IMPRESIONANT. ÎN FIECARE CLIPĂ.

Dinamica de condus a BMW X6.

IMPRESIONANT. ÎN FIECARE CLIPĂ.

Dinamica de condus a BMW X6.

Designul BMW X6 este cu adevărat inconfundabil. Până la urmă, un singur aspect este cu adevărat esenţial: ceea ce simţi atunci când acest centru de putere se pune în mişcare. Şasiul BMW X6 impune standarde noi. BMW xDrive asigură tracţiune remarcabilă – pe orice vreme şi pe orice suprafaţă de rulare. Această caracteristică este însoţită de stabilitate direcţională excelentă şi de agilitate care te încântă. Opţiunile suplimentare includ pachete pentru suspensia adaptivă, pentru mai multă plăcere de a conduce.

IMPRESIONANT. ÎN FIECARE CLIPĂ.Dinamica de condus a BMW X6.

Designul BMW X6 este cu adevărat inconfundabil. Până la urmă, un singur aspect este cu adevărat esenţial: ceea ce simţi atunci când acest centru de putere se pune în mişcare. Şasiul BMW X6 impune standarde noi. BMW xDrive asigură tracţiune remarcabilă – pe orice vreme şi pe orice suprafaţă de rulare. Această caracteristică este însoţită de stabilitate direcţională excelentă şi de agilitate care te încântă. Opţiunile suplimentare includ pachete pentru suspensia adaptivă, pentru mai multă plăcere de a conduce.

Citeşte în continuare

MAXIM: LA MAXIMUM.

Descoperă designul şi dinamica de condus a BMW X6.

MAXIM: LA MAXIMUM.

Descoperă designul şi dinamica de condus a BMW X6.

BMW X6 M50d.

BMW X6 M50d beneficiază de expertiza unică a inginerilor BMW M, cu sistemul de propulsie, suspensia şi designul deosebite. Rezultatul final este un automobil care oferă dinamică pură, confort şi uşurinţă în utilizarea zilnică.

 • Motorul M Performance TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie

  Motorul BMW M Performance TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie cu turbocompresor triplu îmbină eficienţa impresionantă cu propulsia care se menţine până când motorul ajunge în gama superioară de turaţii. Acest nucleu de putere din familia motoarelor EfficientDynamics aduce tehnologii precum sistemul de injecţie directă Common Rail şi turbocompresie în trei faze cu geometrie variabilă a turbinei, ce rezultă în răspuns rapid şi cuplu înalt chiar şi în gama joasă de turaţii. La viteze între 2.000 şi 3.000 rpm, este disponibil un cuplu de 740 Nm. Motorul de 3.0 litri produce putere maximă de 280 kW (381 CP) la turaţii între 4.000 şi 4.400 rpm. BMW X6 accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,2 secunde. Cifrele uimitoare de performanţă, împreună cu consumul mixt de combustibil de doar 6,6 litri per 100 km şi emisiile de CO2 de doar 174 g/km, demonstrează relaţia excepţională dintre dinamică şi eficienţă şi subliniază încă o dată expertiza legendară a BMW atunci când vine vorba de motoare.

 • Suspensie M adaptivă

  Cu reglajele M Performance caracteristice, suspensia M adaptivă se asigură că agilitatea specifică modelelor BMW X este antrenată spre şi mai multă sportivitate. Controlul dinamic al amortizoarelor (DDC - Dynamic Damper Control) şi pernele de aer de pe puntea spate au fost reglate pentru a oferi caracteristici excepţional de sportive la condus şi pentru a asigura manevrabilitate controlată cu precizie.
  Pachetul „Dynamic” pentru suspensia adaptivă conferă BMW X6 agilitate maximă, precizie şi dinamică laterală. Controlul dinamic al performanţei (DPC - Dynamic Performance Control) şi sistemul Dynamic Drive, specifice pachetului M Performance, asigură comportament mai precis al direcţiei şi reduce la minimum înclinarea laterală în viraje.

 • Exterior

  Genele M ale BMW X6 M50d inspiră dinamică încă de la prima vedere. Designul sportiv se evidenţiază datorită particularităţilor exclusive şi distinctive ale automobilului. Acestea sunt parţial incluse în Pachetul M Sport din echiparea standard. Printre echipamente se numără barele de protecţie faţă şi spate specifice, dar şi finisaje lucioase din Pachetul BMW Individual Shadow lucios.
  Chiar şi atunci când este privit de la distanţă, BMW X6 M50d se evidenţiază de restul automobilelor. Stilul special creat al jantelor din aliaj uşor de 20” îl face uşor de distins într-o mulţime. Contururile în Gri Ferric ale prizelor mari de aer caracteristice de pe spoilerul mare din partea frontală subliniază aspectul impunător al acestui automobil. Capacele sport ale oglinzilor exterioare în Gri Ferric ţin piept celui mai puternic vânt ce vine din faţă. Caracteristicile remarcabile ale părţii spate puternice includ denumirea modelului ieşită în relief – „X6 M50d”, în crom închis. Iar aspectul unic al ţevii de eşapament finisată în negru lucios subliniază şi mai mult prezenţa dinamică a automobilului.

 • Interior

  Echipamentele Pachetului M Sport creează o atmosferă unică în BMW X6 M50d şi reprezintă simbioza dintre sportivitate şi eleganţă.
  Imediat ce deschizi portiera conducătorului auto, inscripţia „M50d” de pe finisajul pragului îţi atrage privirea. Materialele de calitate înaltă şi ambianţa inconfundabilă reflectă în interior plăcerea pură de a conduce resimţită în BMW X6 M50d. Volanul M îmbrăcat în piele oferă prindere foarte bună şi menţine BMW X6 M50d sub control precis în orice moment. Transmisia Steptronic sport cu 8 trepte şi padelele de schimbare a vitezelor integrate facilitează schimbări mai rapide şi mai confortabile ale treptelor (în funcţie de preferinţele tale) şi oferă mai multă plăcere de a conduce. Pentru viraje pline de adrenalină, ergonomia personalizată a scaunelor sport îmbrăcate în combinaţie de piele Alcantara/ antracit garantează stabilitate optimă.

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive se adaptează perfect chiar şi celor mai dificile suprafeţe de rulare şi asigură tracţiune excepţională în orice moment. Cu xDrive şi Controlul dinamic al stabilităţii (DSC – Dynamic Stability Control), automobilul tău BMW rămâne sigur şi stabil. Sistemul xDrive este controlat prin intermediul senzorului DSC şi distribuie puterea în mod flexibil între cele două punţi, pentru a preveni subvirarea sau supravirarea pe carosabil – adică asigură aderenţă maximă. Mai mult de atât, asigură acceleraţie rapidă şi sigură chiar şi pe porţiuni alunecoase ori abrupte. În situaţii critice de condus, sistemul DSC nu trebuie să intervină prea mult. BMW xDrive îmbină toate avantajele unui sistem de tracţiune integrală – tracţiune, stabilitate direcţională şi siguranţă la condus – cu agilitatea caracteristică BMW.

 • Status xDrive

  Un mesaj clar chiar şi în situaţii dificile: statusul xDrive îţi prezintă imaginea de ansamblu. Atunci când conduci pe teren dificil, ai acces la informaţii relevante despre stilul de condus off-road, atât pe panoul de instrumente, cât şi pe Control Display-ul amplasat central. Pe lângă busola uşor de citit (disponibilă doar împreună cu sistemul de navigaţie Professional), sistemul afişează şi informaţii precum unghiul longitudinal şi transversal de înclinare al automobilului – nu doar numeric, ci şi în reprezentarea 3D a automobilului.

ŞASIU.

Maiestuos: datorită ampatamentului lat şi punţii cu cinci braţie, BMW X6 impresionează prin aderenţă remarcabilă. În acelaşi timp, acest model este şi deosebit de confortabil - fără a compromite în niciun fel dinamica de condus.

PACHETE PENTRU SUSPENSIE ADAPTIVĂ.

Adaptează şasiul automobilului tău BMW X6 conform preferinţelor tale. Sunt disponibile patru opţiuni în acest sens.

 • Confort

  Confort maxim la condus, cu păstrarea dinamicii de condus specifice BMW: pachetul„Comfort” pentru suspensia adaptivă îţi permite să reglezi răspunsul din partea sistemului de suspensie şi de amortizare, în orice moment.
  Componentele principale ale pachetului „Comfort” pentru suspensie adaptivă sunt suspensia adaptivă şi suspensia pneumatică pentru puntea spate. Setarea standard a fost concepută pentru confort la condus şi la amortizare şi poate fi adaptată prin intermediul sistemului Driving Experience Control. Acesta modifică caracteristicile amortizoarelor prin intermediul suspensiei adaptive. Suspensia pneumatică pentru puntea spate este inclusă în pachetul de echipamente şi asigură un nivel ridicat de confort la condus, indiferent de gradul de încărcare al automobilului.
  Dacă doreşti o reglare mai dinamică a suspensiei, sistemul Driving Experience Control îţi oferă drept opţiuni suplimentare modurile Sport şi Sport+. Acestea reglează mai ferm amortizoarele, iar astfel rezultă un răspuns imediat din partea direcţiei şi manevrabilitate sportivă.

 • Dinamică

  Dinamică de condus de ultimă generaţie: pachetul “Dynamic” pentru suspensia adaptivă îţi permite să optimizezi suplimentar potenţialul dinamic al automobilului tău. Controlul dinamic al performanţei (DPC – Dynamic Performance Control), inclus în această opţiune, împreună cu sistemul Dynamic Drive, asigură dinamică de condus foarte sportivă, care se reflectă în răspuns neutru al direcţiei şi în înclinare laterală minimă a caroseriei în viraje – toate acestea cu păstrarea unui nivel ridicat de confort.
  Controlul dinamic al performanţei (DPC - Dynamic Performance Control) distribuie puterea de tracţiune lin între roţile din dreapta şi stânga ale punţii spate. În viraje, spre exemplu, cuplul este crescut pentru roţile din exterior, pentru tracţiune sporită. Rezultatul este dinamică maximă şi stabilitate. În acelaşi timp, sistemul Dynamic Drive asigură ruliu redus, aproape imperceptibil, datorită sistemului de stabilizatori activi de pe puntea spate şi cea faţă.
  În BMW X6 M50d, pachetul „Dynamic” pentru suspensie adaptivă conferă automobilului un plus de sportivitate.

 • Professional

  Ce este mai bun din două lumi: Pachetul „Professional” pentru suspensie adaptivă îmbină componente ale pachetelor „Comfort” şi „Dynamic” şi oferă confort superior la condus, în timp ce dinamica de condus este sporită la maximum. Reglajele suspensiei pot fi configurate individual şi în orice moment, prin intermediul sistemului Driving Experience Control.
  Numeroase tehnologii inovatoare sunt disponibile pentru a sprijini un stil de condus dinamic. De exemplu, sistemul de Control dinamic al performanţei (DPC - Dynamic Performance Control) distribuie puterea în mod egal între roata dreaptă şi cea stângă ale punţii spate. Astfel, atunci când conduci într-un viraj, cuplul aplicat roţii din exteriorul curbei (cea cu tracţiune mai bună) este crescut. Rezultatul este dinamică maximă şi stabilitate optimă. Între timp, sistemul Dynamic Drive reduce ruliul, care este aproape imperceptibil, datorită sistemului de stabilizatori de pe puntea spate şi cea faţă.
  Ruliul redus este o caracteristică pe care şi-o doresc conducătorii auto ce caută confort sporit. Cu cât este mai redusă înclinarea laterală a caroseriei, cu atât este mai confortabilă călătoria. Pe suprafeţe denivelate, caracteristicile amortizoarelor pot fi configurate suplimentar prin intermediul suspensiei adaptive, pentru confort suplimentar. Suspensia pneumatică a punţii spate este inclusă în acest pachet de echipamente şi asigură un nivel ridicat şi constant de confort la condus, indiferent de gradul de încărcare al automobilului.

 • Suspensie M adaptivă

  Dinamică de condus sporită: suspensia M adaptivă adaugă BMW X6 dinamică de condus suplimentară. Suspensia adaptivă, împreună cu suspensia pneumatică a punţii spate, au fost configurate pentru a oferi caracteristici de condus excepţionale.
  Modurile Sport şi Sport+ sunt disponibile prin intermediul sistemului Driving Experience Control. Aceste moduri conferă manevrabilitate dinamică automobilului, precum şi reglaje mai ferme ale amortizoarelor. În plus, automobilul răspunde mai direct la rotirea volanului sau la apăsarea pedalei de acceleraţie. În modul Sport+, sistemul de Control dinamic al tracţiunii (DTC - Dynamic Traction Control) este de asemenea activat, iar acest lucru permite un stil de condus dinamic şi drifting controlat. La BMW X6 M50d, configurarea standard pentru toate modurile disponibile a fost concepută pentru sportivitate sporită.
  Pentru călătorii lungi şi relaxante, poţi selecta modul Comfort.