Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW M8 Competition Cabriolet în Roşu Motegi metalizat cu soft-top-ul deschis, staţionând sub cerul înstelat.

THE M8.

MODELELE BMW SERIA 8 CABRIOLET M.

THE M8.MODELELE BMW SERIA 8 CABRIOLET M.

BMW M850i xDRIVE CABRIOLET, BMW M8 CABRIOLET ŞI BMW M8 COMPETITION CABRIOLET – ECHIPAMENTE ŞI DETALII.

O gamă impresionantă de opţiuni de echipare sunt disponibile pentru pentru modelele BMW Seria 8 Cabriolet M . De la accentul pe design, dinamica de condus şi inovaţiile tehnice plăcerea de a conduce modelele BMW Seria 8 Cabriolet M atinge cote impresionate. În plus, aceste automobile sport de lux nu excelează numai prin puterea nestăpânită dată de tehnologia de prima clasa, dar oferă şi un ambient luxos, servicii digitale de ultimă generatie şi sisteme inovatoare de asistare a conducătorului auto.

Citeşte în continuare

COMPARAREA MODELELOR BMW SERIA 8 CABRIOLET M.

DETALII CHEIE: TREI MODELE CARE OFERĂ SPORTIVITATE PURĂ ŞI FASCINAŢIE LUXOASĂ.

BMW M8 COMPETITION CABRIOLET.

Dinamică de condus maximă şi exclusivitate.
 • Motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri
 • xDrive M cu diferenţial M activ şi transmisie M Steptronic cu 8 trepte şi Drivelogic
 • Elemente de design şi echipamente exclusiviste
 • 460 kW (625 CP), 750 Nm, 0–100 km/h în 3,3 sec.
BMW M8 Competition Cabriolet în Roşu Motegi metalizat.

BMW M8 CABRIOLET.

Lux suprem şi dinamică de condus.
 • Motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri
 • xDrive M cu diferenţial M activ
 • Transmisia Steptronic M cu 8 trepte şi Drivelogic
 • 441 kW (600 CP), 750 Nm, 0–100 km/h în 3,4 sec.
BMW M8 Cabriolet în Argintiu Frozen Dark.

BMW M850i xDRIVE CABRIOLET.

Performanţă puternică şi caracter exclusivist.
 • Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri
 • Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte
 • BMW xDrive cu diferenţial M Sport
 • 390 kW (530 CP), 750 Nm, 0–100 km/h în 3,9 sec.
BMW M850i xDrive Cabriolet în Gri Dravit metalizat.
 • BMW M8 COMPETITION CABRIOLET.
 • BMW M8 CABRIOLET.
 • BMW M850i xDRIVE CABRIOLET.

BMW M8 COMPETITION CABRIOLET ŞI BMW M8 CABRIOLET.

SUMAR AL TRENULUI DE RULARE ŞI AL TEHNOLOGIILOR ŞASIULUI, INSPIRATE DIN MOTORSPORT.

Numeroasele componente ale trenului de rulare şi ale şasiului inspirate din motorsport oferă mai multă performanţă, mai multă agilitate, mai multă precizie şi mai multă plăcere de a conduce plină de adrenalină.
BMW M8 Competition Cabriolet cu motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri.

Motorul performant BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri.

Ultima versiune a motorul performant BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri este în pas cu cele mai noi standarde. Motorul cu turaţii înalte furnizează o putere de 460 kW (625 CP). Cele două turbocompresoare se evidenţiază datorită galeriei de evacuare încrucişate a bancului de cilindri cu caracteristici optime de răspuns. Motorul V8 este proiectat şi pentru circuitul de curse.
BMW M8 Competition Cabriolet cu suspensie M adaptivă.

Suspensie M adaptivă.

Suspensia M adaptivă te ajută să reglezi caracteristicile amortizoarelor pentru a se potrivi tuturor situaţiilor de condus şi pentru a îmbunătăţi dinamica de condus şi confortul. Pe lângă setarea „COMFORT” standard pentru o călătorie confortabilă, programul „SPORT” oferă setări mai rigide ale amortizoarelor, iar cu „SPORT+”, automobilul poate fi folosit ca pe circuitul de curse.
BMW M8 Competition Cabriolet cu xDrive M.

xDrive M.

BMW xDrive M cu diferenţial M activ garantează tracţiune maximă şi dinamică de condus în situaţiile de condus cotidiene, precum şi pe circuitul de curse. Tehnologia specifică M îmbină agilitatea tipică a tracţiunii spate cu controlul oferit de tracţiunea integrală. Poţi alege dintre variantele de tracţiune integrală, tracţiune integrală Sport şi – cu modul DSC oprit – tracţiune faţă/ spate.
BMW M8 Competition Cabriolet cu transmisie M Steptronic cu 8 trepte.

Transmisie M Steptronic cu 8 trepte.

Transmisia M Steptronic cu 8 trepte şi Drivelogic oferă numeroase opţiuni de condus: de la foarte dinamic sau confortabil, până la modul de economisire a combustibilului. Conducătorul auto poate schimba manual vitezele folosind schimbătorul de viteze, padelele de schimbare a vitezelor de pe volan sau prin alegerea modului automat şi lăsarea transmisiei să funcţioneze liber.
BMW M8 Competition Cabriolet cu frâne M cu discuri din carbon şi ceramică.

Frâne M cu discuri din carbon şi ceramică.

Cu frânele M cu discuri din carbon şi ceramică disponibile opţional, utilizarea puterii de frânare este mai directă, sistemul se corodează, este mai rezistent la căldură şi la uzură şi contribuie la scăderea greutăţii automobilului, astfel agilitatea, dinamica şi acceleraţia sunt îmbunătăţite. Echipamentele tehnice speciale sunt vizibile prin etrierele aurii mate cu inscripţie „M” la exterior. Datorită unor proprietăţi specifice materialului, pot apărea anumite zgomote funcţionale intense în timpul acţiunii de frânare, de exemplu, după frânare lungă sau bruscă ori în condiţii de carosabil umed, cu puţin timp înainte de oprirea automobilului. Zgomotul cauzat de designul specific poate fi evitat prin uscarea automată a sistemului de fânare în caz de carosabil umed sau prin aplicarea unei frânări mai puternice după frânare lungă sau bruscă. Efectul negativ al umezelii şi al sării de pe carosabil pot determina ca nivelul de eficienţă al sistemului de frânare să corespundă cu cel al unui sistem convenţional. Această forţă de frânare scăzută poate fi compensată cu aplicarea unei presiuni mai mari asupra pedalei. Zgomotele funcţionale nu au efect asupra performanţei, a siguranţei operaţionale şi a stabilităţii frânelor.
BMW M8 Competition Cabriolet cu MODUL „M”.

MODUL „M”.

Foloseşte butonul pentru modul „M” de pe consola centrală pentru a ajusta nivelul de control asupra sistemelor de asistenţă a conducătorului auto. Modul „ROAD” îţi pune la dipoziţie întreaga gamă de funcţii pentru asistenţii electronici. În modul „SPORT”, sistemele de asistenţă te avertizează, dar nu intervin. Cu modul „TRACK” poţi să dezactivezi complet sistemele de asistenţă, ca de exemplu pe circuitul de curse. În funcţie de modul selectat, reţeaua de afişare îţi indică informaţiile de condus corespondente.
BMW M8 Competition Cabriolet cu frâne M configurabile.

Frâne M configurabile.

Sistemul de frânare integrat oferă precizie atunci când apeşi pedala şi are configurare specifică M. Noul sistem aduce împreună sistemul de activare a frânelor, sistemul de amplificare a frânării şi funcţiile de control al frânării în cadrul unui modul compact. Prezintă, de asemenea, două setări pentru pedala de frână: modurile „COMFORT” şi „SPORT” reglează forţa de apăsare necesară pentru a încetini automobilul.
BMW M8 Competition Cabriolet cu sistem de evacuare M Sport.

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport oferă un sunet dinamic care poate fi modificat prin intermediul mecanismului de evacuare. Programele „SPORT” şi „SPORT+”, care pot fi selectate prin butoanele pentru dinamica de condus, sunt accentuate de un sunet mai intens al motorului, în timp ce programul „COMFORT” oferă un sunet mai discret al acestuia.

BMW M8 COMPETITION CABRIOLET.

ELEMENTE DE DESIGN SPECIFICE M LA EXTERIOR ŞI ÎN INTERIOR.

BMW M8 Competition Cabriolet stabileşte un limbaj complet nou de design pentru automobilele cabriolet de lux şi oferă o declaraţie de performanţă supremă şi plăcere de a conduce fără limite. Elementele de design M negre lucioase se completează perfect şi accentuează potenţialul sportiv al acestui automobil excepţional. Caracterul dinamic din interior este accentuat de detaliile exclusiviste specifice M ale BMW M8 Competition Cabriolet.
Imagine cu partea laterală a BMW M8 Competition Cabriolet în Roşu Motegi metalizat cu soft-top-ul deschis, staţionând pe un drum de coastă sub cerul înstelat.
BMW M8 Competition Cabriolet cu grila specifică M.

Grila specifică M.

Grila frontală ornamentală neagră cu rama neagră cromată şi emblema „M8” neagră lucioasă subliniază caracterul sportiv al automobilului tău.
BMW M8 Competition Cabriolet cu capace oglinzi exterioare negre.

Capace oglinzi exterioare negre lucioase.

Capacele oglinzilor exterioare negre lucioase oferă automobilului M8 Competition un aspect foarte sportiv. Cu pachetul M din carbon pentru exterior, disponibil opţional, capacele oglinzilor sunt realizate din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC).
BMW M8 Competition Cabriolet cu prize de aer laterale M.

Prize de aer laterale M negre.

Prizele de aer laterale M de pe aripile frontale sunt negre şi au ornamente negre cromate integrate, cu emblema „M8”. Pachetul M din carbon pentru exterior, disponibil opţional, foloseşte plasticul ranforsat cu fibră de carbon (PRFC).
BMW M8 Competition Cabriolet cu jante M din aliaj uşor de 20”, tip 811 M, bicolore.

Jante M din aliaj uşor de 20”, tip 811 M, bicolore.

Jante M din aliaj uşor de 20” Star-spoke, tip 811 M, în Negru Jet bicolor, lustruite, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 9,5 J x 20, 275/35 R20 şi spate 10,5 J x 20, 285/35 R20.
BMW M8 Competition Cabriolet cu spoiler M negru pentru partea spate.

Spoiler M negru pentru partea spate.

Spoilerul M negru lucios pentru partea spate subliniază silueta sportivă a automobilului şi scade portanţa. Cu pachetul M din carbon pentru exterior, disponibil opţional, spoilerul M pentru partea spate este realizat din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC).
BMW M8 Competition Cabriolet cu inscripţie „M8 Competition”.

Inscripţie „M8 Competition”.

Inscripţia neagră „M8 Competition” pentru partea spate reprezintă un indicator al potenţialului dinamic ridicat al automobilului.
BMW M8 Competition Cabriolet cu soft-top negru.

Soft-top negru.

Soft-top-ul negru se potriveşte perfect cu liniile dinamice ale automobilului. Prin simpla apăsare a unui buton, acesta se deschide şi se închide în mod electric în aproximativ 15 secunde, chiar şi atunci când conduci cu viteze de până la 50 km/h. Una dintre proprietăţile impresionante ale soft-top-ului de înaltă calitate este izolarea excelentă împotriva zgomotului exterior.
BMW M8 Competition Cabriolet cu piele Merino integrală cu granulaţie fină/ Alcantara.

Combinaţie de piele Merino integrală/ Alcantara.

Ornamentul în două nuanţe din piele Merino integrală/ Alcantara cu contrast în Bej Midrand este rezervat exclusiv pentru M8 Competition. Acest echipament este completat de protecţiile laterale şi de o bandă pentru consola centrală în Alcantara.
Consola centrală a BMW M8 Competition Cabriolet cu emblemă „M8 Competition”.

Emblemă „Competition”.

Consola centrală are emblema „Competition”, care accentuează atmosfera sportivă din interior şi face trimitere la calităţile dinamicii de condus a automobilului.
BMW M8 Competition Cabriolet cu centuri de siguranţă M.

Centuri de siguranţă M.

Centurile de siguranţă M cu sistem de pretensionare şi limitator de forţă adaugă un plus de exclusivitate culorilor M clasice şi scot în evidenţă ambianţa sportivă de înaltă calitate a interiorului.
Pragurile portierelor BMW M8 Competition Cabriolet cu emblema „M8 Competition”.

Praguri portiere cu emblema „M8 Competition”.

Tu şi pasagerul din faţă sunteţi întâmpinaţi de pragurile portierelor cu emblema „M8 Competition” de îndată ce păşiţi în interior. Emblema neagră de pe pragurile portierelor din stânga şi dreapta faţă inspiră calitate şi exclusivitate.
BMW M8 Competition Cabriolet cu schimbător de viteze M.

Schimbător de viteze M.

Schimbătorul de viteze M cu design nou prezintă un model de schimbare a treptelor de viteză specific M şi operare excelentă. În modul „S” manual, conducătorul auto poate schimba treptele manual folosind schimbătorul de viteze sau padelele de pe volanul cu design M; în modul „D” schimbarea se produce automat. Butonul Drivelogic pentru trei programe de schimbare şi butonul „P” pentru parcare sunt poziţionate sub logoul „M”.
BMW M8 Competition Cabriolet cu panou de instrumente specific M.

Panou de instrumente specific M.

Panoul de instrumente specific M îţi permite să afişezi informaţii suplimentare în timpul condusului sportiv. Dacă ai selectat modul de condus „TRACK” pentru utilizarea pe circuitul de curse, poţi vedea presiunea la accelerare, presiunea din anvelope, temperaturile, precum şi forţa G a acceleraţiei laterale şi longitudinale pe panoul de instrumente.
Imagine cu trei sferturi din partea laterală faţă a BMW M8 Cabriolet în Argintiu Frozen Dark.
Imagine cu trei sferturi din partea laterală spate a BMW M8 Cabriolet în Argintiu Frozen Dark.
Habitaclul BMW M8 Cabriolet cu volan M îmbrăcat în piele cu butoane „M1”/ „M2” roşii.
Interiorul BMW M8 Cabriolet cu schimbător de viteze M.
Interiorul BMW M8 Cabriolet cu scaune M Sport îmbrăcate în piele Merino integrală cu granulaţie fină în Maro Taruma.
Pragurile portierelor BMW M8 Cabriolet cu emblemă „M8”.

DETALIILE IMPORTANTE DE DESIGN ALE BMW M8 CABRIOLET.

Designul BMW M8 Cabriolet inspiră prin combinaţia dintre dinamica fără compromis şi eleganţa distinctivă. Elementele de design specifice M, precum rama grilei radiatorului şi sistemul de evacuare sport cromat lucios creează accente exclusiviste la exterior. În plus, prizele de aer mari cu benzi ornamentale şi splitter-ele faţă negre lucioase împreună cu oglinzile M exterioare şi spoilerul M pentru partea spate, în culoarea caroseriei, subliniază performanţa BMW M8 Cabriolet. Jantele M din aliaj uşor de 20” sunt o expresie a caracterului dinamic. Sportivitatea este vizibilă şi în interior datorită scaunelor M Sport din piele Merino, a volanului M îmbrăcat în piele şi a altor detalii extravagante precum benzile ornamentale sportive pentru interior şi linia plafonului în Alcantara, exprimă lux-ul.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Individual M8 Cabriolet în Argintiu Pure Metal metalizat de la BMW Individual.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Individual M8 Cabriolet în Gri Brands Hatch de la BMW Individual.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Individual M8 Cabriolet în Ametrine metalizat de la BMW Individual.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Individual M8 Cabriolet în Albastru Tanzanite metalizat de la BMW Individual.
Interiorul BMW Individual M8 Cabriolet din piele integrală în Maro Taruma, cu granulaţie fină.
Interiorul BMW M8 Cabriolet din piele Merino integrală în Silverstone, cu granulaţie fină şi ornamente interioare în Negru Piano de la BMW Individual.
Interiorul BMW M8 Cabriolet din piele Merino integrală neagră, cu granulaţie fină şi ornamente interioare în Negru Piano de la BMW Individual.
Interiorul BMW M8 Cabriolet din piele Merino integrală în Portocaliu Sakhir, cu granulaţie fină şi ornamente interioare în Negru Piano de la BMW Individual.

BMW INDIVIDUAL.

BMW M8 Cabriolet este o expresie puternică a personalităţii. Opţiunile de echipare exclusiviste de la BMW Individual definesc un caracter unic pentru această maşină sport de lux. Poţi alege una dintre numeroasele variante de vopsea care îţi vor transforma automobilul într-o capodoperă unică, cum ar fi Gri Dravite, Argintiu Pure Metal, Gri Brands Hatch sau Ametrine, pe care le poţi vedea aici. Aura de exclusivitate elegantă este scoasă în evidenţă de scaunele sportive cusute manual cu fire contrastante, care sunt completate de tapiţeria din piele Merino de cea mai înaltă calitate. De exemplu, pielea Merino de culoare Maro Taruma, Merino Negru, precum şi Merino Bicolor Silverstone şi Merino Portocaliu Sakhir – toate beneficiind de matlasare în formă de fagure.

BMW M850i xDRIVE CABRIOLET.

ELEMENTE SELECTATE DE DESIGN ŞI DINAMICĂ DE CONDUS ALE BMW M850i xDRIVE CABRIOLET.

Designul exterior inovator al BMW M850i xDrive Cabriolet fascinează printr-un aspect dinamic care prezintă elemente de design preţioase în Gri Cerium sau, opţional, din pachetul cromat pentru exterior. Acest aspect individualist este continuat în interior, printr-un ambient sportiv pentru a furniza cele mai înalte standarde de lux. O experienţă de condus confortabilă şi sportivă este oferită de componentele performante ale sistemului de propulsie şi ale şasiului, care garantează plăcere de a conduce plină de adrenalină pe orice drum.
Imagine cu partea laterală a BMW M850i xDrive Cabriolet în Gri Dravit metalizat cu soft-top-ul închis, în faţa dealurilor.
Imagine cu partea frontală a BMW M850i xDrive Cabriolet în Gri Dravit metalizat cu soft-top-ul deschis şi grilă dublă a radiatorului în Gri Cerium Galvanic.

Spoiler faţă M Sport.

Spoilerul faţă M Sport cu margine accentuează aspectul sportiv şi dinamic şi îmbunătăţeşte aerodinamica automobilului. Fluxul de aer este direcţionat către părţile exterioare ale roţilor faţă prin deschizături. Perdeaua de aer rezultată previne turbulenţele în zona aripilor şi astfel reduce rezistenţa aerului.
BMW M850i xDrive Cabriolet în Gri Dravit metalizat cu capace oglinzi exterioare în Gri Cerium Galvanic.

Elementele exterioare ale BMW M850i xDrive.

Elementele exterioare precum capacele oglinzilor, inscripţiile, ornamentele pentru ţeava de eşapament, elementele decorative „Air Breather”, rama şi barele grilei radiatorului în Gri Cerium Galvanic sau, opţional, cromate lucioase creează contrast cu culoarea exterioară a automobilului. Acestea se îmbină armonios cu personalitatea automobilului şi accentuează aspectul sportiv al acestuia.
BMW M850i xDrive Cabriolet în Gri Dravit metalizat cu prizele de aer ale pachetului M Aerodinamic.

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic evidenţiază caracterul sportiv al automobilului şi îi optimizează fluxul de aer. Acesta are spoiler faţă cu prize de aer mai mari, praguri laterale speciale şi spoiler spate cu difuzor aerodinamic în Dark Shadow metalizat.
BMW M850i xDrive Cabriolet cu ţevi de eşapament în stânga şi în dreapta.

Ţevi de eşapament în ambele părţi.

Două ţevi de eşapament sunt integrate în spoilerul spate în partea stângă şi în partea dreaptă şi sunt amplasate într-o deschidere în formă de diamant în Gri Cerium.
Pragul portierei BMW M850i xDrive Cabriolet cu inscripţie „M850i”.

Pragul portierei cu inscripţie „M850i”.

Pragul portierei cu inscripţie „M850i” iluminată din carbon accentuează caracterul sportiv şi elegant al automobilului. Inserţiile cu decoraţii din aluminiu mat şi portierele deschise te invită la următoarea experienţă de condus.
Habitaclul BMW M850i xDrive Cabriolet cu volan M îmbrăcat în piele.

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele cu model sportiv cu trei spiţe are butoane multifuncţionale. Cercul volanului este îmbrăcat în piele Walknappa neagră şi are zone ergonomice pentru degetul mare, astfel asigură manevrare directă şi sportivă a automobilului. Ai acces comod la numeroase funcţii ale automobilului, prin intermediul butoanelor multifuncţionale, fără a fi nevoit să-ţi iei mâinile de pe volan. Performanţa sportivă a automobilului este evidenţiată de emblema „M” de pe cercul volanului.
Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri al BMW M850i xDrive Cabriolet.

Motor BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri.

Motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri combină două compresoare Valvetronic cu control complet variabil al supapelor şi sistemul direct de injecţie cu benzină High-Precision Injection. Acesta are o putere maximă de 390 kW (530 CP) şi un cuplu maxim de 750 Nm. Ambele compresoare sunt poziţionate între rândurile de cilindri.
BMW M850i xDrive Cabriolet cu frâne M Sport.

Frâne M Sport.

Dinamica excepţională a automobilul este pusă in valoare de frâne M Sport performante, care asigură valori de decelerare uimitoare, chiar şi atunci când ai un stil de condus foarte sportiv sau în condiţii de umiditate. Etrierele fixe de culoare albastră cu inscripţie „M” creează efect contrastant. Etrierele din partea frontală au fiecare câte patru pistoane, iar etrierele din partea spate au câte un piston. Discurile foarte mari sunt ventilate în interior şi oferă performanţă la frânare.
BMW M850i xDrive Cabriolet cu sistem de evacuare M Sport.

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport, operat prin două supape electrice, oferă un sunet puternic şi sportiv în funcţie de condiţiile de condus şi de preferinţele conducătorului auto. Acesta transformă călătoria într-o experienţă de sunet grandioasă atât în situaţii obişnuite de condus, cât şi în timpul condusului sportiv.
BMW M850i xDrive Cabriolet cu suspensie M adaptivă.

Suspensie M adaptivă.

Suspensia M adaptivă te ajută să reglezi caracteristicile amortizoarelor pentru a se potrivi tuturor situaţiilor de condus şi pentru a îmbunătăţi dinamica şi confortul. Pe lângă setarea „COMFORT” standard pentru o călătorie confortabilă, programul „SPORT” oferă setări mai rigide ale amortizoarelor.
BMW M850i xDrive cu diferenţial M Sport.

Diferenţial M Sport.

Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus, la schimbarea benzii de circulaţie, atunci când accelerezi, când intri în viraje cu viteze mari sau pe diferite suprafeţe de condus. Tracţiunea este optimizată cu ajutorul unui dispozitiv operat electronic, care scade diferenţa dintre viteza de rotire a roţilor din spate.
BMW M850i xDrive Cabriolet cu direcţie integrală adaptivă.

Direcţie integrală adaptivă.

Direcţia integrală adaptivă îmbină suportul de pe puntea faţă, care variază în funcţie de unghiul de direcţie, cu suportul roţilor din spate care contribuie, de asemenea, la direcţie. La viteze reduse, oferă manevrabilitate şi agilitate mai mari prin rotirea roţilor din spate în sens opus roţilor din faţă. La viteze mai mari, roţile din spate se rotesc paralel cu roţile din faţă, pentru a creşte stabilitatea şi confortul.

MODELELE BMW SERIA 8 CABRIOLET M.

SISTEME DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO ŞI CONECTIVITATE.

Concentrează-te pe ceea ce contează: sistemele inovatoare de asistare a conducătorului auto şi funcţiile utile din habitaclul conectat al modelelor BMW Seria 8 Cabriolet M reprezintă mobilitatea la cel mai înalt nivel.
Modelele BMW Seria 8 Cabriolet M cu Asistent „Plus” la parcare.

Asistent „Plus” la parcare.

Pachetul de echipamente Asistent „Plus” la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, cameră video cu perspectivă panoramică, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem activ de asistenţă la parcare (Active PDC – „Active Park Distance Control”), funcţie de frânare în caz de urgenţă, Asistent la parcare cu funcţie de orientare liniară şi Asistent pentru mersul în marşarier.
Modelele BMW Seria 8 Cabriolet M cu Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în situaţii de condus monotone sau critice, Pe lângă conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta mai include şi Asistentul la direcţie şi la menţinerea traseului cu funcţii extinse, Asistentul la schimbarea benzii de circulaţie şi sistemul de avertizare de pericole, Asistentul la menţinerea benzii de circulaţie cu protecţie activă împotriva coliziunilor laterale.
Modelele BMW Seria 8 Cabriolet M cu „BMW Intelligent Personal Assistant”.

„BMW Intelligent Personal Assistant”.

„Hey, BMW. Who are you?” Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar veni şi cu un asistent personal? Interacţionează cu automobilul tău folosind „BMW Intelligent Personal Assistant” (nu este disponibil în limba română). Acesta te cunoaşte, se perfecţionează în fiecare zi şi te asistă în orice situaţie. Poţi chiar stabili propriul cuvânt pentru activare. Îţi poate explica orice aspect legat de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti mai bine.
Modelele BMW Seria 8 Cabriolet M cu Head-Up Display specific M.

Head-Up Display specific M.

Head-Up Display-ul specific M* cu conţinut configurabil pune accent pe informaţii relevante pentru condusul sportiv, cum ar fi turometrul cu avertizare privind viteza şi lumini de schimbare, precum şi indicator privind treapta de viteză optimă. * disponibil doar pentru BMW M8 Competition Cabriolet şi BMW M8 Cabriolet
Modelele BMW Seria 8 Cabriolet M cu „BMW Live Cockpit Professional”.

„BMW Live Cockpit Professional”.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două display-uri de înaltă calitate care constau într-un Control Display de înaltă rezoluţie de 10,25” şi cu operare tactilă şi un panou de instrumente digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi manevrat folosind controllerul iDrive Touch.
Modelele BMW Seria 8 Cabriolet M cu „Remote Software Upgrade” (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului).

„Remote Software Upgrade” (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului).

Doreşti ca automobilul tău BMW să fie actualizat cu cel mai nou software? Cu „Remote Software Upgrade” (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului), automobilul tău BMW va fi întotdeauna ca nou. Actualizările sunt instalate prin satelit, asemenea celor de pe smartphone-ul tău. Astfel, şi alte funcţii din automobilul pot fi de asemenea activate.
Datele tehnice ale modelelor BMW Seria 8 Cabriolet M.

DATELE TEHNICE ALE MODELELOR BMW SERIA 8 CABRIOLET M.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW M8 Cabriolet:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 255

BMW M8 Competition Cabriolet:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: -
Emisii medii de CO2, în g/km: -

BMW M850i xDrive Cabriolet:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 261

Imaginile arată echipamente opţionale, ecrane şi afişaje în funcţie de opţiunile de echiapare.

Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.


Citeşte în continuare