LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.

BMW X6 M50d: 381 CP, 280 kW.

LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.

BMW X6 M50d: 381 CP, 280 kW.

LE ARE PE TOATE: FORMĂ ŞI ESENŢĂ.BMW X6 M50d: 381 CP, 280 kW.

BMW X6 M50d beneficiază de expertiza inginerilor BMW M în realizarea interacţiunii dintre tehnologia sistemului de propulsie şi tehnologia şasiului, cu designul caracteristic. Rezultatul final este un automobil M care oferă dinamică pură, confort şi flexibilitate. Acesta îmbină calităţile modelelor BMW X şi angajamentul faţă de performanţă al BMW M GmbH, iar astfel creează propria clasă de automobile, fără compromisuri.

 

Cifre pentru BMW X6 M50d (3):
Consum mixt de combustibil: 7,8 – 7,9 l/100 km
Emisii medii de CO₂: 205 – 209 g/km

Citeşte în continuare
Design

DESIGNUL M PERFORMANCE AL BMW X6 M50d.

Genele M şi dinamica fără compromis a BMW X6 M50d sunt evidente dintr-o privire: numeroase detalii distincte şi exclusive diferenţiază vizual automobilele M Performance de celelalte automobile ale seriei. Acestea includ gurile de aerisire specifice din spoilerul faţă lat, disponibile în cadrul pachetului M Sport ca echipament standard. Astfel, modelul sport cu 381 CP are aspect impunător. BMW X6 M50d stabileşte noi standarde în segmentul Sports Activity Coupé la exterior şi în interior, datorită dinamicii de condus optimizate, a aspectului atractiv care îţi trezeşte emoţii puternice şi a caracterului unic şi exclusiv.

COMPONENTELE EXCLUSIVE ALE BMW X6 M50d.

Elemente de design

Elemente de design în culoare de accent.

Benzile specifice în Gri Ferric din interiorul gurilor de aerisire ale spoilerului faţă lat oferă BMW X6 M50d aspect şi mai impunător.
Citeşte în continuare
Jante M Double-spoke, tip 468 M

Jante M de 20” Double-spoke, tip 468 M.

Disponibile exclusiv ca echipament opţional pentru modelul M, jantele din aliaj uşor subliniază caracterul sportiv şi exclusivitatea acestui automobil.

Citeşte în continuare
Capace oglinzi exterioare

Capace oglinzi exterioare în culoare de accent.

Capacele curbate ale oglinzilor sunt finisate în culoare Gri Ferric, iar designul aerodinamic al acestora are drept rezultat o rezistenţă foarte mică la fluxul de aer.
Citeşte în continuare
Logo „M”

Logo „M” în crom închis.

Logo-ul „M” în crom închis reprezintă un mod elegant de a sublinia apartenenţa BMW X6 M50d la familia de automobile M.

Citeşte în continuare
Exhaust pipe finishers

Finisaje ţevi de eşapament în formă de trapez.

Aspectul unic al ţevilor de eşapament în crom negru din ambele părţi subliniază caracterul dinamic al automobilului.
Citeşte în continuare
Inscripţionare denumire model

Inscripţionare denumire model în crom închis.

Inscripţionarea denumirii modelului în culoare de accent în partea spate subliniază relaţia strânsă dintre BMW X6 şi familia M.

Citeşte în continuare
Ornamente praguri portiere

Ornamente praguri portiere cu inscripţionarea denumirii modelului.

Inserţiile exclusive din aluminiu cu inscripţionarea denumirii modelului trezesc dorinţa conducătorului auto şi a pasagerilor de a trăi noi experienţe de condus.
Citeşte în continuare

MOTOR M PERFORMANCE TWIN POWER TURBO DIESEL CU 6 CILINDRI ÎN LINIE.

Motorul M Performance TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie al BMW X6 M50d inspiră prin îmbinarea dinamicii optime cu eficienţa impresionantă. Acest lucru este posibil şi datorită sistemului turbo de supra-alimentare cu trei etape şi geometrie variabilă a turbinei. Motorul puternic oferă răspuns prompt. Cuplul maxim este garantat chiar şi la turaţii mici ale motorului, iar plaja de turaţii este foarte largă. În cifre, acest lucru înseamnă: putere de 280 kW (381 CP), cuplu de 740 Nm între 2.000 şi 3.000 rpm, acceleraţie de la 0 până la 100 km/h în 5,2 secunde şi viteză maximă de 250 km/h. În acelaşi timp, consumul mixt de combustibil este de 7,8 – 7,9 litri per 100 km şi emisiile medii de CO₂ sunt de 205 – 209 g/km. Datorită tehnologiei Blue Performance, modelul BMW X6 M50d produs în serie respectă standardul EU6 de emisii de noxe.

DINAMICA DE CONDUS „M” A BMW X6 M50d.

Conceptul dinamicii de condus a BMW X6 M50d a fost creat cu gândul la performanţă, cu obiectivul de a oferi mai multă plăcere de a conduce, confort superior şi flexibilitate care te inspiră. Agilitatea şi precizia înaltă în manevrare şi în reglarea optimă a tuturor componentelor sunt resimţite de fiecare dată când automobilul iese din viraje. Inginerii BMW M GmbH au optimizat caracteristicile suspensiei şi ale direcţiei acestui Sports Activity Coupé, până la cel mai mic detaliu.

 • Mai multă sportivitate: suspensia M adaptivă

  Agilitatea caracteristică BMW X6 este accentuată la BMW X6 M50d cu ajutorul suspensiei M adaptive. Printre componentele pachetului de echipamente se află suspensia adaptivă şi suspensia pneumatică pentru puntea spate, cu reglaje specifice pentru condus sportiv. Astfel, beneficiezi şi de control precis în manevrarea automobilului.

 • Mai multă agilitate: pachet „Dynamic” pentru suspensie

  Cu pachetul „Dynamic” pentru suspensia adaptivă, BMW X6 M50d oferă agilitate, precizie şi dinamică optimă. Sistemul „Dynamic Performance Control” (trad. „Controlul dinamic al performanţei”) şi sistemul „Dynamic Drive” garantează răspuns precis al direcţiei şi înclinare laterală minimă a caroseriei în viraje.

 • Mai multă tracţiune: BMW xDrive

  BMW X6 M50d dispune de sistem inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive cu funcţie „Performance Control”, în echiparea standard. Acest lucru îi asigură dinamică, agilitate şi tracţiune maximă. Indiferent de suprafaţa de rulare, acest Sports Activity Coupé urmăreşte cu precizie orice schimbare de direcţie, fără a necesita prea multe intervenţii din partea conducătorului auto pentru menţinerea controlului asupra direcţiei. Pentru a îndeplini cerinţele speciale impuse de dinamica de condus a modelelor BMW M, sistemul pune accent mai mare pe roţile din spate.

Steptronic

TRANSMISIE STEPTRONIC SPORT CU 8 TREPTE.

La BMW X6 M50d, transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte disponibilă în echiparea standard este responsabilă pentru transferul de putere. Reglajele specifice M Performance ale programelor de schimbare a treptelor de viteză sunt adaptate special, în funcţie de performanţa motorului, iar padelele de schimbare a treptelor de viteză de pe volan permit schimbarea vitezelor în mod sportiv. Transmisia dispune şi de funcţie „Launch Control”, care asigură acceleraţie optimă pe orice suprafaţă de drum. Construcţia compactă, greutatea scăzută şi interacţiunea optimă cu funcţia Start Stop motor automată sunt elemente esenţiale pentru consum de combustibil şi emisii de noxe mici.

FAMILIA DE AUTOMOBILE M.

Design sofisticat, tracţiune optimă, dinamică de condus maximă: caracteristici esenţiale ale automobilelor M. Modelele sunt disponibile în exclusivitate de la BMW M GmbH şi îmbină cele mai bune caracteristici ale seriei din care fac parte cu genele dinamice specifice BMW M, iar astfel creează propria clasă de automobile.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  (1) Valorile sunt valabile până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.