M5 Competition gri şi BMW M5 albastru conduc pe şosea în faţa unui peisaj deşertic

PUR ŞI SIMPLU UIMITOR.

M5 Competition gri şi BMW M5 albastru conduc pe şosea în faţa unui peisaj deşertic

Noul BMW M5 cu xDrive M.

BMW M5 Competition gri conduce pe şosea în faţa unui peisaj deşertic

MAI RAPID CA NICIODATĂ.

BMW M5 Competition gri conduce pe şosea în faţa unui peisaj deşertic

Noul BMW M5 Competition.

PUR ŞI SIMPLU UIMITOR.

Noul BMW M5 cu xDrive M.

MAI RAPID CA NICIODATĂ.

Noul BMW M5 Competition.

Cu forme care te impresionează şi mai puternic decât oricând: noua generaţie BMW M5 evidenţiază abilităţile excepţionale ale inginerilor BMW şi îţi oferă şi dinamică de condus inegalabilă. Are tehnologii de ultimă generaţie care îţi oferă mai multă siguranţă şi confort în activităţile zilnice. Sistemul inovator de tracţiune integrală xDrive M al noului model BMW M5 cu până la 460 kW* (625 CP)* transformă conducătorul auto în pilotul încrezător al unui automobil sedan sport performant, care dispune de putere, agilitate şi precizie remarcabile – plăcerea de a conduce un model M atinge un nou nivel.


BMW M5 cu xDrive M (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 243 – 246

BMW M5 Competition (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 243 – 246

* Aceste cifre se referă la BMW M5 Competition.

Read more

PUR ŞI SIMPLU UIMITOR.

LA PUTEREA A CINCEA.

 • 01 Putere: 460 kW* (625 CP)*
 • 02 Cuplu maxim: 750 Nm
 • 03 De la 0 la 100 km/h în 3,3* secunde
 • 04 Viteza maximă: 305 km/h cu pachetul M Driver
 • 05 Dinamică de condus remarcabilă datorită sistemului xDrive M

* Aceste cifre se referă la BMW M5 Competition.

Read more

PERFORMANŢĂ ŞI ELEGANȚĂ.

Designul noului BMW M5 cu xDrive M.

BMW M5 Competition gri, prespectivă laterală din spate, în faţa unui fundal negru

Design M.

Cu doar câteva linii, designul M caracteristic al BMW M5 oferă dinamică impresionantă – din orice unghi l-ai privi. Pachetul BMW Individual Shadow Line lucios evidenţiază aspectul sportiv al automobilului. Inscripţia laminată „M5 Competition” de pe pragurile laterale este disponibilă ca echipament opţional.

Read more
Oglindă exterioară M a BMW M5 Competition gri

Oglinzi exterioare M.

Oglinzile exterioare specifice M cu design cu punte dublă şi semnalizatoare integrate cu tehnologie LED reprezintă o parte esenţială a designului M sportiv şi dinamic şi conferă automobilului senzaţia de precizie până la cel mai mic detaliu.

Read more
Grilă a BMW M5 Competition, perspectivă frontală

Grilă M.

Grila M cu logo „M5” şi bare duble negre lucioase evidenţiază faptul că motorul puternic din partea frontală sportivă oferă performanţă remarcabilă.

Read more
Capotă M a BMW M5 Competition gri, perspectivă de sus

Capotă M.

Cele două linii caracteristice conturează capota noului BMW M5 creată din aluminiu uşor. Designul plafonului din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC) continuă liniile specifice M până în partea spate a automobilului.

Read more
Plafon din carbon M al BMW M5 Competition gri, perspectivă de sus

Plafon M din fibră carbon.

Ca parte a unui concept de design inteligent şi uşor, plafonul M realizat din plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP) şi capota din aluminiu ajută la scăderea greutăţii automobilului şi îmbunătăţesc dinamica de condus.

Read more
Prize de aer M ale BMW M5 Competition gri

Prize de aer M.

Prizele de aer M laterale negre lucioase, cu logoul „M5”, oferă un accent sportiv tridimensional acestui model şi subliniază combinaţia dinamică dintre perfecţiunea tehnică şi designul impresionant, ce a caracterizat automobilele M încă de la început.

Read more
Jante M din aliaj uşor de 20”, tip 789 M ale BMW M5 Competition

Jante M din aliaj uşor de 20”, tip 789 M, forjate.

Jantele M forjate din aliaj uşor de 20”, tip 789 M, bicolore, cu anvelope mixte prezintă design Y-spoke şi subliniază sportivitatea BMW M5 Competition.

Read more
Ţevi de eşapament duble ale BMW M5 Competition, vedere din stradă

Ţevi de eşapament M duble.

Ţevile de eşapament duble caracteristice modelelor M, difuzorul aerodinamic central şi spoilerul spate negru lucios demonstează aspiraţiile sportive ale BMW M5 Competition.

Read more
„Noul BMW M5 cu xDrive M se conduce ca un model cu tracţiune spate – dar cu şi mai multă putere de propulsie.”
Frank van Meel, Preşedinte Consiliu director BMW M GmbH.

ÎȚI TAIE RESPIRAȚIA.

Cum transformi, în mod direct şi precis, puterea excepţională a noului BMW M5 în dinamică de condus maximă? Cu tehnologii inovatoare inspirate din lumea motorsport.

Read more

Schimbare precisă a treptelor de viteză.

Transmisia M Steptronic cu 8 trepte şi Drivelogic are timpi scurţi între schimbările treptelor de viteză şi numeroase opţiuni de schimbare a vitezelor: poţi avea un stil de condus sportiv şi dinamic până la un stil confortabil şi eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Vitezele pot fi schimbate şi manual, prin intermediul manetei de schimbare a vitezelor sau al padelelor de schimbare a treptelor de viteză de pe volan.
Read more

Forţă de frânare maximă.

Frânele M cu discuri din carbon şi ceramică asigură forţă de frânare mai directă. De asemenea, acest sistem nu se corodează, tolerează mai multă căldură şi contribuie la scăderea greutăţii automobilului, astfel agilitatea, dinamica şi acceleraţia sunt îmbunătăţite. Acest echipament special devine vizibil la exterior datorită discurilor de frână în auriu mat cu logo „M” caracteristic.
În funcţie de condiţiile de utilizare, componentele specifice materialelor uzate pot cauza zgomote, în special în caz de carosabil ud şi înainte ca automobilul să se oprească. Impactul negativ al umezelii şi al sării asupra frânelor poate determina ca acţiunea de frânare să fie asemănătoare cu cea a unui sistem convenţional, iar acest lucru poate da senzaţia de scădere a forţei de frânare pentru un timp şi poate fi compensat prin aplicarea unei presiuni mai mari pe pedală, atunci când este necesar.
Read more

Manevrabilitate perfectă.

În fiecare situaţie de condus, sistemul Servotronic M oferă putere optimă de direcţionare prin ajustarea sa în funcţie de viteza curentă de rulare. Mai mult, acesta asigură un răspuns direct şi precis al direcţiei, chiar şi la viteze mari. Sistemul este reglat special pentru modelele M şi dispune de trei setări diferite, care pot fi selectate prin simpla apăsare a unui buton.
Read more

Distribuţie optimă a puterii.

Diferenţialul M activ optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează după viraje, când intră în curbe cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce scade diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor spate.
Read more

* Aceste cifre se referă la BMW M5 Competition.

Read more

GREUTATE SCĂZUTĂ. SUNET OPTIMIZAT.

Ţevi de eşapament duble ale BMW M5 Competition, vedere din stradă

GREUTATE SCĂZUTĂ. SUNET OPTIMIZAT.

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport produce un sunet dinamic, care poate fi schimbat prin intermediul unui mecanism integrat cu supape de evacuare. Programele „SPORT” şi „SPORT+”, care pot fi selectate prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus, sunt acompaniate de un sunet mult mai puternic al motorului, în timp ce programul orientat spre confort produce un sunet mai discret. În plus, nivelul sonor poate fi scăzut prin intermediul noului buton de control al sunetului.

CONECTIVITATE ŞI SISTEME DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO.

BMW M5 stabileşte standarde noi în privinţa conectivităţii şi a sistemelor de asistare a conducătorului auto – fie că doreşti să organizezi întâlniri, să foloseşti e-mail-ul sau să înregistrezi cele mai bune scoruri personale pe circuitul de curse. Conceptul de operare inovator, panoul de instrumente multifuncţional şi sistemul Head-Up Display te impresionează prin controlul intuitiv pe care îl oferă, prin serviciile digitale şi noua grafică specifică M. Acestea îţi permit să înregistrezi toate informaţiile relevante pentru condus într-o fracţiune de secundă: de la afişajele pentru schimbarea treptelor de viteză, navigaţie, viteză şi modul de tracţiune integrală până la afişajele selectate personal. Numeroasele sisteme inteligente de asistare a conducătorului auto te sprijină în calitate de copilot, oricând doreşti.

BMW M5 Competition gri conduce pe şosea în faţa unui peisaj deşertic

BMW M5 COMPETITION.

BMW M5 COMPETITION.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  (1) Valorile sunt valabile până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.