+ INFODIVERTISMENT

BMW M

Conectivitatea BMW M4 Cabriolet.

+ INFODIVERTISMENT

Conectivitatea BMW M4 Cabriolet.

+ INFODIVERTISMENTConectivitatea BMW M4 Cabriolet.

Primeşti sprijin din partea BMW M4 Cabriolet atât pe carosabil, cât şi pe circuitul de curse: numeroase tehnologii inovatoare te ajută în diverse moduri şi îţi oferă cel mai înalt nivel de confort şi de siguranţă, în timp ce stabileşti standarde noi în ceea ce priveşte condusul. Poţi înregistra în fracţiuni de secundă toate informaţiile relevante situaţiei de condus şi te bucuri de funcţii de comunicare, informare şi divertisment de ultimă generaţie. Plăcerea inovatoare de a conduce, fără limite.

Citeşte în continuare
BMW M

INTERFAŢĂ CU DESIGN NOU.

Sistemul Infotainment se poate opera acum mai comod şi îţi oferă acces la mai multe informaţii. Conducătorul auto poate folosi ecranul cu suprafaţă tactilă pentru a aranja cele şase iconiţe cu opţiuni pentru navigaţie, conţinut media, comunicare, ConnectedDrive, „My vehicle” şi mesagerie, în ordinea preferată. Iconiţele sunt afişate sub formă de iconiţe animate – nu mai sunt redate sub formă de meniu standard.

BMW HEAD-UP DISPLAY CU FUNCŢII SPECIFICE M.

BMW HEAD-UP DISPLAY CU FUNCŢII SPECIFICE M.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color cu funcţii specifice M proiectează toate informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual. Prin simpla apăsare a unui buton, poţi selecta afişajul specific M, care are indicator de schimbare a treptelor de viteză, turometru sub formă de scală variabilă în funcţie de turaţie, precum şi avertizări luminoase pentru momentul optim de schimbare a treptei.

Citeşte în continuare

SISTEM WIRELESS DE ÎNCĂRCARE TELEFON MOBIL.

Sistemul wireless de încărcare telefon mobil oferă un sistem de andocare pentru încărcare wireless* şi porturi USB suplimentare. Antena de plafon îmbunătăţeşte semnalul pentru telefonul mobil, iar prin Bluetooth pot fi conectate simultan două telefoane mobile şi un player audio.


* Sistemul de andocare universal pentru încărcarea wireless a smartphone-ului este disponibil doar pentru smartphone-uri compatibile.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M4 Cabriolet (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,1 – 10,2 (9,5 – 9,6)
  Emisii medii de CO2, în g/km: 230 – 233 (215 – 218)

  Valorile din paranteze se referă la modelul cu transmisia M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.