Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.

4,4

Consum mixt, în l/100 km

2,1

Emisii de CO2, în g/km

49

Autonomia în mod electric, în km

până la 37

Un concept complet nou de automobil sport. Mai eficient - datorită construcţiei uşoare inteligente din carbon şi designului aerodinamic. Mai sustenabil - cu tehnologia BMW eDrive foarte eficientă şi materialele reciclabile din interior. Fără să scadă dinamica şi aspectul sportiv. Fără compromis şi oferind plăcere de a conduce şi responsabilitate la nivel optim. BMW i8 este un hibrid plug-in care oferă toate avantajele motorului electric inovator, plus tehnologiile motorului cu combustie. Rezultatul este o experienţă foarte dinamică de condus - cu consum de combustibil şi emisii de noxe foarte mici.

Automobilul sport redefinit: BMW i8.

Plăcerea de a conduce a viitorului.

BMW i8 este pregătit să revoluţioneze clasa din care face parte. Este primul automobil sport care are consumul de combustibil şi emisiile de noxe ale unui automobil compact. Punctul forte al acestui hibrid plug-in constă, printre alţi factori, în sincronizarea perfectă dintre motorul electric şi motorul cu combustie, care se observă în eficienţa maximă şi în dinamica de pe şosea. Este cel mai avangardist automobil sport.

Design.

BMW i8 este un automobil sport modern şi sustenabil. Designul său stârneşte emoţii şi dezvăluie instantaneu calităţile pe care le oferă. Cu toate acestea, nu se bazează în întregime pe caracterul său de automobil sport. Estetica sa urmăreşte şi obiective funcţionale: mai multă aerodinamică, pentru eficienţă maximă.

Propulsie.

BMW i8 oferă mult mai mult decât atletism pur. Conceptul său unic de propulsie reinventează cu adevărat ideea de mobilitate sportivă. Acest lucru se datorează faptului că sistemul hibrid plug-in puternic, cu tehnologie BMW eDrive şi cu motor BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 3 cilindri şi capacitate de 1.5 litri, reuneşte avantajele unui motor electric şi ale unui motor pe benzină, pentru a crea o experienţă remarcabilă de condus.

Design lumini LED cu lumină laser.

Farurile opţionale cu tehnologie laser pentru faza lungă măresc distanţa fazei lungi şi îmbunătăţesc puterea de iluminare a acesteia. Şi acest lucru se întâmplă cu o fracţiune din energia consumată de farurile convenţionale.