MAI MULTĂ ADRENALINĂ – ACUM CU PATRU LOCURI.

BMW M4 CS.

MAI MULTĂ ADRENALINĂ – ACUM CU PATRU LOCURI.

BMW M4 CS.

MAI MULTĂ ADRENALINĂ – ACUM CU PATRU LOCURI.BMW M4 CS.

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. (BMW M4 CS3)

3,9

Putere maximă în kW (CP), la 1/min (BMW M4 CS3)

338 (460)/6.250

BMW M4 CS este un model special oferit de BMW M GmbH, în spiritul tradiţiei automobilelor performante care îşi au originea în modelul BMW M3 din Seria E30. Disponibil în ediţie limitată, BMW M4 CS îmbină genele modelului BMW M4 GTS cu utilitatea în utilizarea zilnică oferită de BMW M4 Coupé cu patru locuri. Acest automobil sport inegalabil, care beneficiază de tehnologii M inovatoare, componente uşoare şi eficiente din fibră de carbon, poate parcurge legendarul circuit de curse „Nordschleife” (Bucla nordică) al Nürburgring în doar 7:38 minute, fără a pierde din utilitatea zilnică. Performanţă redefinită pentru şosea.

BMW M4 CS (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 197

 

DESIGN SPECIAL. EXPERIENŢĂ DE CONDUS INEGALABILĂ.

Dinamică pură.

Partea frontală distinctivă oferă aspect sportiv remarcabil, datorită grilei duble a radiatorului cu bare finisate în negru şi a farurilor duble cu tehnologie LED, specifice BMW. Spoilerul faţă format din trei părţi şi cu prize de aer mari evidenţiază aspectul dinamic al automobilului şi asigură răcire eficientă a motorului performant cu 6 cilindri, a frânelor M din material compozit sau a frânelor M cu discuri din carbon şi ceramică*, disponibile opţional. Noul splitter frontal specific acestui model este produs din fibră de carbon uşoară şi vizibilă, scade tendinţa de ridicare a punţii faţă, iar astfel îţi oferă o experienţă dinamică de condus.

* În funcţie de condiţiile de utilizare, componentele specifice materialelor uzate pot cauza zgomote, în special în caz de carosabil ud şi înainte ca automobilul să se oprească. Impactul negativ al umezelii şi al sării asupra frânelor poate determina ca acţiunea de frânare să fie asemănătoare cu cea a unui sistem convenţional. Acest lucru poate da senzaţia de scădere a forţei de frânare pentru un timp şi poate fi compensat prin aplicarea unei presiuni mai mari pe pedala de frână, atunci când este necesar.
Citeşte în continuare

Putere impresionantă.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW M4 CS oferă performanţă specifică unui automobil sport veritabil. Cu 460 CP şi cuplu de 600 Nm, motorul performant asigură acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 3,9 secunde şi atinge viteza maximă (limitată electronic) de 280 km/h.

Citeşte în continuare

Construcţie uşoară sport.

Componentele uşoare inovatoare accentuează liniile sport ale BMW M4 CS. Capota din CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic, trad. Plastic ranforsat cu fibră de carbon), cunoscută de la modelul BMW M4 GTS, este cu 25% mai uşoară decât capota din aluminiu cu greutate deja optimizată a BMW M4 Coupé. Plafonul din CFRP este cu şase kilograme mai uşor decât un plafon din material tradiţional şi coboară centrul de greutate al automobilului, pentru a oferi agilitate remarcabilă. Clapeta de aer „Gurney” de pe spoilerul spate este realizată din carbon, este ideală pentru condusul zilnic şi scade în mod substanţial tendinţa de ridicare a punţii spate în comparaţie cu modelul M4 echipat cu pachet Competition.
Citeşte în continuare

Aderenţă perfectă.

Jantele din aliaj uşor cu zece spiţe, în Gri Orbit, au fost create special pentru BMW M4 CS şi au la bază designul impresionant al automobilului de curse M4 din seria de modele touring „Deutsche Tourenwagen Masters” (DTM - „German Touring Car Masters”). Jantele forjate şi optimizate din punct de vedere al greutăţii sunt disponibile în echiparea standard a acestei serii şi includ anvelope mixte Michelin Pilot Sport Cup 2, cu dimensiuni faţă 265/35 R19 şi spate 285/30 R20. Anvelopele Michelin sport cu profil mai puternic sunt disponibile opţional, pentru şi mai multă utilitate în călătoriile zilnice.
Citeşte în continuare

Parte spate specifică.

Partea spate robustă a BMW M4 CS este scoasă în evidenţă de spoilerul cu clapetă de aer „Gurney” din fibră de carbon. Aceasta scade tendinţa de ridicare a punţii spate, pentru a optimiza comportamentul la condus, în special la viteze mari. Difuzorul aerodinamic M din plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP – Carbon Fiber Reinforced Plastic) completează în mod inedit partea spate a automobilului. Logo-ul „M” este inserat pe ţevile de eşapament M duble din oţel inoxidabil ale sistemului de evacuare sport dublu, disponibil pentru BMW M4 CS. Asemenea modelului BMW M4 GTS, stopurile în formă de „L” utilizează tehnologie inovatoare OLED şi te captivează cu lumini dinamice şi efecte 3D.
Citeşte în continuare

CU ADEVĂRAT SPORTIV.

Interiorul contribuie, de asemenea, la alura exclusivistă sportivă a BMW M4 CS, chiar înainte de a intra în automobil – datorită pragurilor pentru portiere din aluminiu cu inscripţie „M4 CS”. Volanul M îmbrăcat în piele se află în centrul habitaclului orientat spre conducătorul auto. De asemenea, ai posibilitatea de a opta pentru volan M îmbrăcat în Alcantara de culoare antracit şi cusături M albastre şi roşii, precum şi pentru inscripţionarea denumirii modelului în partea centrală. În plus, beneficiezi de vizibilitate optimă asupra instrumentelor rotunde, în stil specific M. Ornamentele elegante în Alcantara sunt decorate cu inscripţie „CS” exclusivă şi captivantă.

Scaunele M sport uşoare – asemenea celor disponibile pentru BMW M4 Coupé cu pachet Competition – sunt tapiţate cu piele Merino şi Alcantara. Acestea îţi oferă un sentiment de siguranţă atunci când conduci pe circuitul de curse, dar şi confort în timpul călătoriilor lungi. Interiorul BMW M4 CS include componente uşoare şi inovatoare: consola centrală cu greutate optimizată cântăreşte cu aproximativ 30% mai puţin decât versiunea standard şi este îmbrăcată în Alcantara, cu cusături contrastante în gri închis. Portiera, panourile laterale şi mânerul de închidere în formă de elipsă şi cu benzi decorative M sunt foarte uşoare şi conferă tuşa finală ambianţei acestui automobil în ediţie specială.

DETALII ANIMATE INCLUSE.

Lumini OLED.

 

Stopurile BMW M4 CS sunt create cu tehnologie inovatoare de iluminare bazată pe diode organice emiţătoare de lumină (OLED - Organic Light-Emiting Diodes), care asigură iluminare extinsă şi omogenă. Cu efecte de lumini dinamice 3D, stopurile completează perfect lăţimea automobilului şi conferă acestui model sport coupé aspect puternic şi distinctiv, care poate fi recunoscut atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M4 CS (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 197

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.