DESCHIDE CALEA. ŞI LASĂ-TE URMAT.

Serviciile şi aplicaţiile BMW ConnectedDrive disponibile pe BMW X1.

Comunicare, informaţii şi divertisment – descoperă o formă complet nouă a mobilităţii, cu serviciile şi aplicaţiile de la BMW ConnectedDrive.

Citeşte în continuare

APEL DE URGENŢĂ INTELIGENT.

Funcţia Apel de urgenţă inteligent (funcţia nu este disponibilă încă în România) stabileşte o conexiune automată cu cel mai apropiat centru de salvare prin intermediul call center-ului BMW atunci când este nevoie – fără a fi necesară utilizarea unui telefon mobil. Apelul telefonic poate fi declanşat şi manual în cazul în care, de exemplu, alţi participanţi la trafic au nevoie de ajutor.

Apel de urgenţă inteligent.

SERVICII CONNECTEDDRIVE.

Serviciile ConnectedDrive te introduc în lumea digitală BMW: foloseşte aplicaţiile din automobil pentru a fi mereu la curent cu ştirile şi informaţiile meteo. Există de asemenea şi instrumentul Office şi funcţia de căutare online. Serviciile ConnectedDrive reprezintă un pachet standard necesar atunci când doreşti să achiziţionezi alte servicii digitale.

Servicii ConnectedDrive.

„BMW CONNECTED”.

„BMW Connected” este asistentul tău personal de mobilitate, care facilitează mobilitatea zilnică şi te ajută să ajungi relaxat(ă) şi în timp util la destinaţie. Toate serviciile importante sunt disponibile de la distanţă pe iPhone şi Apple Watch în orice moment, prin intermediul aplicaţiei.


Destinaţii găsite pe diverse website-uri sau prin intermediul altor aplicaţii, precum Yelp, Apple Maps sau Google Maps pot fi importate uşor şi comod în „BMW Connected” şi apoi transferate fără probleme către sistemul de navigaţie al automobilului, cu un singur click. Întâlnirile, inclusiv adresele şi ora planificată de sosire, care au fost salvate în calendarul iPhone-ului, sunt automat importate în agenda de mobilitate „BMW Connected”. În funcţie de locaţia curentă şi de condiţiile din trafic, „BMW Connected” calculează ora pentru sosire, anunţă utilizatorii din timp şi îi îndrumă pe jos de la automobilul parcat spre destinaţia finală. În cazul în care întârzierea nu poate fi evitată din cauza unor obstacole neprevăzute din trafic sau dacă nu poţi găsi un loc liber de parcare în apropierea destinaţiei finale, poţi trimite un mesaj prin „BMW Connected” pentru a informa persoana/ persoanele care te aşteaptă în legătură cu ora sosirii, fără a fi necesar să foloseşti telefonul mobil. În plus, „BMW Connected” poate recunoaşte destinaţii frecvente, pe care le adaugă automat în agenda de mobilitate.


Aplicaţia „BMW Connected” poate fi descărcată din Apple App Store.

SISTEM WIRELESS DE ÎNCĂRCARE TELEFON MOBIL.

Sistemul wireless de încărcare telefon mobil oferă un sistem de andocare pentru încărcare wireless* şi porturi USB suplimentare. Antena de plafon îmbunătăţeşte semnalul telefonului mobil, iar prin Bluetooth pot fi conectate simultan două telefoane mobile şi un player audio.

* Sistemul universal de încărcare wireless pentru smartphone poate fi utilizat doar împreună cu smartphone-uri compatibile. Soluţii pentru încărcarea wireless a smartphone-urilor necompatibile sunt disponibile online sau la dealerul tău BMW.