Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M340i xDrive Touring, rulând în faţa unui fundal urban

THE 3

BMW M

Detaliile şi echipamentele noului BMW M340i xDrive Touring

THE 3

THE 3Detaliile şi echipamentele noului BMW M340i xDrive Touring

BMW M340i xDrive Touring combină perfect sportivitatea cu funcţionalitatea inovatoare. Acesta este şi motivul pentru care o gamă largă de echipamente specifice M din categoria dinamicii de condus şi a designului, împreună cu motorul puternic BMW M TwinPower Turbo, oferă o personalizare sportivă optimă.

Citeşte în continuare

DINAMICA DE CONDUS A BMW M340i xDRIVE TOURING.

Aştepţi cu nerăbdare să simţi plăcerea de a conduce.

Din iubire pentru cursele auto: cu piesele BMW M originale pentru suspensie, BMW M340i xDrive Touring garantează senzaţii palpitante la cel mai înalt nivel. Creat pentru a oferi dinamică de condus maximă, acestea te inspiră prin performanţă impresionantă şi caracteristici de condus îmbunătăţite. Suspensia M adaptivă cu direcţie sport variabilă, susţinută de diferenţialul M Sport cu control permanent al blocajului diferenţialului, oferă, spre exemplu, plăcere sportivă de a conduce combinată cu agilitate crescută, tracţiune optimă şi cea mai bună manevrabilitate.
Imagine cu dinamica de condus a BMW M340i xDrive Touring
Imagine cu motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW M340i xDrive Touring

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

BMW M340i xDrive este propulsat de un motor cu tehnologie BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi capacitate de trei litri. Cu o putere de 374 CP (275 kW) şi un cuplu maxim de 500 Nm, acest automobil are o performanţă foarte sportivă la condus şi accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,4 secunde.
Imagine cu diferenţialul M Sport al BMW M340i xDrive Touring

Diferenţial M sport.

Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus, la schimbarea benzii de circulaţie, atunci când accelerezi, când intri în viraje cu viteze mari sau pe diferite suprafeţe de condus. Tracţiunea este optimizată cu ajutorul unui dispozitiv operat electronic, care scade diferenţa dintre viteza de rotire a roţilor din spate.
Imagine cu transmisia Stepronic Sport cu 8 trepte a BMW M340i xDrive Touring

Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau manetă de schimbare a vitezelor – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
Imagine cu ornamentele exclusiviste ale ţevilor de eşapament ale BMW M340i xDrive Touring

Ornamente exclusiviste ale ţevilor de eşapament.

Exclusiv pentru M340i: ţevile de eşapament din partea dreaptă şi stângă cu formă unică în Gri Cerium. Astfel, ţevile de eşapament au un impact visual puternic şi subliniază sportivitatea modelului M340i.
Imagine cu frânele M Sport ale BMW M340i xDrive Touring

Frâne M Sport.

Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră, cu inscripţie „M” precum şi discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare.
Imagine cu direcţia sport variabilă a BMW M340i xDrive Touring

Direcţie sport variabilă.

Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil şi se asigură că efortul fizic necesar la virare este redus. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse unghiuri de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.
Imagine cu suspensia M adaptivă a BMW M340i xDrive Touring

Suspensie M adaptivă.

Suspensia M adaptivă, coborâtă cu 10 mm, se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Poţi regla, de asemenea, caracteristicile suspensiei prin intermediul „Driving Experience Control” în funcţie de stilul de condus pe care îl preferi în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv – cu manevrabilitate agilă.

DESIGNUL BMW M340i xDRIVE TOURING.

Sportiv până la ultimul detaliu.

Poţi recunoaşte un sportiv încă de la prima vedere, la fel şi designul M autentic: creat pentru momente incredibile şi o senzaţie motorsport reală, elementele de design exclusiviste din gama BMW M oferă BMW M340i xDrive Touring caracterul unui adevărat sportiv, chiar şi la exterior.
Pachetul M Aerodinamic al BMW M340i xDrive Touring

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic cu spoiler faţă, spoiler spate şi praguri laterale specifice M în culoarea caroseriei, precum şi difuzor aerodinamic în Dark Shadow metalizat accentuează stilul de condus dinamic şi aspectul sportiv al automobilului. Echipamentele accentuează aspectul puternic al acestui model şi, în acelaşi timp, îi optimizează aerodinamica.
Imagine cu jantele M din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 792 M, bicolore ale BMW M340i xDrive Touring

Jante M din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 792 M, bicolore.

Jantele M din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 792 M, în Gri Cerium bicolor, lucioase, cu anvelope mixte runflat, dimensiuni faţă 8 J x 19, 225/40 R19 şi spate 8,5 J x 19, 255/35 R19.
Imagine cu pachetul BMW Individual Shadow Line lucios al BMW M340i xDrive Touring

Pachet BMW Individual Shadow Line lucios.

Pachetul BMW Individual Shadow Line lucios are numeroase echipamente cu detalii negre lucioase. Acestea includ ramele şi ghidajele geamurilor, finisajele ramelor interioare în care se retrag geamurile, montanţii B, precum şi ramele oglinzilor exterioare, baza şi lamela oglinzilor.
Imagine cu ornamentele exclusiviste ale ţevilor de eşapament ale BMW M340i xDrive Touring

Ornamente exclusiviste ale ţevilor de eşapament.

Exclusiv pentru M340i: ţevile de eşapament din partea dreaptă şi stângă cu formă unică în Gri Cerium. Astfel, ţevile de eşapament au un impact visual puternic şi subliniază sportivitatea modelului M340i.
Imagine cu scaunele Sport şi centurile de siguranţă M ale BMW M340i xDrive Touring

Scaune Sport şi centuri de siguranţă M.

Scaunele sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă oferă sprijin optim şi numeroase opţiuni pentru reglare, inclusiv pentru lăţimea spătarului. Centurile de siguranţă M cu sistem de pretensionare şi limitator de forţă adaugă un plus de exclusivitate culorilor M clasice.
Imagine cu volanul M îmbrăcat în piele al BMW M340i xDrive Touring

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele cu model cu trei spiţe are butoane multifuncţionale, emblemă „M” şi airbag integrat pentru conducătorul auto. Cercul volanului este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, astfel asigură manevrare directă şi sportivă a automobilului.
Imagine cu panoul de instrumente specific M al BMW M340i xDrive Touring

Panou de instrumente specific M.

În plus faţă de datele despre condus precum viteza şi turaţiile, panoul de instrumente specific M afişează şi informaţii suplimentare pentru o experienţă de condus foarte sportivă.
BMW M340i xDrive Touring, technical data, consumption

TECHNICAL DATA.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • BMW M340i xDrive Touring va fi disponibil din luna noiembrie 2019. Datele sunt provizorii.

    Valorile automobilelor marcate cu (2) sunt provizorii.

    Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

    Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.