THE M5.

BMW M

MODELELE BMW SERIA 5 SEDAN M: MOTORIZĂRI ŞI DATE TEHNICE.

THE M5.MODELELE BMW SERIA 5 SEDAN M: MOTORIZĂRI ŞI DATE TEHNICE.

Cele mai importante date şi cifre pentru modelele BMW Seria 5 Sedan M dintr-o privire: descoperă totul despre motorizări, consum, emisii de CO2 şi dimensiunile diferitelor modele BMW M5. Compară datele de performanţă impresionante, precum cilindree, cai putere, cuplu şi acceleraţie – şi descoperă care dintre aceste trei modele sedan sport excepţionale ţi se potriveşte cel mai bine.

Citeşte în continuare

MOTORIZĂRILE ŞI DATELE TEHNICE ALE MODELELOR BMW M SERIA 5 SEDAN.

Selectează modelul
Nu există date tehnice disponibile
Anvelope pentru masini BMW

ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.

Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă. Aici vei găsi toate informaţiile despre proprietăţile anvelopelor utilizate de BMW.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW M5 Competition:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,1 – 11,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 253 – 259

BMW M5:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,1 – 11,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 253 – 259

BMW M550i xDrive Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,3 – 11,0
Emisii medii de CO2, în g/km: 235 – 251

Datele oficiale despre consumul de combustibil și emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie și respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opționale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informații despre procedurile de măsurare WLTP, vizitați www.bmw.de/wltp.

Pentru mai multe informații despre consumul oficial de combustibil și despre emisiile oficiale de CO2 ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO2 și al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, care este disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen, și la https://www.dat.de/co2/.

Cifrele pentru performanţe, consum şi emisii de CO2 sunt valabile pentru automobilele cu transmisie standard. Valorile dintre paranteze pătrate se aplică automobilelor cu transmisie automată.

[1] Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98 (RON). Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 (RON) şi mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95 (RON). Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98 (RON).

[2] Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

[3] Greutate fără sarcină (UE) se referă la un automobil cu echipare standard şi nu include echipamente opţionale. Greutate fără sarcină include un rezervor plin 90% şi un conducător auto cu greutatea de 75 kg. Echipamentele opţionale pot afecta greutatea automobilului selectat, sarcina utilă şi viteza maximă dacă echipamentul selectat are un impact asupra aerodinamicii automobilului.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO2.

 • BMW M5 Competition:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,1 – 11,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 253 – 259

  BMW M5:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,1 – 11,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 253 – 259

  BMW M550i xDrive Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,3 – 11,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 235 – 250

  Datele oficiale despre consumul de combustibil și emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie și respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opționale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informații despre procedurile de măsurare WLTP, vizitați www.bmw.de/wltp.

  Pentru mai multe informații despre consumul oficial de combustibil și despre emisiile oficiale de CO2 ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO2 și al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, care este disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen, și la https://www.dat.de/co2/.