Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat, parcând, în faţa unei clădiri rezidenţiale.

THE 1

BMW M

Toate detaliile BMW M135i xDrive dintr-o privire.

BMW M135i xDrive este modelul sportiv al BMW Seria 1. Cu fiecare detaliu, designul său puternic indică acest rol principal – sprijinit de un pachet cuprinzător de opţiuni de înaltă calitate şi tehnologii avansate. Descoperă detaliile din interior şi de la exterior, componentele pentru dinamica de condus şi echipamentele inovatoare sau verifică datele tehnice pentru a afla mai multe despre performanţa impresionantă şi consumul eficient al BMW M135i xDrive.

Citeşte în continuare
THE 1Toate detaliile BMW M135i xDrive dintr-o privire.

DESIGN ŞI PERFORMANŢĂ.

Opţiunile de design, echipamentele pentru dinamica de condus şi direcţia M Sport ale BMW M135i xDrive.

Un adevărat lider – BMW M135i xDrive îşi arată caracterul dinamic încă de la prima vedere. În secţiunea „Design” poţi descoperi o selecţie exclusivistă de opţiuni de echipare sportive pentru interiorul şi exteriorul modelelor fascinante BMW Seria 1 M. În secţiunea „Dinamică de condus”, vei afla mai multe detalii despre componentele standard şi opţionale din domeniul sistemului de propulsie şi al şasiului – pentru performanţă şi agilitate maxime.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat, rulând.
BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat cu grila radiatorului BMW cu design „Mesh” în Gri Cerium.

Grila radiatorului BMW cu design „Mesh”.

Grila radiatorului BMW cu design „Mesh” este complet finisată în Gri Cerium şi are un grilaj elaborat în interior. Această structură tip grilaj, inspirată de automobilele de curse, conferă profunzime şi valoare părţii frontale şi stabileşte accente dinamice de înaltă calitate cu aceste detalii.
Perspectivă spate a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat cu pachet M Aerodinamic.

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic cu spoiler M special în partea faţă, spoiler spate şi ornamentele pragurilor laterale accentuează stilul de condus dinamic şi aspectul sportiv al automobilului. Ornamentele sunt în culoarea caroseriei şi prezintă inserţii negre lucioase.
Perspectivă spate a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat cu spoiler M pentru partea spate.

Spoiler M pentru partea spate.

Spoilerul M pentru partea spate subliniază silueta sportivă a automobilului şi scade portanţa. Prin aplicarea forţei de apăsare pe puntea spate, automobilul beneficiază de mai multă stabilitate în timpul condusului.
Interiorul BMW M135i xDrive cu centuri de siguranţă M.

Centuri de siguranţă M.

Centurile de siguranţă M cu sistem de pretensionare şi limitator de forţă au cusături excepţionale în culorile M clasice şi scot în evidenţă ambianţa sportivă de înaltă calitate a interiorului.
Habitaclul BMW M135i xDrive cu volan M îmbrăcat în piele.

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele cu model cu trei spiţe are butoane multifuncţionale, emblema „M” şi airbag integrat pentru conducătorul auto. Cercul volanului este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, astfel asigură manevrare directă şi sportivă a automobilului.
Interiorul BMW M135i xDrive cu scaune M Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă.

Scaune M Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă.

Scaunele M Sport cu tetiere integrate, poziţionare mai joasă a şezutului, părţi laterale înalte pe spătarul şi şezutul scaunului oferă suport excelent în părţile laterale pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă, chiar şi atunci când automobilul intră cu viteză în viraje. În plus, scaunul poate fi ajustat în funcţie de dimensiunile corpului tău, cu sistemul integrat de reglare a lăţimii spătarului.
Perspectivă spate a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat cu ornamente pentru ţevile de eşapament în partea stângă şi dreaptă în Gri Cerium.

Ţevi de eşapament.

Exclusiv pentru M135i: ţevi de eşapament oblice în stânga şi în dreapta în culoarea Gri Cerium. Astfel, ţevile de eşapament cu diametrul de 100 mm reprezintă un accent vizual care scoate în evidenţă sportivitatea M135i.
Interiorul BMW M135i xDrive cu ornamente interioare „Illuminated Boston”.

Ornamente interioare „Illuminated Boston”.

Ornamentele interioare „Illuminated Boston” cu detalii „Mesh” pe panoul de bord şi pe ornamentele portierelor conferă interiorului o ambianţă modernă şi exclusivistă. Modelul sclipitor al ornamentelor luminate discret din fundal creează o atmosferă atractivă şi plăcută în interiorul automobilului.
Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri al BMW M135i xDrive.

Motorul BMW M135i xDrive.

Un sportiv de top care oferă plăcere de a conduce: motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri al BMW M135i este foarte puternic pentru că are pistoane noi, un turbocompresor mai mare, reţea de conducte de aer optimizate, un pachet performant pentru răcire şi un sistem de evacuare M controlat printr-un capac.
BMW M135i xDrive cu transmisie Steptronic Sport.

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau manetă de schimbare a vitezelor – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi performanţă maximă.
BMW M135i xDrive cu suspensie M Sport.

Suspensie M Sport.

Frânele M Sport cu etriere de frână albastru închis cu pistoane multiple şi inscripţie „M” asigură răspuns excelent la frânare. În plus, au fost îmbunătăţite pentru a corespunde potenţialului dinamic foarte mare al automobilului, permit adoptarea unui stil de condus sportiv şi asigură răspuns excelent, chiar şi în condiţii de umiditate.
BMW M135i xDrive cu frâne M Sport.

Frâne M Sport.

Frânele M Sport cu etriere de frână albastru închis cu pistoane multiple şi inscripţie „M” asigură răspuns excelent la frânare. În plus, au fost îmbunătăţite pentru a corespunde potenţialului dinamic al automobilului, permit adoptarea unui stil de condus sportiv şi asigură răspuns excelent, chiar şi în condiţii de umiditate.
BMW M135i xDrive cu direcţie M Sport.

Direcţie M Sport.

Direcţia M Sport cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil şi scade efortul necesar la virare. Automobilul tău poate fi direcţionat mai precis şi-ţi oferă manevrabilitate sportivă, în special pe drumuri şerpuite.
BMW M135i xDrive cu sistem inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive.

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie lin şi variabil puterea de propulsie către roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune maximă, dinamică de condus şi siguranţă în fiecare situaţie de condus. Pentru mai multă agilitate, distribuţia puterii controlate electronic, de exemplu, contracarează supravirarea şi subvirarea în viraje.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M135i xDrive în Negru Sapphire metalizat cu pachet M Performance.

BMW M135i xDRIVE CU PACHET M PERFORMANCE.

Pachetul M Performance îmbunătăţeşte potenţialul sportiv al automobilului. Scăderea greutăţii obţinute prin anumite măsuri aplicate şasiului, interiorului şi prin folosirea jantelor din aliaj uşor de 18” garantează performanţă maximă la accelerare şi creşte în mod vizibil dinamica de condus. În acelaşi timp, pachetul M Performance cu elementele sale de design negre, cum ar fi oglinzile exterioare, grila BMW a radiatorului cu design „Mesh” şi ornamentele ţevilor de eşapament evidenţiază la exterior performanţa înaltă a automobilului.

TEHNOLOGII INOVATOARE.

Conectivitatea şi serviciile digitale ale BMW M135i xDrive.

De la „BMW Intelligent Personal Assistant” cu caracter digital şi „BMW Live Cockpit Professional” cu setare individuală până la „Remote Software Upgrade” (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului) comod: cele mai noi tehnologii pentru conectare şi servicii digitale inovatoare îţi oferă conectivitate maximă şi confort în automobilul tău BMW M135i xDrive.
BMW M135i xDrive cu „BMW Live Cockpit Professional”.

„BMW Live Cockpit Professional”.

„BMW Live Cockpit Professional” cu funcţie de navigaţie include două afişaje de înaltă calitate: un Control Display de înaltă rezoluţie cu diagonala de 10,25” şi cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital cu diagonala de 10,25”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul Controller-ului iDrive Touch.
BMW M135i xDrive cu „BMW Intelligent Personal Assistant”.

„BMW Intelligent Personal Assistant”.

„Hey, BMW. Who are you?” Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar veni şi cu un asistent personal? Interacţionează cu automobilul tău folosind „BMW Intelligent Personal Assistant” (nu este disponibil în limba română). Acesta te cunoaşte, se perfecţionează în fiecare zi şi te asistă în orice situaţie. Poţi chiar stabili propriul cuvânt pentru activare. Îţi poate explica orice aspect legat de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti mai bine.
BMW M135i xDrive cu „Remote Software Upgrade” (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului).

„Remote Software Upgrade” (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului).

Doreşti ca automobilul tău BMW să fie actualizat cu cel mai nou software? Cu „Remote Software Upgrade” (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului), automobilul tău BMW va fi întotdeauna actualizat. Actualizările sunt instalate prin satelit, asemenea celor de pe smartphone-ul tău. Astfel, alte funcţii din automobilul tău pot fi de asemenea activate.
Servicii „Remote” în BMW M135i xDrive.

Servicii „Remote”.

Am încuiat portierele? Unde am parcat automobilul? Cu Serviciile „Remote”, îţi poţi accesa automobilul de la distanţă, prin intermediul aplicaţiei „BMW Connected”. Activează farurile, porneşte sistemul de climatizare din interiorul automobilului sau încuie automobilul tău BMW de oriunde te-ai afla, cu ajutorul smartphone-ului tău.
Sistem wireless de încărcare telefon mobil în BMW M135i xDrive.

Sistem wireless de încărcare telefon mobil.

Sistemul wireless de încărcare telefon mobil are sistem de andocare pentru încărcare wireless şi un al doilea microfon, care asigură calitate vocală mai bună a sistemului „hands-free”, pentru tine şi pasagerul faţă. Antena de plafon îmbunătăţeşte semnalul pentru telefonul mobil. Prin Bluetooth pot fi conectate simultan două telefoane mobile şi un player audio.
BMW M135i xDrive cu Integrare smartphone

Integrare smartphone

De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului tău în automobilul tău BMW, unde le poţi gestiona ca deobicei? Cu ajutorul sistemului de integrare smartphone, automobilul tău suportă Apple CarPlay şi Android Auto prin intermediul unei conexiuni wireless între smartphone-ul tău şi automobilul tău BMW. Acest lucru îţi permite să foloseşti oricând vrei funcţii familiar şi diverse aplicaţii direct în automobil.

DATELE TEHNICE ALE BMW M135i xDRIVE.

Alege model

Motor

Cilindri/supape 3 / 4
Capacitate tehnică în cm3 1.499
Alezaj/cursă, în mm 94,6 / 82
Putere motor combustie 80 (109) / 4300-6500
Cuplu maxim (Nm), la 1/min 190 / 1380-3800
Rată de compresie : 1 11

Performanţe

Viteză maximă 200
Acceleraţie 10,6

Măsurători

Lungime/Lăţime/Înălţime 4.319 / 1.799 / 1.434
Lăţime, inclusiv oglinzi (şofer / pasager) în mm 2081 (1045 / 1036)
Ampatamentul în mm / Rotaţii în m 2.670 / 11,4

Masă

Greutate fără sarcină în kg 1.395
Greutate maximă în kg 1.850
Sarcină permisă, în kg 530
Sarcină permisă punte faţă/spate, în kg 980 / 940
Sarcină remorcă (fără sistem de frânare), în kg 695 / 75
Sarcină remorcă, permisă la înclinaţie de până la 12% / 8% (cu sistem de frânare), în kg 1.100 / 1.100
Capacitate portbagaj (min - max), în l 380 - 1200

Roţi

Dimensiuni anvelope faţă 205/55 R16 91 W
Dimensiuni anvelope spate 205/55 R16 91 W
Dimensiuni şi material jante faţă 7Jx16 LM
Dimensiuni şi material jante spate 7Jx16 LM

Consum

Consum mixt în l/100km WLTP 6,6 - 5,7
Capacitate rezervor, în l (aprox.) 42
Emisii conform standardului EU (WLTP) Euro 6d-ISC-FCM

Emisii CO2

Emisii CO2 mixt, în g/km 151 - 129

Compară datele tehnice

BMW M135i xDrive, date tehnice

DATELE TEHNICE ALE BMW M135i xDRIVE.

Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale BMW M135i xDrive.

 • BMW M135i xDrive:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 176

  Imaginile arată echipamente opţionale, ecrane şi afişaje în funcţie de opţiunile de echiapare.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.