BMW i

INOVAŢII ÎN CARE POŢI AVEA ÎNCREDERE.

Siguranţa în BMW i8.

Conceptul de siguranţă dezvoltat pentru BMW i8 este adaptat perfect pentru acest automobil. Habitaclul foarte rezistent fabricat din carbon protejează pasagerii, dar fereşte de influenţele externe şi bateria de înaltă tensiune, amplasată între cele două părţi ale modulul Drive. Sistemele inovatoare BMW ConnectedDrive de asistare a conducătorului auto te informează mereu cu privire la ceea ce se întâmplă în jurul tău şi te ajută să iei întotdeauna decizia corectă în orice situaţie. Iar în caz de urgenţă sunt disponibile numeroase servicii de conectare, pentru ca tu să fii mereu în mişcare.

SISTEME DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO.

Atunci când este echipat cu opţiunea Asistent la condus, BMW i8 beneficiază de un număr mare de sisteme de sprijin bazate pe camere video.
Dacă este detectată o persoană sau un obstacol, sistemul de Avertizare de coliziune cu funcţie de activare frână de urgenţă decelerează automobilul la viteze între aproximativ 10 şi 60 km/h. Avertizarea de coliziune oferă în plus protecţie împotriva unei coliziuni cu automobilul din faţă la viteze mai mari. Dacă evitarea unui accident nu mai este posibilă, funcţiile de frânare ajută la reducerea vitezei de impact.
Sistemele de camere video cu perspectivă panoramică şi laterală cu funcţie de detectare a obiectelor oferă confort maxim şi facilitează parcarea. Funcţiile suplimentare precum Asistentul faza lungă şi Speed Limit Info garantează siguranţă mare şi confort în timpul călătoriei.

BMW HEAD-UP DISPLAY.

Sistemul opţional BMW Head-Up Display integral color prezintă informaţii esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, iar astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. În funcţie de echipamentele automobilului tău, sunt afişate de exemplu informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire. Mai mult, sistemul îţi poate prezenta detalii legate de infodivertisment, precum posturi de radio sau piese muzicale, precum şi liste din agenda de telefon şi liste de apeluri.
Simbolurile proiectate pe parbriz sunt afişate cu rezoluţie mare şi integral color, astfel încât indicatoarele rutiere sa fie reprezentate realist. Imaginea este poziţionată foarte ergonomic pe parbriz şi poate fi adaptată conform nevoilor individuale. Intensitatea proiecţiei este adaptată automat la intensitatea luminii din exterior, cu afişaje diferite pentru modurile de zi sau de noapte.

BATERIE LITIU-ION DE ÎNALTĂ TENSIUNE.

BATERIE LITIU-ION DE ÎNALTĂ TENSIUNE.

Baterie cu durată lungă de viaţă.

Bateria litiu-ion de înaltă tensiune este poziţionată între cele două secţiuni ale modulului Drive şi astfel este protejată optim împotriva influenţelor exterioare. Un sistem de încălzire şi de răcire special conceput asigură cât mai puţine fluctuaţii de temperatură posibile, ceea ce creşte în mod semnificativ durata de viaţă a bateriei de înaltă tensiune.

SERVICII DE ASISTENŢĂ.

Serviciile de asistenţă BMW i oferă o serie de servicii concepute special pentru automobilelele BMW i, cu ajutorul cărora te poţi relaxa şi bucura de fiecare călătorie în automobilul tău BMW i8, chiar înainte de a porni la drum. Serviciile BMW i ConnectedDrive te sprijină în monitorizarea prin intermediul smartphone-ului a nivelului de încărcare a bateriei şi a proceselor de încărcare. În acelaşi timp serviciile BMW i ConnectedDrive sunt utilizate pentru navigaţie, atunci când autonomia şi factorii externi, precum blocajele de trafic de pe traseul actual, trebuie monitorizate şi luate în considerare în mod constant.
Datorită serviciilor complete din pachetul BMW TeleServices, eşti notificat(ă) imediat în cazul în care este necesară o programare la service. Şi pentru ca tu să nu îţi mai faci probleme legat de posibilele costuri într-un astfel de caz, poţi opta pentru un pachet de întreţinere şi de reparaţii. Iar asistentul pentru mobilitate te asigură că eşti întotdeauna în mişcare, chiar şi în cazul unor lucrări de service, reparaţii sau defecţiuni.

 • Asistent la încărcare

  BMW i ConnectedDrive afişează starea actuală a încărcării bateriei şi timpul de încărcare rămas până la încărcarea completă, prin intermediul aplicaţiei „BMW i Remote App”, dar şi direct în automobilul tău BMW i8. Timpul de încărcare poate fi configurat, la fel ca şi momentul de pornire a aerului condiţonat, astfel încât BMW i8 să aibă temperatura optimă în habitaclu chiar înainte de începerea călătoriei. Dacă are loc vreo eroare în timpul încărcării, vei primi automat un mesaj în acest sens, prin intermediul aplicaţiei „BMW i App”, iar în cazul unui nivel critic de încărcare a bateriei, vei primi un mesaj şi prin SMS sau e-mail.

 • BMW Teleservices

  Serviciile BMW Teleservices reprezintă un pachet complet de servicii pentru clienţi, cu ajutorul cărora BMW i8 poate comunica direct cu tine sau cu partenerul BMW i, pentru a furniza informaţii cu privire la activităţile de întreţinere sau la serviciile necesare şi îţi transferă direct datele relevante. Vei fi notificat(ă) automat atunci când este necesară o programare la service, dar vei putea contacta partenerul BMW i şi manual, în orice moment, pentru a-i transfera datele automobilului. Acest lucru permite rezolvarea rapidă a oricăror probleme care pot apărea, direct prin intermediul unui apel telefonic sau printr-o vizită la partenerul BMW i.

 • Asistenţă pentru mobilitate

  Serviciul de Asistenţă pentru mobilitate garantează că rămâi mereu în mişcare chiar şi atunci când automobilul tău se află în service. Când achiziţionezi un automobil BMW i8, ai dreptul la pachetul complet pentru mobilitate BMW i Mobile Care în cazul unei defecţiuni. Dacă apar evenimente neprevăzute care afectează automobilul sau infrastructura de încărcare, acest pachet oferă consultanţă de specialitate prin telefon şi, dacă este necesar, asistenţă rapidă la faţa locului.

 • Mentenanţă şi pachete de service

  Următoarele pachete de service sunt disponibile ca opţiuni: Service Inclusive (mentenanţă), Service Inclusive Plus (mentenanţă şi anumite reparaţii) şi Repair Inclusive (garanţie extinsă). Cu BMW i Service Inclusive/Service Inclusive Plus, te poţi bucura de automobilul tău BMW i fără griji. În funcţie de pachetul selectat, anumite costuri de mentenanţă şi reparaţii sunt acoperite. Aceste condiţii nu se aplică doar în ţara ta, ci în toată lumea, la toate service-urile BMW i participante la program. Dacă îţi vei vinde automobilul BMW i8, pachetul de service va fi transferat automat următorului posesor, crescând astfel valoarea de revânzare a maşinii tale. În plus, Repair Inclusive îţi oferă - în funcţie de pachetul ales - posibilitatea de a avea toate reparaţiile acoperite, fără costuri suplimentare din partea ta.

BMW i Service Inclusive.

BMW i Service Inclusive extinde Serviciile BMW i de asistenţă, pentru a oferi condus fără griji şi include un pachet cuprinzător de întreţinere şi de reparaţii. Printr-o plată unică beneficiezi de numeroase servicii BMW i, inclusiv de Piese BMW Originale - la toţi partenerii BMW i din întreaga lume care participă la program. Acest lucru îţi oferă transparenţă completă a costurilor şi te asigură împotriva creşterilor de preţuri sau a cheltuielilor neprevăzute pentru întreaga durată a contractului. Fiecare pachet BMW i Service Inclusive este valabil de la data înmatriculării iniţiale a automobilului şi se termină în momentul în care expiră durata contractului sau în care se atinge numărul de kilometri stabiliţi.
Este de la sine înţeles că în orice moment poţi extinde kilometrajul, durata sau conţinutul portofoliului de produse preferat. Iar dacă vinzi automobilul, pachetul tău BMW i Service Inclusive este transferat noului proprietar. Partenerul tău BMW i îţi va oferi mai multe informaţii despre serviciile furnizate.

 • Pachet BMW i Service Inclusive

  Pachetul BMW i Service Inclusive acoperă verificarea automobilului conform cărţii de service, precum şi înlocuirea microfiltrului şi a lichidului de frână. Astfel sunt acoperite toate lucrările de service şi de întreţinere esenţiale.

 • Pachet BMW i Service Inclusive Plus

  Pachetul BMW i Service Inclusive Plus garantează plăcere de a conduce fără limite. Acesta acoperă toate serviciile incluse în pachetul BMW i Service Inclusive, plus reparaţia plăcuţelor şi a discurilor de frână uzate, precum şi înlocuirea anuală a ştergătoarelor de parbriz.