Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW M550d xDrive Touring, G31, în Negru Azurite metalizat

THE 5

BMW M

BMW M550d xDRIVE TOURING: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

Dezvoltarea potenţialului maxim de putere întâlneşte carisma sportivă şi versatilitatea remarcabilă: BMW M550d xDrive Touring îţi taie respiraţia. Datorită unei game vaste de echipamente exclusiviste, detalii de design, sisteme inteligente de asistare a conducătorului auto şi servicii digitale inovatoare, acest model touring de top îţi va oferi absolut tot ce ai nevoie.

Citeşte în continuare
THE 5BMW M550d xDRIVE TOURING: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

DESIGNUL ŞI DINAMICA DE CONDUS A BMW M550d xDRIVE TOURING.

În formă maximă.

BMW M550d xDrive Touring impresionează prin carisma unui atlet, potenţialul competitiv de putere sportivă şi versatilitatea unică. Descoperă echipamentele atractive din categoriile design, şasiu şi tren de rulare.

Imagine în prim-plan cu grila radiatorului BMW din pachetul M aerodinamic al BMW M550d xDrive Touring, G31, în Negru Azurite metalizat

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M aerodinamic subliniază calităţile de atlet ale automobilului şi îi modifică fluxul de aer. Acesta include un spoiler frontal cu prize de aer mari, praguri laterale speciale şi un spoiler spate cu difuzor aerodinamic, iar ţevile de eşapament sunt finisate în crom.
Imagine în prim-plan cu jantele M din aliaj uşor Double-spoke, tip 664 M, ale BMW M550d xDrive Touring, G31, în Negru Azurite

Jante M din aliaj uşor Double-spoke, tip 664 M.

Jante M din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 664 M, în Gri Cerium, lucioase, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 8 J x 19, 245/40 R19 şi spate 9 J x 19, 275/35 R19.
Imagine din habitaclu cu volanul M îmbrăcat în piele al BMW M550d xDrive Touring, G31

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M în trei spiţe îmbrăcat în piele are butoane multifuncţionale, emblemă „M” şi airbag integrat pentru conducătorul auto. Volanul este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, astfel asigură manevrare directă şi sportivă a automobilului.
Imagine cu farurile adaptive cu tehnologie LED ale BMW M550d xDrive Touring, G31, în Negru Azurite metalizat

Faruri adaptive cu tehnologie LED.

Farurile adaptive cu tehnologie LED au funcţie BMW Selective Beam, lumini pentru viraje şi faruri adaptive. Culoarea luminii este asemănătoare cu cea din timpul zilei şi oferă iluminare optimă şi uniformă a şoselei, pentru a îmbunătăţi vizibilitatea şi a facilita condusul pe timp de noapte. Designul iconic al farurilor cu cele patru elemente luminoase oferă automobilului caracterul BMW uşor de recunoscut, chiar şi pe timpul nopţii.
Imagine cu motorul BMW M TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie al BMW M550d xDrive Touring, G31

Motorul BMW M TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie.

Motorul M TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie al BMW M550d este excepţional din toate punctele de vedere. Tehnologiile moderne precum încărcarea în trepte cu patru turbocompresoare şi sistemul de injecţie directă Common Rail asigură putere impresionantă în orice situaţie de condus cu un cuplu de până la 760 Nm.
Imagine cu suspensia M adaptivă „Professional” a BMW M550d xDrive Touring, G31

Suspensie M adaptivă „Professional”.

Suspensia M adaptivă „Professional” îmbină tehnologia suspensiei M adaptive cu sistemul de stabilizare antiruliu şi direcţia integrală adaptivă. Rezultatul oferă eficienţă maximă în ceea ce priveşte dinamica de condus şi stabilitatea.
Imagine în prim-plan cu partea spate BMW xDrive a BMW M550d xDrive Touring, G31, în Negru Azurite metalizat

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie lin şi variabil puterea de propulsie către roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune maximă, dinamică de condus şi siguranţă în fiecare situaţie. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.
Imagine în prim-plan cu frânele M Sport ale BMW M550d xDrive Touring, G31, în Negru Azurite metalizat

Frâne M Sport.

Frânele M Sport cu etriere de frână albastru închis cu pistoane multiple şi inscripţie „M” oferă performanţă excelentă la frânare. În plus, au fost îmbunătăţite pentru a corespunde potenţialului dinamic al automobilului, permit adoptarea unui stil de condus sportiv şi asigură răspuns excelent, chiar şi în condiţii de umiditate.

SISTEMELE DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO ŞI DE CONECTIVITATE DISPONIBILE PE BMW M550d xDRIVE TOURING.

Inteligent şi sigur la drum – chiar şi pe banda de viteză: datorită sistemelor inteligente BMW de asistare a conducătorului auto precum pachetul Driving Assistant Plus care include sistemul de avertizare şi de protecţie în caz de coliziune sau asistentul „Plus” la parcare cu sistem de parcare automat şi asistent la condusul în marşarier, plăcerea de a conduce este îmbunătăţită de confortul unic oferit. De asemenea, opţiunile BMW inovatoare şi versatile de conectivitate, te vor ţine în legătură cu lumea exterioară. De exemplu, serviciul de asistenţă „Concierge” răspunde nevoilor şi întrebărilor tale 365 de zile pe an, direcţionându-te automat către cele mai bune restaurante din zona ta.

Imagine cu Driving Assistant Plus al BMW M550d xDrive Touring, G31

Driving Assistant Plus.

Driving Assistant Plus îţi permite să conduci comod şi sigur în situaţii monotone şi periculoase, precum ambuteiaje, trafic aglomerat sau în călătoriile lungi. În plus, te afli pe mâini bune chiar şi atunci când schimbi banda.
Imagine cu asistentul „Plus” la parcare al BMW M550d xDrive Touring

Asistent „Plus” la parcare cu perspectivă 3D.

Pachetul de echipamente Asistent „Plus” la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă: acesta are sistem de camere video cu perspectivă panoramică, ce include cameră video cu perspectivă de sus, sistem de asistenţă la parcare (PDC – Park Distance Control), precum şi Asistent la parcare cu funcţie de orientare liniară, care parchează automobilul complet automat, în spaţii laterale sau perpendiculare. Sistemul măsoară spaţiile de parcare disponibile, atunci când automobilul rulează cu viteză mică. Sistemul măsoară spaţiile de parcare disponibile, atunci când automobilul rulează cu viteză mică.
Imagine cu funcţia Parcare de la distanţă a BMW M550d xDrive Touring, G31

Parcare de la distanţă.

Cu funcţia Parcare de la distanţă poţi ieşi din automobil înainte de a-l parca. Apoi, poţi efectua manevra înainte sau înapoi în spaţiul de parcare îngust sau în garaj, prin funcţia de control de la distanţă. Poţi activa funcţia Parcare de la distanţă din afara automobilului, cu ajutorul cheii BMW cu afişaj.
Imagine cu BMW Head-Up Display al BMW M550d xDrive Touring, G31

BMW Head-Up Display.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. Afişajul oferă informaţii precum viteza curentă, instrucţiuni de navigaţie, informaţii obţinute de la sistemul Speed Limit Info cu privire la limita de viteză şi restricţiile de depăşire, împreună cu servicii de divertisment şi telefonie.
Imagine cu sistemul wireless de încărcare telefon mobil al BMW M550d xDrive Touring, G31

Sistem wireless de încărcare telefon mobil.

Sistemul wireless de încărcare telefon mobil include un sistem de andocare pentru încărcare wireless şi porturi USB suplimentare. Antena de plafon îmbunătăţeşte semnalul pentru telefonul mobil, iar prin Bluetooth pot fi conectate simultan două telefoane mobile şi un player audio. În pachet este inclusă funcţia Bluetooth Office.
Imagine cu pregătirea pentru „Apple CarPlay®” a BMW M550d xDrive Touring, G31

Pregătire pentru „Apple CarPlay®”.

De ce să pleci la drum fără funcţiile iPhone-ului tău în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Pregătirea pentru „Apple CarPlay®” îţi oferă acces de la distanţă la funcţiile de telefonie şi la aplicaţii precum iMessage, WhatsApp, TuneIn, Spotify şi Apple Music. Poţi, de asemenea, să foloseşti butonul pentru comanda vocală de pe volan pentru a interacţiona cu Siri, asistentul vocal de la Apple.
Imagine din habitaclu cu serviciul de asistenţă „Concierge” al BMW M550d xDrive Touring

Serviciul de asistenţă „Concierge”.

Va fi soare mâine la Roma? Când este programat zborul meu? Serviciul de asistenţă „Concierge” este alături de tine atunci când călătoreşti şi-ţi oferă asistenţă prin simpla apăsare a unui buton. Indiferent că este vorba despre o rezervare la un restaurant, la un hotel sau la film. Poţi chiar să-l foloseşti pentru a realiza plăţi. Oriunde te-ai afla şi de orice ai avea nevoie, serviciul de asistenţă „Concierge” este mereu alături de tine.
Imagine cu trei sferturi din partea laterală a BMW M550d xDrive Touring, G31, în Negru Albăstrui Azurite metalizat

BMW M550d xDRIVE TOURING: MOTORIZĂRI ŞI DATE TEHNICE.

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO2.

BMW M550d xDrive Touring:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,5 – 6,6
Emisii medii de CO2, în g/km: 172 – 174

 

Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.
Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.
 

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M550d xDrive Touring:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: -
  Emisii medii de CO2, în g/km: -

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.