BMW i

INOVAŢIILE DE ASTĂZI PENTRU ŞOSELELE DE MÂINE.

Conectivitatea în BMW i8.

Cu soluţiile inovatoare BMW i ConnectedDrive, conectivitatea în BMW i8 oferă o formă inteligentă şi sustenabilă a mobilităţii, fără precedent. Serviciile BMW i ConnectedDrive pentru navigaţie selectează întotdeauna cel mai eficient traseu spre destinaţia ta. Iar datorită serviciului BMW Teleservices, partenerul tău BMW i este întotdeauna informat atunci când este necesară o lucrare de service.

ALL-ROUND CONNECTIONS.

 

 

Conectivitate.

Descoperă posibilităţile de conectare ale BMW i8 în cadrul filmului.

Aplicaţia „BMW i Remote App”.

Aplicaţia „BMW i Remote App” îţi prezintă informaţii actuale despre starea automobilului tău BMW i8, despre starea de încărcare a bateriei de înaltă tensiune, precum şi despre eficienţă şi mobilitate - toate acestea direct pe smartphone-ul tău.

 • Status automobil

  Prin utilizarea aplicaţiei „BMW i Remote App” poţi opera diverse funcţii: de exemplu, poţi încuia şi descuia automobilul tău de la distanţă. Poţi activa aerul condiţionat înainte de a porni într-o călătorie. După ce automobilul a fost conectat la o sursă de alimentare, funcţia de programare a aerului condiţionat şi temporizatorul pentru încărcarea bateriei îţi garantează că interiorul automobilului tău BMW i8 poate fi aclimatizat la temperatura dorită şi este complet încărcat pentru a pleca la drum la o anumită oră, în fiecare zi de luni până vineri. Poţi monitoriza uşor operaţiunea de încărcare în timp real, prin intermediul smartphone-ului.
  În plus, prin intermediul aplicaţiei „BMW i Remote App” poţi vedea în orice moment care este autonomia electrică a automobilului şi starea de încărcare a bateriei.

 • Mobilitate

  Poţi trimite orice adrese pe care le-ai salvat pe telefonul mobil direct la sistemul de navigaţie al BMW i8.
  În oraşe, deseori nu găseşti loc de parcare chiar la destinaţie. De aceea, după ce ai parcat automobilul tău BMW i8, aplicaţia „BMW i Remote App” te ghidează spre destinaţie pe traseul cel mai rapid. Locaţia selectată este inclusă automat în aplicaţia de navigaţie, luând în considerare şi transportul public. Poţi verifica în orice moment locaţia automobilului, iar astfel poţi găsi drumul înapoi rapid şi uşor.

Servicii BMW i ConnectedDrive pentru navigaţie.

Sistemul de navigaţie al BMW i8, care include serviciile BMW i ConnectedDrive pentru navigaţie, a fost dezvoltat special pentru a face condusul cât se poate de uşor şi comod. Serviciile BMW i ConnectedDrive pentru navigaţie pot include în procesul de planificare a traseului şi legături de transport public, precum metroul sau trenul. În plus, sistemul de navigaţie îţi oferă informaţii dinamice cu privire la locurile libere sau ocupate din staţiile de încărcare locale şi îţi indică dacă acestea fac parte din reţeaua ChargeNow.

BMW CONNECTEDDRIVE.

Alături de serviciile dezvoltate special pentru cerinţele BMW i, sunt disponibile multe alte funcţii de la BMW ConnectedDrive pentru BMW i8: de la BMW Apps şi funcţia Informaţii din trafic în timp real (funcţia nu este disponibilă încă în România), până la suportul personal prin telefon oferit de Serviciul de asistenţă „Concierge” (serviciul nu este disponibil încă în România), sau la serviciile BMW Online bazate pe internet.

BMW TELESERVICES.

Cu serviciul Teleservices, un pachet complet de servicii pentru clienţi, BMW i8 poate comunica direct cu tine sau cu partenerul tău BMW i. Acesta furnizează informaţii cu privire la orice activitate de întreţinere sau la serviciile necesare şi îţi transferă direct datele relevante pentru a putea face imediat o programare. Vei fi notificat(ă) automat atunci când este necesară o programare la service, dar vei putea contacta partenerul BMW i şi manual, în orice moment, pentru a-i transfera datele automobilului. Acest lucru permite rezolvarea rapidă a oricăror probleme care pot apărea, direct prin intermediul unui apel telefonic sau printr-o vizită la partenerul tău BMW i.

 • Economisire baterie

  În calitate de posesor al unui automobil BMW i8, beneficiezi de sprijin din partea sistemului de Economisire a bateriei, prin monitorizarea nivelului de încărcare a bateriei de înaltă tensiune. Eşti informat(ă) imediat dacă are loc o situaţie neaşteptată în timpul încărcării, sau dacă de exemplu luminile sunt lăsate pornite o perioadă îndelungată. Astfel, se poate preveni descărcarea excesivă. Totuşi, dacă acest lucru se întâmplă, sistemul de Economisire a bateriei îl informează imediat pe partenerul tău BMW i despre acest lucru.