MEREU PE PRIMUL LOC.

Siguranţa şi confortul BMW M2 Coupé.

Atunci când vine vorba despre siguranţă activă şi pasivă, nu este loc de compromis. BMW M2 Coupé este echipat cu numeroase tehnologii pentru a întâmpina orice fel de provocări. În acelaşi timp, orientarea M spre conducătorul auto permite reacţii fulgerătoare şi un grad superior de confort, atât pe circuitul de curse, cât şi în situaţiile cotidiene. În plus, pachetele BMW Service Inclusive croite pentru îndeplinirea tuturor solicitărilor tale te asigură că automobilul tău este în stare perfectă, oricând.

ORIENTARE M SPRE CONDUCĂTORUL AUTO.

Conceptul ergonomic al automobilelor M include habitaclul cu orientarea spre conducătorul auto caracteristică M. Toate butoanele şi elementele de control au fost concepute cu gândul la conducătorul auto. La fel ca în curse, prioritatea noastră este să oferim conducătorului auto control intuitiv şi absolut asupra automobilului, precum şi să obţinem cei mai scurţi timpi de reacţie posibili.


Sentimentul pe care îl ai în habitaclu, ergonomia scaunului, suporturile pentru genunchi, accesul direct la toate elementele de control importante pentru dinamica de condus, maneta M de schimbare a vitezelor şi panoul de instrumente M sunt elementele centrale ale orientării sportive şi ergonomice spre conducătorul auto, adică emblema reprezentativă pentru linia M. Volanul M îmbrăcat în piele şi cu padele de schimbare a treptelor de viteză are la bază un concept împrumutat din lumea motorsport, care îţi oferă schimbare rapidă şi confortabilă a vitezelor.


Elementele de control pentru opţiunile de confort, comunicare şi divertisment, precum aerul condiţionat, funcţii de navigare sau radio sunt amplasate exact în faţa conducătorului auto, astfel încât şi pasagerul faţă le poate accesa în mod confortabil. În acest fel, conducătorul auto se poate concentra asupra ceea ce este cu adevărat important – plăcerea de a conduce.

SIGURANŢĂ PASIVĂ.

Prin utilizarea materialelor atent selecţionate şi a unei structuri foarte robuste, fiecare automobil BMW îndeplineşte standardele de siguranţă pasivă, iar împreună cu sistemele de sprijin eficiente, acesta garantează cel mai înalt grad de protecţie pentru pasageri. Automobilele sunt create în concordanţă cu testele de impact realizate de instituţii independente autorizate.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Cu BMW Service Inclusive poţi alege servicii pentru o anumită perioadă de timp, fără să-ţi faci griji pentru costurile suplimentare cu lucrări regulate de service sau de întreţinere. Garanţia acoperă: schimb ulei, service microfiltru, filtru de combustibil, filtru de aer şi bujii, schimbare lichid de frână, verificare automobil, plus servicii suplimentare conform standardelor BMW.

  • Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW M2 Coupé:

    Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,9 – 8,5

    Emisii medii de CO2, în g/km: 185 – 199

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.