Imagine cu trei sferturi din partea din spate a BMW M240i Coupé F22 2017, Portocaliu Sunset, staţionând în faţa peisajului de stepă

THE 2

BMW M

BMW M240i COUPÉ: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE.

THE 2BMW M240i COUPÉ: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE.

Toate detaliile şi cifrele pentru BMW M240i Coupé dintr-o privire: aruncă o privire atentă asupra performanţei, consumului de combustibil, emisiilor de CO2 şi dimensiunilor automobilului.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M240i Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 167

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Regulamentul (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la partenerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.