BMW i

PARTENERI DE DRUM DE ÎNCREDERE.

Sunt multe drumuri care te duc spre automobilul tău BMW i.

Modul în care oamenii îşi definesc mobilitatea personală este în continuă schimbare în prezent. Produsele şi serviciile de la BMW i ne permit să reacţionăm cu soluţii vizionare la aceste noi provocări şi cerinţe. O astfel de soluţie este reţeaua nouă şi flexibilă de vânzări concepută pentru automobilele BMW i, care te sprijină pe tine, în calitate de client, în mod individual şi adecvat atunci când achiziţionezi un automobil BMW i.
Dacă ai întrebări înainte, în timpul sau după ce ai achiziţionat automobilul, poţi utiliza serviciul non-stop pentru clienţi sau poţi obţine sfaturi de la un partener BMW i special pregătit: ideea esenţială care stă la baza acestui concept orientat spre viitor este faptul că îţi permite să contactezi BMW i de oriunde şi în orice moment.

Linie telefonică de vânzări BMW i.

Viaţa modernă nu mai este limitată de un program fix de lucru. Acum este necesară flexibilitate maximă. Call center-ul BMW i este perfect orientat spre îndeplinirea nevoilor şi dorinţelor clientului modern al BMW i. Experţii de produs special instruiţi sunt disponibili 24 de ore pe zi, pentru a-ţi oferi sfaturi prin telefon. În plus, pentru prima dată în istoria BMW, acum poţi încheia contractul de cumpărare şi direct prin telefon. Oricând doreşti şi oriunde te afli.
Poţi apela call center-ul BMW i oricând, la următorul număr de telefon: [RO: Vă rugăm să adăugaţi numărul de telefon al call center-ului BMW i local.]

SOLICITARE DE ACHIZIŢIE ONLINE.

În plus faţă de call center-ul BMW i, serviciul BMW i pentru clienţi îţi oferă în permanenţă posibilitatea de a plasa comenzi pe internet. Configurează-ţi online automobilul BMW i mult visat şi apoi trimite toate datele relevante direct la BMW i. Apoi, unul dintre experţii noştri de produs te va suna înapoi pentru a clarifica orice nelămuriri rămase.

REŢEA DE PARTENERI SELECTAŢI.

BMW i8 este comercializat prin intermediul partenerilor BMW i selectaţi, care se află în primul rând în zonele metropolitane. Aceşti parteneri special pregătiţi reprezintă legătura ta cu toate serviciile legate de automobilele BMW i, cu serviciile pentru mobilitate şi cu serviciile BMW i ConnectedDrive. Aceştia îţi oferă sprijin profesional şi cuprinzător legat de toate întrebările tale despre BMW i.

PROGRAMUL BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY.

Acest program include un pachet atractiv de finanţare, leasing, asigurare, servicii legate de automobil şi servicii pentru mobilitate.
BMW eLease îţi oferă soluţii personalizate de leasing pentru automobilul tău BMW i8.
BMW eSelect îţi oferă variante de finanţare în condiţii atractive.
Poţi completa contractul de finanţare sau de leasing cu BMW eCare, un pachet cuprinzător de servicii pentru automobile cu ajutorul căruia te poţi bucura de protecţie atractivă completă şi sigură împotriva oricăror posibile evenimente nedorite.
Sau poţi opta pentru BMW eCover, care include oferte personalizate de finanţare şi de leasing, împreună cu service şi asigurare complete pentru automobil, adaptate în mod optim cerinţelor automobilelor electrice.
BMW eComfort este o ofertă completă potrivită caracterului special al electromobilităţii. Aceasta completează contractul tău de finanţare sau de leasing cu servicii suplimentare pentru automobil, cu asigurare şi servicii pentru mobilitate. Poţi obţine mai multe informaţii şi oferte personalizate de la partenerul tău BMW i.*

*Te rugăm să reţii faptul că ofertele BMW Financial Services şi BMW Add-on pentru mobilitate pot varia de la o ţară la alta. Pentru informaţii specifice fiecărei ţări, te rugăm să vizitezi website-ul BMW naţional.