M5 Competition gri şi BMW M5 albastru conduc pe şosea în faţa unui peisaj deşertic

PUR ŞI SIMPLU UIMITOR.

M5 Competition gri şi BMW M5 albastru conduc pe şosea în faţa unui peisaj deşertic

BMW M5 cu xDrive M.

 • Sunt interesat
BMW M5 Competition gri conduce pe şosea în faţa unui peisaj deşertic

MAI RAPID CA NICIODATĂ.

BMW M5 Competition gri conduce pe şosea în faţa unui peisaj deşertic

BMW M5 Competition.

PUR ŞI SIMPLU UIMITOR.

BMW M5 cu xDrive M.

 • Sunt interesat

MAI RAPID CA NICIODATĂ.

BMW M5 Competition.

Cu forme care te impresionează şi mai puternic decât oricând: BMW M5 evidenţiază abilităţile excepţionale ale inginerilor BMW şi îţi oferă şi dinamică de condus inegalabilă. Are tehnologii de ultimă generaţie care îţi oferă mai multă siguranţă şi confort în activităţile zilnice. Sistemul inovator de tracţiune integrală xDrive M al BMW M5 cu până la 460 kW* (625 CP)* transformă conducătorul auto în pilotul încrezător al unui automobil sedan sport performant, care dispune de putere, agilitate şi precizie remarcabile – plăcerea de a conduce un model M atinge un nou nivel.


BMW M5 cu xDrive M (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 243 – 246

BMW M5 Competition (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 243 – 246

* Aceste cifre se referă la BMW M5 Competition.

Citeşte în continuare

PUR ŞI SIMPLU UIMITOR.

LA PUTEREA A CINCEA.

 • 01 Putere: 460 kW* (625 CP)*
 • 02 Cuplu maxim: 750 Nm
 • 03 De la 0 la 100 km/h în 3,3* secunde
 • 04 Viteza maximă: 305 km/h cu pachetul M Driver
 • 05 Dinamică de condus remarcabilă datorită sistemului xDrive M

* Aceste cifre se referă la BMW M5 Competition.

Citeşte în continuare

PERFORMANŢĂ ŞI ELEGANȚĂ.

Designul BMW M5 cu xDrive M.

BMW M5 Competition gri, prespectivă laterală din spate, în faţa unui fundal negru

Design M.

Cu doar câteva linii, designul M caracteristic al BMW M5 oferă dinamică impresionantă – din orice unghi l-ai privi. Pachetul BMW Individual Shadow Line lucios evidenţiază aspectul sportiv al automobilului. Inscripţia laminată „M5 Competition” de pe pragurile laterale este disponibilă ca echipament opţional.

Citeşte în continuare
Oglindă exterioară M a BMW M5 Competition gri

Oglinzi exterioare M.

Oglinzile exterioare specifice M cu design cu punte dublă şi semnalizatoare integrate cu tehnologie LED reprezintă o parte esenţială a designului M sportiv şi dinamic şi conferă automobilului senzaţia de precizie până la cel mai mic detaliu.

Citeşte în continuare
Grilă a BMW M5 Competition, perspectivă frontală

Grilă M.

Grila M cu logo „M5” şi bare duble negre lucioase evidenţiază faptul că motorul puternic din partea frontală sportivă oferă performanţă remarcabilă.

Citeşte în continuare
Capotă M a BMW M5 Competition gri, perspectivă de sus

Capotă M.

Cele două linii caracteristice conturează capota BMW M5 creată din aluminiu uşor. Designul plafonului din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC) continuă liniile specifice M până în partea spate a automobilului.

Citeşte în continuare
Plafon din carbon M al BMW M5 Competition gri, perspectivă de sus

Plafon M din fibră carbon.

Ca parte a unui concept de design inteligent şi uşor, plafonul M realizat din plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP) şi capota din aluminiu ajută la scăderea greutăţii automobilului şi îmbunătăţesc dinamica de condus.

Citeşte în continuare
Prize de aer M ale BMW M5 Competition gri

Prize de aer M.

Prizele de aer M laterale negre lucioase, cu logoul „M5”, oferă un accent sportiv tridimensional acestui model şi subliniază combinaţia dinamică dintre perfecţiunea tehnică şi designul impresionant, ce a caracterizat automobilele M încă de la început.

Citeşte în continuare
Jante M din aliaj uşor de 20”, tip 789 M ale BMW M5 Competition

Jante M din aliaj uşor de 20”, tip 789 M, forjate.

Jantele M forjate din aliaj uşor de 20”, tip 789 M, bicolore, cu anvelope mixte prezintă design Y-spoke şi subliniază sportivitatea BMW M5 Competition.

Citeşte în continuare
Ţevi de eşapament duble ale BMW M5 Competition, vedere din stradă

Ţevi de eşapament M duble.

Ţevile de eşapament duble caracteristice modelelor M, difuzorul aerodinamic central şi spoilerul spate negru lucios demonstează aspiraţiile sportive ale BMW M5 Competition.

Citeşte în continuare
„BMW M5 cu xDrive M se conduce ca un model cu tracţiune spate – dar cu şi mai multă putere de propulsie.”
Frank van Meel, Preşedinte Consiliu director BMW M GmbH.

ÎȚI TAIE RESPIRAȚIA.

Cum transformi, în mod direct şi precis, puterea excepţională a BMW M5 în dinamică de condus maximă? Cu tehnologii inovatoare inspirate din lumea motorsport.

Citeşte în continuare

Schimbare precisă a treptelor de viteză.

Transmisia M Steptronic cu 8 trepte şi Drivelogic are timpi scurţi între schimbările treptelor de viteză şi numeroase opţiuni de schimbare a vitezelor: poţi avea un stil de condus sportiv şi dinamic până la un stil confortabil şi eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Vitezele pot fi schimbate şi manual, prin intermediul manetei de schimbare a vitezelor sau al padelelor de schimbare a treptelor de viteză de pe volan.
Citeşte în continuare

Forţă de frânare maximă.

Cu frânele M cu discuri din carbon şi ceramică disponibile opţional, utilizarea puterii de frânare este mai directă, sistemul nu se corodează, este mai rezistent la căldură şi la uzură şi contribuie la scăderea greutăţii automobilului, astfel agilitatea, dinamica şi acceleraţia sunt îmbunătăţite. Echipamentele tehnice speciale sunt vizibile prin etrierele aurii mate cu inscripţie „M” la exterior. Datorită unor proprietăţi specifice materialului, pot apărea anumite zgomote funcţionale intense în timpul acţiunii de frânare, de exemplu, după frânare lungă sau bruscă ori în condiţii de carosabil umed, cu puţin timp înainte de oprirea automobilului. Zgomotul cauzat de designul specific poate fi evitat prin uscarea automată a sistemului de fânare în caz de carosabil umed sau prin aplicarea unei frânări mai puternice după frânare lungă sau bruscă. Efectul negativ al umezelii şi al sării de pe carosabil pot determina ca nivelul de eficienţă al sistemului de frânare să corespundă cu cel al unui sistem convenţional. Această forţă de frânare scăzută poate fi compensată cu aplicarea unei presiuni mai mari asupra pedalei. Zgomotele funcţionale nu au efect asupra performanţei, a siguranţei operaţionale şi a stabilităţii frânelor.

Citeşte în continuare

Manevrabilitate perfectă.

În fiecare situaţie de condus, sistemul Servotronic M oferă putere optimă de direcţionare prin ajustarea sa în funcţie de viteza curentă de rulare. Mai mult, acesta asigură un răspuns direct şi precis al direcţiei, chiar şi la viteze mari. Sistemul este reglat special pentru modelele M şi dispune de trei setări diferite, care pot fi selectate prin simpla apăsare a unui buton.
Citeşte în continuare

Distribuţie optimă a puterii.

Diferenţialul M activ optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează după viraje, când intră în curbe cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce scade diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor spate.
Citeşte în continuare

* Aceste cifre se referă la BMW M5 Competition.

Citeşte în continuare

GREUTATE SCĂZUTĂ. SUNET OPTIMIZAT.

Ţevi de eşapament duble ale BMW M5 Competition, vedere din stradă

GREUTATE SCĂZUTĂ. SUNET OPTIMIZAT.

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport produce un sunet dinamic, care poate fi schimbat prin intermediul unui mecanism integrat cu supape de evacuare. Programele „SPORT” şi „SPORT+”, care pot fi selectate prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus, sunt acompaniate de un sunet mult mai puternic al motorului, în timp ce programul orientat spre confort produce un sunet mai discret. În plus, nivelul sonor poate fi scăzut prin intermediul noului buton de control al sunetului.

CONECTIVITATE ŞI SISTEME DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO.

BMW M5 stabileşte standarde noi în privinţa conectivităţii şi a sistemelor de asistare a conducătorului auto – fie că doreşti să organizezi întâlniri, să foloseşti e-mail-ul sau să înregistrezi cele mai bune scoruri personale pe circuitul de curse. Conceptul de operare inovator, panoul de instrumente multifuncţional şi sistemul Head-Up Display te impresionează prin controlul intuitiv pe care îl oferă, prin serviciile digitale şi noua grafică specifică M. Acestea îţi permit să înregistrezi toate informaţiile relevante pentru condus într-o fracţiune de secundă: de la afişajele pentru schimbarea treptelor de viteză, navigaţie, viteză şi modul de tracţiune integrală până la afişajele selectate personal. Numeroasele sisteme inteligente de asistare a conducătorului auto te sprijină în calitate de copilot, oricând doreşti.

BMW M5 Competition gri conduce pe şosea în faţa unui peisaj deşertic

BMW M5 COMPETITION.

BMW M5 COMPETITION.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.