Ofertă BMW X1

AVENTURĂ LA PUTEREA X.

AI MII DE DRUMURI ÎN FAŢĂ, O SINGURĂ ALEGERE. BMW X1 ÎN OFERTĂ SPECIALĂ CU PACHETUL BMW ADVENTURE ÎN VALOARE DE 3.000 € CU TVA.

Noul BMW X1 are o poveste de spus. Fii parte din ea şi continuă-ţi aventura cu cea mai bună ofertă la final de vară. Noi îţi oferim cadou pachetul Adventure, care include echipamente opţionale, servicii inteligente de conectare şi operaţiuni de service gratuite, pentru ca tu să poţi visa la orizonturi noi.

Citeşte în continuare
AVENTURĂ LA PUTEREA X.AI MII DE DRUMURI ÎN FAŢĂ, O SINGURĂ ALEGERE. BMW X1 ÎN OFERTĂ SPECIALĂ CU PACHETUL BMW ADVENTURE ÎN VALOARE DE 3.000 € CU TVA.

BMW X1 CU PACHET ADVENTURE INCLUS.

BMW X1 gri metalic, off-road
Servicii ConnectedDrive.

Servicii ConnectedDrive.

Aceste servicii includ BMW Online, care îţi permite să accesezi informaţii actualizate în funcţie de locaţie, precum informaţii meteo, ştiri, căutări online de la GoogleTM și integrarea aplicațiilor de pe telefonul mobil.
Asistent parcare autonomă.

Asistent parcare autonomă.

Asistentul la parcare te asistă în parcările laterale, măsurând spaţiul disponibil cu ajutorul senzorilor ultrasunet. Odată ce sistemul a identificat un spaţiu potrivit, preia comanda direcţiei, în timp ce tu alegi treapta de viteză şi manevrezi acceleraţia şi frâna.
Service Inclusive pentru 5 ani/ 100.000 km.

Service Inclusive pentru 5 ani/ 100.000 km.

Oferă operaţiuni gratuite de întreţinere timp de 5 ani sau 100.000 km parcurşi, cu următoarele servicii incluse: schimbarea uleiului de motor, inclusiv a filtrului, service/ înlocuirea filtrului de aer, a microfiltrului, a bujiilor şi a lichidului de frână, verificarea şi revizia standard a vehiculului în conformitate cu manualul de service BMW.
Servicii Remote

Servicii Remote.

Include utilizarea funcţiilor de la distanţă, cum ar fi deschiderea sau blocarea uşilor, transmiterea adreselor de destinaţie către maşină sau starea geamurilor, uşilor sau luminilor.
Cameră video pentru mersul înapoi.

Cameră video pentru mersul înapoi.

Îţi arată zona din spatele maşinii pe Control Display, unde afişează linii interactive de direcţie în diferite culori, pentru distanţe, unghiuri sau obstacole.
Sistem de navigaţie BMW

Sistem de navigaţie.

Sistem de navigaţie cu afişaj color LCD integrat de 8,8”.