LIBERTATEA ÎN FORMA SA CEA MAI FRUMOASĂ.

Aspectul BMW X1.

LIBERTATEA ÎN FORMA SA CEA MAI FRUMOASĂ.

Aspectul BMW X1.

BMW X1 interpretează aspectul caracteristic unui automobil SAV într-un mod flexibil şi dinamic în egală măsură. Fie că se află într-un cadru urban sau off-road, silueta sa clar definită cu ampatament lung şi console scurte impresionează imediat. Automobilul emană sportivitate şi are dimensiuni compacte la exterior, fără a compromite flexibilitatea sau spaţiul generos pentru ambele rânduri de scaune din interior. Materialele de calitate înaltă şi accentele integrate cu măiestrie completează aspectul BMW X1.

LIBERTATEA ÎN FORMA SA CEA MAI FRUMOASĂ.Aspectul BMW X1.

BMW X1 interpretează aspectul caracteristic unui automobil SAV într-un mod flexibil şi dinamic în egală măsură. Fie că se află într-un cadru urban sau off-road, silueta sa clar definită cu ampatament lung şi console scurte impresionează imediat. Automobilul emană sportivitate şi are dimensiuni compacte la exterior, fără a compromite flexibilitatea sau spaţiul generos pentru ambele rânduri de scaune din interior. Materialele de calitate înaltă şi accentele integrate cu măiestrie completează aspectul BMW X1.

Citeşte în continuare

DESIGN EXTERIOR.

E suficient să îl vezi pentru a se trezi în tine dorinţa de a-l descoperi: este un concept SAV cu elemente pline de stil, dinamic şi potrivit pentru viaţa urbană. Caroseria cu linie înaltă a plafonului creează senzaţia de spaţiu amplu în interior. Elementele opţionale de pe caroserie din pachetul xLine în aluminiu satinat subliniază aspectul sportiv al automobilului şi îi arată apartenenţa la familia de modele X. În acelaşi timp, acestea conferă părţilor faţă şi spate un aspect uşor de diferenţiat. Aceste elemente caracteristice, care sunt disponibile şi în numeroase culori exclusive, oferă în plus protecţie împotriva deteriorării prin ciobire din timpul excursiilor off-road. Aerodinamica excelentă şi, prin urmare, consumul mic de combustibil, sunt asigurate prin elemente precum paletele de aer de pe părţile laterale ale hayonului şi de elementul „Air Curtain” integrat în prizele de aer din partea frontală.

DESIGN LUMINI LED.

Poţi recunoaşte BMW X1 chiar şi pe întuneric: partea frontală inconfundabilă cu şase „ochi” îl identifică în mod clar ca fiind un membru al familiei X. Iar în timpul zilei BMW X1 este uşor de văzut şi de recunoscut, datorită luminilor de zi cu LED disponibile în echiparea standard. Dacă este necesar, funcţiile extinse ale farurilor LED cu lumini pentru viraje oferă iluminare puternică şi eficientă bi-LED pentru faza scurtă şi faza lungă. Luminile pentru viraje cu tehnologie LED permit distribuţia fasciculului adaptiv, pentru a ilumina suplimentar marginea drumului în traficul urban. În acelaşi timp, luminile LED utilizează cu până la 50% mai puţină energie decât becurile convenţionale, au durată de viaţă semnificativ mai mare şi iluminează pe distanţe mai mari.

PLAFON PANORAMIC DIN STICLĂ.

Plafonul panoramic din sticlă îţi dezvăluie perspective uimitoare şi permite ca lumina să pătrundă în interiorul automobilului, pentru a se crea acel sentiment plăcut de spaţiu amplu. Dacă soarele este prea puternic, nu trebuie decât să acţionezi parasolarul tip rolă – simplu şi comod. Cu funcţii de glisare şi de ridicare, plafonul panoramic din sticlă îţi oferă numeroase opţiuni de ventilare în interior. Dacă trapa se află în poziţia de ventilare, parasolarul va fi retractat în mod automat, pentru a permite aerului să circule. În plus, deflectorul de vânt integrat este acţionat în mod automat atunci când conduci cu trapa deschisă, pentru atenuarea turbulenţelor cauzate de vânt.

DESIGN INTERIOR.

BMW X1 surprinde prin familiaritate. Acest lucru este posibil prin intermediul habitaclului orientat în mod caracteristic BMW spre conducătorul auto şi care oferă elemente de design inovatoare şi sofisticate. Simţul tactil joacă un rol esenţial: materialele foarte fine şi finisajele de calitate impresionează încă de la prima atingere. Iluminarea ambientală perfect adaptată interiorului şi selecţia de materiale precum pielea, lemnul fin şi aluminiul impresionează prin calitatea oferită. Atenţia pentru detaliile practice este evidentă în BMW X1: consola centrală generoasă cu capac de închidere de tip rolă, suporturile pentru pahare şi spaţiile de depozitare suplimentare oferă libertate şi subliniază flexibilitatea interiorului. Elementele tehnice precum sistemul de navigaţie Professional disponibil opţional, cu Controller iDrive Touch, sunt poziţionate intuitiv în jurul scaunului conducătorului auto. Astfel, în BMW X1 te simţi ca acasă, chiar înainte de prima călătorie.

Fuel consumption and CO₂ emissions.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂ pentru modelele BMW X1 cu motor pe benzină şi diesel:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 3,9 până la 6,6
Emisii medii de CO₂, în g/km: de la 104 până la 152

Consum de combustibil şi emisii de CO₂ pentru BMW X1 xDrive20i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 6,3 până la 6,4
Emisii medii de CO₂, în g/km: de la 146 până la 149

Consum de combustibil şi emisii de CO₂ pentru BMW X1 xDrive25i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 6,4 până la 6,6
Emisii medii de CO₂, în g/km: de la 149 până la 152

Consum de combustibil şi emisii de CO₂ pentru BMW X1 sDrive18d:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 4,1 până la 4,5
Emisii medii de CO₂, în g/km: de la 109 până la 119

Consum de combustibil şi emisii de CO₂ pentru BMW X1 xDrive20d:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 4,8 până la 5,1
Emisii medii de CO₂, în g/km: de la 127 până la 134

Valorile din afara parantezelor se referă la modelul de bază cu transmisie standard; valorile din paranteze se referă la modelul cu transmisia disponibilă opţional (a se vedea echipamentele speciale).

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru modelele BMW X1 cu motor pe benzină şi diesel:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 4,3 – 6,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 114 – 149

  Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW X1 xDrive20i (1):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,2 – 6,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 141 – 146

  Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW X1 xDrive25i (1):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,3 – 6,5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 144 – 149

  Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW X1 sDrive18d (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 4,6 [4,6]
  Emisii medii de CO2, în g/km: 120 [121]

  Consum de combustibil şi emisii de CO2 pentru BMW X1 xDrive20d (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 4,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 126

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  (1) Valorile sunt valabile până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.