BMW M

CONECTAT LA LIBERTATE.

Serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive disponibile pe BMW M2 Coupé.

BMW 2 Coupé îţi oferă posibilităţi nelimitate – şi nu doar atunci când este vorba despre dinamica de condus. Cu serviciile şi aplicaţiile disponibile, îţi poţi conecta automobilul la tot ceea ce se întâmplă în afara acestuia; Foloseşte aplicaţiile GoPro şi BMW Laptimer pentru a-ţi înregistra performanţa la condus.

APLICAŢIA BMW M LAPTIMER.

Cu aplicaţia „BMW M Laptimer”, date specifice de condus sunt înregistrate cu precizie la fiecare tură de circuit şi apoi sunt analizate, pentru îmbunătăţirea performanţei la condus. Aplicaţia colectează informaţii precise de la senzorii BMW şi afişează valorile selectate pe Control Display. Acest sistem se operează prin intermediul Controller-ului iDrive. Aplicaţia „BMW M Laptimer” are integrată o interfaţă pentru camerele GoPro.

În timp ce înregistrează datele specifice de condus, aplicaţia „BMW M Laptimer” afişează informaţii precum poziţia detectată de GPS, viteza curentă, acceleraţia şi acceleraţia laterală (forţa G), cel mai bun timp per tură şi timpul de accelerare până la o anumită viteză (de exemplu, de la 0 până la 100 km/h). În funcţie de echipamentele automobilului şi de anul fabricaţiei, factorii măsuraţi includ poziţia pedalei de acceleraţie, unghiul de virare, decelerarea, numărul de rotaţii per minut şi treapta de viteză, precum şi consumul de combustibil.

Datele înregistrate astfel pot fi postate sub formă de imagine pe reţele de socializare sau pot fi salvate şi trimise prin e-mail.

APLICAŢIA GOPRO.

Aplicaţia GoPro gratuită permite unei camere video GoPro, ataşată atât în interiorul, cât şi în exteriorul automobilului să fie operată prin intermediul Control Display-ului BMW M2 Coupé. Acest lucru înseamnă că imaginile şi înregistrările video pot fi gestionate în mod confortabil prin intermediul Controller-ului iDrive. De asemenea, este posibil să opreşti/ porneşti camera video prin WiFi, să o configurezi sau să verifici nivelul de încărcare al bateriei acesteia.

SERVICII CONNECTED DRIVE.

Serviciile ConnectedDrive opţionale îţi oferă numeroase informaţii, divertisment şi funcţii de service atunci când te afli pe drum.

Oferta include acces la informaţii actualizate în funcţie de locaţie, precum informaţii meteo, ştiri, căutări online de la Google™ sau funcţii de birou practice. Servicii şi funcţii, precum informaţiile despre parcare, ghiduri de călătorie şi de hoteluri pot fi accesate direct din automobil prin intermediul meniului ConnectedDrive, fără a fi nevoie de smartphone.

De asemenea, poţi beneficia şi de acces comod şi nelimitat la aplicaţii speciale pentru smartphone, pentru ca fiecare călătorie în automobilul tău BMW să fie o experienţă de neuitat.

APEL DE URGENŢĂ INTELIGENT.

APEL DE URGENŢĂ INTELIGENT.

Funcţia Apel de urgenţă inteligent (funcţia nu este disponibilă încă în România) îţi oferă asistenţă rapidă şi în permanenţă, precum şi sprijin din partea personalului autorizat –chiar şi atunci când te afli în altă ţară. Dacă are loc un accident care să implice activarea airbag-urilor sau a tensiometrelor centurilor de siguranţă, se realizează un apel de urgenţă automat. Operatorul de call center BMW va informa cel mai apropiat centru de salvare în situaţii de urgenţă şi va oferi asistenţă prin telefon, până la sosirea echipajului de salvare. Apelul telefonic poate fi declanşat şi manual, în cazul în care, de exemplu, alţi participanţi la trafic au nevoie de ajutor.

  • Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW M2 Coupé:

    Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,9 – 8,5

    Emisii medii de CO2, în g/km: 185 – 199

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.