate includ ornamentele de pe montantul C şi inserţia de pe hayon.

EDIŢIE LIMITATĂ.

BMW i8 Roadster „First Edition”.

Prima alegere: BMW i8 Roadster „First Edition”*. Acest model exclusivist este produs la nivel global în număr limitat de doar 200 de exemplare şi poate fi comandat din ianuarie până în martie 2018. Acesta oferă elemente de design de calitate înaltă asortate în interior şi la exterior, împreună cu o broşură semnată de mână, care conţine informaţii valoroase şi imagini exclusive. Convinge-te singur.

* BMW i8 Roadster „First Edition” este disponibil doar pentru anumite pieţe.

Citeşte în continuare

Jante impresionante.

Jantele din aliaj uşor de 20”, tip 516, în Negru Jet mat completează perfect aspectul inedit al automobilului. Designul caracteristic al jantelor aminteşte de un BMW i autentic, iar în acelaşi timp se potriveşte perfect cu aspectul inconfundabil al BMW i8 Roadster.
Citeşte în continuare

Emblemă inconfundabilă.

Emblema Roadster nu trece neobservată: iese în evidenţă pe panourile laterale distincte şi pe panoul din spate, ambele în negru mat. Este un exemplu excelent despre cum să-ţi creezi propriul stil.
Citeşte în continuare

Ediţie limitată.

Exclusivitate asigurată: emblema interioară decorativă confirmă ceea ce exteriorul promite încă de la început. Aceasta ornează consola centrală de pe partea conducătorului auto şi include, pe lângă inscripţia „First Edition”, ediţia limitată „1 din 200”.
Citeşte în continuare

STIL LA UN NOU NIVEL.

STIL LA UN NOU NIVEL.

Geantă de weekend pentru BMW i8 Roadster.

Pentru o escapadă spontană la munte, o ieşire cu prietenii sau pentru a transporta laptopul, precum şi alte dispozitive: geanta de weekend elegantă în E-Copper se asortează perfect culorii exterioare a automobilului şi este suficient de spaţioasă. A fost concepută exclusiv pentru BMW i8 Roadster şi impresionează prin designul extraordinar, prin materialele robuste de foarte bună calitate, precum şi prin măiestria cu care a fost creată. Se potriveşte perfect în compartimentul de depozitare al noului Pachet pentru călătorie, disponibil opţional.

SPORTIVUL REVOLUŢIONAR.

BMW i8 Roadster captează toate privirile: acest lucru se datorează aspectului atletic, precum şi a caroseriei cu design fluid, a construcţiei foarte uşoare şi a designului unic al stopurilor cu tehnologie LED, care permite aerului să circule.

Citeşte în continuare

PE PRIMUL LOC. CREAT DIN CARBON.

PE PRIMUL LOC. CREAT DIN CARBON.

Fii pe primul loc: acum este uşor cu BMW i8 Roadster. Unul dintre motive este conceptul de costrucţie uşoară al acestuia: arhitectura LifeDrive. Aceasta constă în modulul Drive – un şasiu din aluminiu şi modulul Life – un habitaclu cu greutate foarte scăzută, creat din fibră de carbon rezistentă. Ambele componente sunt complet optimizate în ceea ce priveşte greutatea, pentru a garanta sustenabilitate, eficienţă şi sportivitate perfectă.

LIBERTATEA DE A MERGE ORIUNDE DOREŞTI.

LIBERTATEA DE A MERGE ORIUNDE DOREŞTI.

Fie că este vorba de încărcare sau de alimentare – ambele sunt uşor de realizat cu pachetul complet de produse şi servicii 360° ELECTRIC pentru BMW i8 Roadster. La domiciliu, poţi reîncărca uşor automobilul BMW i8 prin intermediul BMW i Wallbox sau al cablului de încărcare. Asistenţa personalizată, asamblarea profesională şi montarea iniţială sunt toate asigurate de către un electrician calificat recomandat.

CONECTEAZĂ-TE LA VIITOR.

BMW ConnectedDrive oferă soluţii inovatoare de conectivitate în BMW i8 Roadster – pentru o formă inteligentă şi sustenabilă a mobilităţii. De exemplu, serviciile de navigaţie BMW ConnectedDrive asigură mereu cel mai eficient traseu către destinaţie. Iar datorită BMW Teleservices, partenerul tău BMW i este mereu la curent atunci când automobilul tău are nevoie de o vizită la service.

PROGRAMUL BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE.

PROGRAMUL BMW i PURE IMPULSE EXPERIENCE.

În calitate de posesor al unui automobil BMW i8 Roadster, beneficiezi de numeroase privilegii. Programul BMW i Pure Impulse Experience oferă membrilor săi evenimente exclusiviste şi oferte pentru un stil de viaţă unic, în toată lumea. Programul oferă informaţii interesante cu privire la tehnologie, călătorii, cultură, gastronomie şi design.

ÎN DEPLINĂ SIGURANŢĂ.

ÎN DEPLINĂ SIGURANŢĂ.

Oriunde ai călători, BMW i8 Roadster este pregătit pentru orice situaţie, datorită numeroaselor sisteme de asistare. De exemplu, atunci când conduci în condiţii de umiditate, frânele sunt curăţate ocazional prin funcţia de uscare a frânelor pentru a scădea umezeala – fără a produce efecte negative asupra frânelor. În condiţii meteo nefavorabile, Controlul dinamic al tracţiunii (DTC – Dynamic Traction Control) facilitează pornirea prin prevenirea alunecării şi oferă tracţiune maximă. În timpul condusului, sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive intră în funcţiune şi asigură aderenţă excelentă în orice situaţie. Sistemul se activează în modul hibrid şi distribuie forţele specifice ambelor tipuri de propulsie în mod variabil către toate cele patru roţi, în funcţie de situaţie.

ALTE SUBIECTE RELEVANTE.