Imagine din partea frontală cu automobilul BMW X7 M50i G07, Alb Mineral, staţionând

THE X7.

AUTOMOBILUL BMW X7 M50i ÎN DETALIU.

THE X7.AUTOMOBILUL BMW X7 M50i ÎN DETALIU.

IREZISTIBIL DE ATRACTIV: DESCOPERĂ ACUM CARACTERISTICILE BMW X7 M50i.

Puternic. Autoritar. Elegant. Automobilul BMW X7 M50i combină designul de primă clasă specific M cu performanţele remarcabile offroad. Motoarele reglate perfect şi caracteristicile de lux garantează un confort suprem şi experienţe de condus excepţionale. Cu funcţii precum pachetul M Aerodinamic, BMW X7 M50i simbolizează performanţa, atât în ceea ce priveşte aspectul, cât şi dinamică de condus. În plus, un interior elegant, sisteme de asistenţă inovatoare şi numeroase tehnologii digitale oferă un confort superior.

Citeşte în continuare

PERFORMANŢĂ APROAPE DE PERFECŢIUNE.

MOTOARELE; DINAMICA DE CONDUS ŞI DESIGNUL MODELULUI BMW X7 M50i DINTR-O PRIVIRE.

Plăcerea de a conduce perfecţionată: dinamica de condus şi designul automobilelor BMW X7 M stabilesc noi standarde în clasa lor. Caracterul sportiv este susţinut de componente motorsport extrem de puternice precum transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte şi sistemul de evacuare M Sport – caracteristici standard care disting modelul BMW X7 M50i. În completarea aspectului atletic şi luxos vin caracteristicile specifice M şi accentele de design pentru exterior şi interior.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală stângă a modelelor BMW X7 M în Alb Mineral, staţionând, G07
Imagine în prim-plan cu motorul şi inscripţionarea denumirii modelului BMW X7 M50i în partea spate, G07

BMW X7 M50i.

BMW X7 M50i oferă precizie şi agilitate impresionante. Datorită reglajelor specifice ale suspensiei M50i, a direcţiei sport variabile, a frânelor M Sport standard, a diferenţialului M Sport şi a sistemului de evacuare M Sport, caracteristicile dinamice sunt îmbunătăţite şi beneficiezi de plăcere intensă de a conduce.
Imagine în prim-plan cu partea spate a modelelor BMW X7 M cu diferenţial M Sport, G07

Diferenţial M Sport.

Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus, la schimbarea benzii de circulaţie, atunci când accelerezi, când intri în viraje cu viteze mari sau pe diferite suprafeţe de condus. Tracţiunea este optimizată cu ajutorul unui dispozitiv operat electronic, care scade diferenţa dintre viteza de rotire a roţilor din spate.
Imagine din habitaclul modelelor BMW X7 M cu transmisia Steptronic Sport, G07

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau manetă de schimbare a vitezelor – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
Imagine cu partea spate a modelelor BMW X7 M cu sistemul de evacuare M Sport, G07

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport poate fi reglat pentru a oferi un sunet mult mai intens al motorului prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus din cadrul programelor „SPORT” şi „SPORT+”, în timp ce programul orientat spre confort produce un sunet mai discret.
Imagine în prim-plan cu jantele din aliaj uşor ale modelelor BMW X7 M cu frâne M Sport, G07

Frâne M Sport.

Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră, cu inscripţie „M” precum şi discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare.
Imagine cu trei sferturi din partea laterală dreaptă a modelelor BMW X7 M cu pachet M Aerodinamic

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic evidenţiază caracterul sportiv al automobilului şi îi optimizează fluxul de aer. Acesta are spoiler faţă cu prize de aer mai mari, praguri laterale speciale şi spoiler spate cu difuzor aerodinamic în Dark Shadow metalizat.
Imagine cu trei sferturi din partea spate a modelelor BMW X7 M cu sistemul de control al suspensiilor „Executive Drive Pro”, G07

Executive Drive Pro.

Executive Drive Pro este un sistem de control al suspensiei care îmbină confortul deosebit la condus cu dinamica de condus excelentă. Sistemul se bazează pe stabilizatori activi antiruliu, care se adaptează constant în mod electromecanic în timpul condusului şi reduc la minimum înclinarea caroseriei.
Imagine în prim-plan cu ţevile de eşapament ale modelelor BMW X7 M cu ornamentele specifice M, G07

Ornamente specifice M ale ţevilor de eşapament.

Ornamentele specifice M ale ţevilor de eşapament în Gri Cerium creează o declaraţie vizuală şi oferă automobilului un aspect mult mai sportiv.
Imagine în prim-plan cu jantele M din aliaj uşor V-spoke, tip 755 M ale modelelor BMW X7 M, G07

Jante M din aliaj uşor.

Jante M din aliaj uşor de 22” V-spoke, tip 755 M, în Gri Cerium bicolor, lucioase, cu anvelope mixte runflat, dimensiuni faţă 9,5 J x 22, 275/40 R22 şi spate 10,5 J x 22, 315/35 R22.
Imagine din habitaclul modelelor BMW X7 M cu volan M îmbrăcat în piele, G07

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele cu model cu trei spiţe are butoane multifuncţionale, emblemă „M” şi airbag integrat pentru conducătorul auto. Cercul volanului este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, astfel asigură manevrare directă şi sportivă a automobilului.
Imagine din interiorul modelelor BMW X7 M cu scaune M multifuncţionale, G07

Scaune M multifuncţionale.

Scaunele M multifuncţionale pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă cu design exclusivist şi logo „M” pe tetiere evidenţiază aspectul sportiv al automobilului. Baza mai joasă a scaunelor şi părţile laterale înalte scot în evidenţă aspectul ergonomic al acestora şi garantează sprijin optim în părţile laterale. Acestea sunt foarte confortabile datorită numeroaselor posibilităţi de reglare.
Imagine din interiorul modelelor BMW X7 M cu trapa panoramică „Sky Lounge”, G07

Trapă panoramică „Sky Lounge”.

Trapa panoramică „Sky Lounge” oferă un ambient plăcut, mai ales pe timp de noapte, datorită designului de lumini care conţine peste 15.000 de elemente de iluminare. Acesta poate fi reglat în funcţie de cele şase culori ale iluminării ambientale.
Imagine din interiorul modelelor BMW X7 M cu ornamentele BMW Individual din piele Merino cu conţinut extins, G07

Ornamente BMW Individual din piele Merino cu conţinut extins.

Ornamente BMW Individual din piele Merino în Tartufo, cu conţinut extins şi culoare interioară neagră.

PUTEREA INOVAŢIEI.

CARACTERISTICILE INOVATOARE ALE AUTOMOBILULUI BMW X7 M.

Confortul excepţional al modelului BMW X7 M50i începe încă dinainte de a intra în automobil. Acest lucru se datorează BMW Digital Key, cu ajutorul căreia cheia tradiţională nu va mai fi necesară pe viitor. Tehnologiile inovatoare precum sistemele inteligente de asistenţă şofer ale BMW Personal CoPilot şi alte servicii avansate ConnectedDrive te ajută să faci fiecare călătorie cât mai plăcută posibil. În acelaşi timp, sistemul infotainment deschizător de drumuri, cu funcţie de control prin gesturi, rămâne în permanenţă actualizat datorită actualizărilor periodice de software de la distanţă.

Imagine în prim-plan cu panoul de instrumente şi panoul conducătorului auto din interiorul modelelor BMW X7 M, G07
Imagine înclinată de jos cu sistemul „BMW Live Cockpit Professional” al modelelor BMW X7 M, G07

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două display-uri de înaltă calitate care constau într-un Control Display de înaltă rezoluţie de 10,25” şi cu operare tactilă şi un panou de instrumente digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi manevrat folosind controllerul iDrive Touch.
Imagine cu un bărbat şi o femeie stând în modelele BMW X7 M, femeia folosind sistemul de control prin gesturi

BMW Gesture Control.

Prin intermediul „BMW Gesture Control” şi prin anumite mişcări ale mâinii poţi opera o serie de funcţii ale automobilului. Sistemul recunoaşte gesturi simple precum „glisare” sau „indicare” pentru anumite operaţiuni, de exemplu pentru a răspunde sau a respinge un apel, dar şi mişcări circulare ale degetului arătător pentru a regla volumul de redare.
Imagine în prim-plan cu panoul conducătorului auto al modelelor BMW X7 M cu Driving Asssistant Professional

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în situaţii de trafic monotone sau critice. Pe lângă conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta mai include şi Acesta include: Asistentul la direcţie şi la menţinerea traseului cu funcţii extinse, Asistentul la schimbarea benzii de circulaţie şi, sistemul de avertizare de pericole, Asistentul la menţinerea benzii de circulaţie cu protecţie activă împotriva coliziunilor laterale.
Imagine în prim-plan cu Asistentul „Plus” la parcare al modelelor BMW X7 M, G07

Asistent „Plus” la parcare.

Pachetul de echipamente Asistent „Plus” la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, cameră video cu perspectivă panoramică, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, Asistent la parcare cu funcţie de orientare longitudinală şi laterală şi Asistent pentru mersul în marşarier.
Imagine în prim-plan cu „Remote Software Upgrade” (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului) al modelelor BMW X7 M, G07

Remote Software Upgrade (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului).

Doreşti ca automobilul tău BMW să fie actualizat cu cel mai nou software? Cu Remote Software Upgrade (trad. Actualizare de la distanţă a software-ului), automobilul tău BMW va fi întotdeauna ca nou. Actualizările sunt instalate prin satelit, asemenea celor de pe smartphone-ul tău. Astfel, şi alte funcţii din automobilul tău pot fi de asemenea activate.
Imagine înclinată de sus cu proiecţia „covorului” luminos de întâmpinare în faţa portierei conducătorului auto al modelelor BMW X7 M, G07

„Covor” luminos de întâmpinare.

„Covorul” luminos de întâmpinare proiectează o imagine în faţa portierelor, pentru a te întâmpina în mod ideal la intrarea în automobil. Astfel, ieşirea din automobil pe timp de noapte este mult mai sigură şi confortabilă.
Imagine din interiorul modelelor BMW X7 M cu sistem de sunet surround Harman Kardon

Sistem Surround Bowers & Wilkins Diamond.

Sistemul de sunet surround Harman Kardon oferă acustică impresionantă şi are amplificator digital de 464 W, nouă canale şi 16 difuzoare. Interiorul automobilului este învăluit într-un sunet de calitate excepţională.
Imagine înclinată cu interiorul modelelor BMW X7 M cu sistemul de divertisment „Professional” pentru locurile din spate pe spătarele scaunelor faţă, G07

Sistem de divertisment „Professional” pentru locurile din spate.

Sistemul de divertisment „Professional” pentru locurile din spate îţi oferă două ecrane color separate de înaltă rezoluţie, cu diagonala de 10,2” şi funcţie tactilă, care pot fi înclinate după preferinţe, precum şi un player Blu-ray. Astfel, poţi folosi funcţiile de navigaţie sau internetul în timp ce conduci (în cazul în care ai încheiat un contract cu o companie de telefonie mobilă). În plus, acesta are şi un port USB şi porturi pentru MP3 player-e, console de jocuri şi căşti (chiar şi pentru căşti wireless).
Imagine cu interiorul modelelor BMW X7 M cu consola centrală în prim-plan cu focus pe suportul pentru pahare cu sistem de reglare a temperaturii, G07

Suport pentru pahare cu sistem de reglare a temperaturii.

Suporturile pentru pahare cu sistem de reglare a temperaturii din consola centrală pot răci sau menţine băuturile calde. Sistemul de reglare a temperaturii se activează prin intermediul butoanelor din partea dreaptă şi stângă. Luminile ambientale indică de asemenea funcţia (albastru pentru răcire sau roşu pentru încălzire).
Imagine cu interiorul modelelor BMW X7 M cu aerul condiţionat automat cu reglare pe 5 zone în prim-plan, G07

Aer condiţionat automat cu reglare pe 5 zone.

Datorită aerului condiţionat automat cu reglare pe 5 zone, temperatura pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă, pentru scaunele din stânga şi dreapta de pe al doilea rând şi pentru al treilea rând de scaune poate fi setată în mod individual. Astfel, fiecare pasager se poate bucura de climatul potrivit pentru acesta.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală stângă a BMW X7 M M50i G07, date tehnice

AUTOMOBILUL BMW X7 M50i.

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

BMW X7 M50i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,6
Emisii medii de CO2, în g/km: 286

Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.


Citeşte în continuare

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

 • BMW X7 M50i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 12,6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 286

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.