TRANSFORMĂ-ŢI HABITACLUL ÎNTR-UN LOUNGE VIP.

Confortul şi funcţionalitatea BMW X6.

Lasă-te pe spate şi relaxează-te, pentru că în BMW X6 există un singur element central, iar acela eşti chiar tu. Începând cu sistemul de Acces confort, care este calea de acces spre interiorul extrem de funcţional şi remarcabil de spaţios, până la opţiuni precum sistemul de sunet surround high-end Bang & Olufsen sau sistemul de divertisment Professional pentru locurile din spate - toate au fost concepute pentru ca tu şi pasagerii tăi să vă bucuraţi şi să vă relaxaţi deplin în timpul fiecărei călătorii.

Citeşte în continuare

SISTEM DE SUNET SURROUND HIGH-END BANG & OLUFSEN.

Datorită noii tehnologii Dirac Dimensions de procesare digitală a sunetului, sistemul de sunet surround high-end Bang & Olufsen creează ambient relaxant şi plin de bucurie, prin calitate audio excepţională. Acustica este asigurată de cele 16 difuzoare şi de cei 1.200 de waţi, împreună cu difuzorul central, care se ridică ori de câte ori sistemul este activat. Difuzorul central pentru tonuri medii este echipat cu tehnologie Acoustic Lens, care asigură calitate înaltă a sunetului pentru fiecare ocupant al automobilului. Sistemul oferă două moduri ale experienţei acustice - în modul „Studio” sunetul este clar, în timp ce în modul „Expanded” spaţiul acustic pare mărit. Toate difuzoarele sunt iluminate, iar astfel experienţa audio-vizuală este completă.

FUNCŢIONALITATE.

Spaţiul în care te simţi bine: interiorul BMW X6 impresionează prin materialele exclusive şi designul remarcabil, dar şi prin spaţiul amplu de care se bucură toţi cei cinci pasageri ai automobilului. Deşi la nivel optic bancheta din spate este o soluţie elegantă de transport pentru doi pasageri, aceasta oferă suficient spaţiu pentru cel de-al treilea pasager, atunci când este nevoie. Numeroasele posibilităţi practice de stocare disponibile în automobil includ spaţii ample în portiere şi în cotiera centrală din spate, precum şi sub podeaua portbagajului (acestea sunt parte a pachetului de depozitare opţional). Cotiera centrală faţă include două suporturi pentru pahare, care pot fi acoperite cu o husă rulou, printr-o simplă mişcare a încheieturii. Spaţiile de depozitare din portiere oferă spaţiu pentru două sticle de până la 1,5 litri. Pasagerii de pe locurile din spate au acces la cele două suporturi de pahare din cotiera centrală.

 • Banchetă rabatabilă în raport 40:20:40

  Atunci când spătarul banchetei din spate se află în poziţie verticală, portbagajul oferă spaţiu de depozitare de 550 de litri. În funcţie de solicitările individuale, cele trei secţiuni ale spătarului banchetei spate pot fi pliate în raport 40:20:40, pentru a extinde spaţiul disponibil. Când toate cele trei secţiuni sunt pliate, beneficiezi de spaţiu de depozitare de 1.525 de litri.

 • Pachet de depozitare

  Oricare ar fi planurile tale, BMW X6 este pregătit. Funcţionalitatea acestui model este subliniată de opţiuni suplimentare de depozitare. În interior acestea includ, spre exemplu, buzunarul pentru ochelari amplasat în capitonajul plafonului. Opţiunile de depozitare din portbagaj includ o plasă flexibilă, un cârlig multifuncţional pe partea stângă, o plasă pe partea stângă a portbagajului, precum şi o centură de fixare pe partea stângă şi patru şine cu puncte de fixare, pentru a evita deplasarea obiectelor transportate în portbagaj.

  Accesoriul ideal: geanta Pro pentru schiuri şi snowboard, care poate fi fixată direct pe punctele de prindere. Parte a pachetului de depozitare, geanta poate fi utilizată pentru a transporta până la patru perechi de schiuri sau trei plăci de snowboard, curat şi în siguranţă – în timp ce rămâne suficient spaţiu pentru doi pasageri pe locurile din spate. Geanta poate fi uşor îndepărtată, iar roţile încorporate asigură transportul facil şi utilizarea confortabilă a genţii şi în afara automobilului. Când nu o utilizezi, geanta poate fi depozitată eficient sub podeaua portbagajului.

 • Cârlig de tractare

  Cârligul de tractare cu acţionare electrică poate fi pliat în întregime sub şorţul spate. Acesta are şi funcţie de control al stabilităţii remorcii. Greutatea maximă remorcată este de 3.500 de kg, în funcţie de opţiunea de motorizare a automobilului.

ACCES CONFORT.

Inovator şi uşor de utilizat: sistemul de Acces confort îţi permite să deschizi portierele automobilului tău şi să porneşti motorul fără a scoate cheia din buzunar. Cheia automobilului, care se poate afla în buzunarul tău sau în geantă, este recunoscută în mod automat atunci când te apropii de automobil. De asemenea, hayonul poate fi descuiat şi încuiat fără atingere. Odată ce portiera a fost descuiată (inclusiv hayonul), poţi intra şi porni automobilul prin apăsarea butonului Start/ Stop motor.

Pachetul include şi lumini de proximitate pentru mânerele exterioare ale portierelor.

DESCHIDERE ŞI ÎNCHIDERE FĂRĂ ATINGERE A HAYONULUI.

Stai în picioare cu mâinile pline de cumpărături şi vrei să le încarci în portbagaj. Aşa că trebuie să îţi cauţi prin buzunare pentru a găsi cheia automobilului. Dar chiar trebuie? Nu, acum nu mai este cazul, datorită sistemului inovator de Acces confort.
Acesta, împreună cu sistemul de operare automată a hayonului, asigură deschiderea şi închiderea fără atingere a hayonului. O mişcare scurtă şi precisă a piciorului sub bara de protecţie spate este suficientă pentru ca senzorul să deschidă sau să închidă capacul portbagajului.
Apoi, acesta se deblochează şi se deschide sau se închide automat. Senzori instalaţi la diferite înălţimi în bara de protecţie spate detectează mişcarea de picior a persoanei care încearcă să deschidă portbagajul. Această caracteristică inovatoare, parte a pachetului BMW ConnectedDrive, face ca deschiderea şi încărcarea portbagajului să fie mai comode. Sistemul nu permite accesul decât dacă identifică şi cheia de la automobil, pe care o deţine persoana care doreşte deschiderea portbagajului.

DIVERTISMENT PROFESSIONAL PENTRU LOCURILE DIN SPATE.

Sistemul de divertisment „Professional” pentru locurile din spate asigură divertisment pentru pasagerii locurilor din spate, datorită celor două monitoare color. Pe cele două monitoare HD de 10,2” cu rezoluţie de 1.280 x 720 pixeli pot fi vizionate filme diferite, prin intermediul Blu-ray player-ului suplimentar sau prin conexiunea HDMI disponibilă în partea spate.

Pasagerii pot urmări programe TV, pot naviga pe internet şi pot accesa numeroase pagini online (în funcţie de contractul încheiat cu compania de telefonie mobilă) sau pot conecta MP3 player-e, se pot juca pe consolă şi multe altele. Sunetul este redat prin difuzoare sau prin căşti, inclusiv prin căşti wireless. Sistemul de divertisment „Professional” pentru locurile din spate poate fi operat comod prin intermediul telecomenzii sau al iconiţelor, care pot fi configurate individual şi care afişează conţinut animat legat de sistemul de navigaţie, funcţii media sau de comunicare, de pachetul pentru comunicare, de funcţia „My vehicle” sau de mesagerie.

Pasagerii locurilor din spate au acces şi la funcţiile de navigaţie, pentru a plănui rute sau pentru a oferi sugestii (dacă automobil este echipat cu un sistem de navigaţie).

AFIŞAJ DE INSTRUMENTE MULTIFUNCŢIONAL.

Afişajul multifuncţional cu tehnologie Black Panel şi ecran de 10,25” oferă prezentare impresionantă a instrumentelor rotunde caracteristice BMW, inclusiv informaţii legate de puterea şi cuplul motorului. În acelaşi timp, acesta te ajută să te concentrezi asupra drumului şi afişează informaţii importante de navigaţie, fără a-ţi distrage atenţia.

În panoul de instrumente sunt afişate trei moduri diferite şi funcţiile lor specifice, fiecare cu grafică şi culori caracteristice: „ECO PRO”, „COMFORT” şi „SPORT”. În timp ce modul „COMFORT” păstrează aspectul deja familiar al afişajului, în modul „ECO PRO” predomină tonurile de albastru. În acest mod, noile afişaje EfficientDynamics şi distanţa bonus de parcurs te sprijină pentru a găsi cel mai eficient mod de condus. Pe de altă parte, modul „SPORT” este uşor de recunoscut datorită elementelor de culoare roşie. Acesta include şi un afişaj care redă date despre performanţa motorului.

Informaţiile de navigaţie apar pe afişajul multifuncţional. Aceste informaţii includ sfaturi din partea Asistentului la drum, precum şi liste ale funcţiilor de divertisment şi de telefonie.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Cu BMW Service Inclusive (disponibil opţional), clienţii pot alege servicii pentru o anumită perioadă de timp, fără a se preocupa de costuri suplimentare pentru lucrări regulate de service sau de întreţinere. Aceste servicii, care includ piese BMW originale, sunt acoperite în întregime de BMW Service Inclusive. Această opţiune este disponibilă în toată lumea, la toţi partenerii BMW care participă la program şi la partenerii de Service BMW autorizaţi. Dacă automobilul BMW este vândut înainte de încheierea contractului, toate beneficiile vor fi transferate automat următorului proprietar. Iar acest lucru înseamnă valoare de revânzare crescută pentru automobilul tău. Clienţii pot alege pachetul de Service BMW potrivit nevoilor individuale. Garanţia acoperă: service ulei plus completare, înlocuire microfiltru, filtru de combustibil, filtru de aer şi bujii, schimbare lichid de frână, verificare automobil, plus alte servicii suplimentare, conform standardelor BMW.

 • BMW Service Inclusive Plus

  La alegerea pachetului BMW Service Inclusive Plus, clienţii beneficiază de următoarele servicii, în plus faţă de cele oferite de BMW Service Inclusive (disponibil opţional): înlocuire plǎcuţe/ discuri de frânǎ faţǎ şi spate, ambreiaj (la nevoie) sau ştergǎtoare de parbriz (la nevoie, ca parte din întreţinerea de rutină). Termenii contractuali pentru Service Inclusive sunt valabili de la 3 până la 10 ani sau pentru distanţe parcurse de la 40.000 până la 200.000 km.