ÎMBRĂŢIŞEAZĂ NECUNOSCUTUL.

BMW X1.

ÎMBRĂŢIŞEAZĂ NECUNOSCUTUL.

BMW X1.

ÎMBRĂŢIŞEAZĂ NECUNOSCUTUL.BMW X1.

Putere în kW (CP), la 1/min. (sDrive20i)

141 (192)/ 5.000–6.000

Cuplu maxim (rpm), la 1/min. (sDrive20i)

280/ 1.250–4.600

Emisii medii de CO₂, în g/km (sDrive20i)

De la 136 până la 139

Consum mixt, în l/100 km (sDrive20i)

De la 5,9 până la 6,0

BMW X1 este automobilul perfect pentru cei care doresc să interpreteze plăcerea de a conduce după propriile nevoi şi dorinţe. Datorită proporţiilor de SAV, acesta este foarte dinamic şi în acelaşi timp deosebit de flexibil în interior. Prin BMW xLine şi BMW Sport Line ţi se oferă două lumi de design cu care poţi stabili accente individuale la exterior şi în interior. Datorită tehnologiilor BMW EfficientDynamics şi motoarelor eficiente BMW TwinPower Turbo pe benzină şi diesel, BMW X1 are consum de combustibil şi emisii de noxe foarte mici, la toate versiunile de motorizare.

DESCOPERĂ BMW X1.

Design.

BMW X1 interpretează aspectul caracteristic unui automobil SAV într-un mod flexibil şi dinamic în egală măsură. Fie că se află într-un cadru urban sau off-road, silueta sa clar definită cu ampatament lung şi console scurte impresionează imediat. Automobilul emană sportivitate şi are dimensiuni compacte la exterior, fără a compromite flexibilitatea sau spaţiul generos pentru ambele rânduri de scaune din interior. Materialele de calitate înaltă şi accentele integrate cu măiestrie completează aspectul BMW X1.

Confort şi funcţionalitate.

Companionul perfect pentru expediţia ta în necunoscut: interiorul BMW X1 îşi întâmpină pasagerii cu poziţia înaltă a scaunelor, care oferă cea mai bună privelişte posibilă şi de care te bucuri în timp ce eşti înconjurat(ă) de materiale de calitate înaltă. Având manevrabilitate intuitivă şi utilizare flexibilă a spaţiului, BMW X1 este partenerul ideal pentru toate planurile tale de viitor.

xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive se adaptează aproape perfect chiar şi celor mai dificile suprafeţe de rulare şi asigură tracţiune deosebită în orice moment. Cu xDrive şi Controlul dinamic al stabilităţii (DSC – Dynamic Stability Control), automobilul tău BMW rămâne stabil direcţional. xDrive este controlat prin intermediul sistemului de senzori DSC şi distribuie putere în mod flexibil între cele două punţi, pentru a preveni subvirarea sau supravirarea – adică asigură aderenţă maximă. În situaţii critice de condus, sistemul DSC nu trebuie să intervină prea mult. BMW xDrive are toate avantajele unui sistem de tracţiune integrală – tracţiune, stabilitate direcţională şi siguranţă la condus – şi oferă agilitatea caracteristică BMW, pentru plăcere sporită de a conduce.

56 CM

BMW X1 impresionează în viaţa urbană de zi cu zi prin dimensiunile sale exterioare compacte. În spatele acestora se ascunde mult mai mult decât ţi-ai putea imagina. Datorită liniei înalte a plafonului, forma caroseriei caracteristică unui automobil SAV creează senzaţia de spaţiu amplu şi te invită să păşeşti înăuntru. Alte elemente care contribuie la crearea senzaţiei de spaţiu foarte amplu sunt perspectiva foarte clară pe care ţi-o oferă poziţia înaltă a scaunelor şi suprafeţele mari ale geamurilor de jur împrejur. Şi totuşi, această impresie pe care o creează BMW X1 nu este pur subiectivă: spaţiul de 56 cm pentru picioare din partea spate oferă confort pe distanţe lungi, chiar şi pentru pasagerii înalţi.