Consum mixt de combustibil, în l/100 km (18d)

  4,7 – 5,1 [4,7 – 5,1]

Emisii de CO2, în g/km (18d)

123 - 133 [125 - 135]

Capacitate portbagaj, în litri

550

Spătar rabatabil în raport 40/20/40

în echiparea standard

BMW X3, primul model Sports Activity Vehicle, a fost automobilul care a pus bazele clasei sale. Iar generaţia actuală a acestui model păstrează această tradiţie. Fiind extrem de confortabil şi de flexibil, BMW X3 este ideal atât pentru provocări de fiecare zi, cât şi pentru călătorii lungi. În timp ce exteriorul se distinge prin caracteristici tipice BMW X, interiorul te inspiră prin materiale atent selecţionate care creează o atmosferă de calitate înaltă. Iar datorită motoarelor BMW TwinPower Turbo diesel şi pe benzină, BMW X3 este economic în ceea ce priveşte consumul de combustibil.

FLEXIBILITATE ÎNTR-O FORMĂ NOUĂ.

Designul BMW X3.

Cea mai recentă versiune a automobilului care a fost şi fondator al clasei de automobile Sports Activity Vehicles (SAV) din segmentul său îşi menţine carisma inconfundabilă. În acelaşi timp, BMW X3 este mai sportiv ca niciodată. Iar în interior, materialele de calitate superioară îi subliniază caracterul premium remarcabil.

Design.

Interiorul BMW X3 are atmosferă de calitate superioară şi este funcţional în mod ingenios. Panoul de instrumente şi interiorul portierelor sunt delimitate de linii de design fascinante. Împreună cu linia curbă verticală din consola centrală, acestea subliniază aspectul modern, în timp ce păstrează orientarea spre conducătorul auto caracteristică BMW.

BMW EfficientDynamics în BMW X3.

BMW X3 este pregătit pentru orice provocare. Acest lucru este valabil în special în ceea ce priveşte sistemul de propulsie. Cu tehnologiile inteligente de la BMW EfficientDynamics, precum şi prin măsuri avansate de management al energiei, acest automobil este agil şi oferă plăcere de a conduce – în timp ce are consum de combustibil şi emisii de noxe reduse.

Confortul şi funcţionalitatea BMW X3.

Indiferent ce îţi aduce viaţa, BMW X3 este pregătit să facă faţă oricărei provocări. Iar datorită funcţiilor ingenioase, acesta transformă orice aventură în joacă de copil. Interiorul generos şi compartimentul pentru bagaje pot fi adaptate pentru a se plia oricăror solicitări şi pentru a asigura confort şi funcţionalitate maxime. Îndeplineşte-ţi dorinţa de a explora şi bucură-te de ea din plin: cu BMW X3.

FROM 4.7L

Motorul diesel cu 4 cilindri reinventat al BMW X3 este performant, economic din punct de vedere al consumului de combustibil şi are emisii mici de noxe: acest lucru este posibil prin măsuri precum tehnologia BMW TwinPower Turbo, injecţia directă Common Rail şi conceptul de construcţie uşoară inteligentă din aluminiu. Cifrele de eficienţă se regăsesc la motorul diesel BMW X3 sDrive18d care are un consum de combustibil de la 4,7 până la 5,1* l/100 km (cu transmisie Steptronic cu 8 trepte: de la 4,7 până la 5,1* l/100 km) şi emisii de CO2 de la 123 la 133* g/km (cu transmisie Steptronic cu 8 trepte: de la 125 până la 135* g/km). Acest model se dovedeşte generos şi în ceea ce priveşte performanţa la condus – poate să accelereze de la 0 la 100 km/h în 9,5 secunde (cu transmisie Steptronic cu 8 trepte: în 9,8 secunde) şi are viteză maximă de 195 km/h. Motorul BMW X3 xDrive20d atinge viteza maximă de 210 km/h şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 8,1 secunde. Şi în acest caz, consumul de combustibil şi valorile emisiilor de CO2 sunt mici, cu cifre de la 5,1 până la 5,5* l/100 km (cu transmisie Steptronic cu 8 trepte: de la 4,9 până la 5,3* l/100 km) şi de la 135 până la 145* g/km (cu transmisie Steptronic cu 8 trepte: de la 129 până la 139* g/km). Datorită tehnologiei BMW BluePerformance, motorul diesel cu 4 cilindri îndeplineşte standardul EU6 de emisii de noxe. Toate cifrele sunt în conformitate cu ciclul de testare UE şi depind de formatul de anvelope selectat.


* Cele mai scăzute valori au fost obţinute cu jantele din aliaj uşor de 17” SA 2AM, în stil Streamline, tip 306, care se achiziţionează separat.