AVANPREMIERA BMW X6.

Eveniment „closed room”, Casa Universitarilor din Bucureşti.

Timp de şase zile am descoperit secretele noului BMW X6, care doreşte să redefinească standardele automobilelor SAC.

 

Prezentarea modelului a fost acompaniată de poveşti captivante din economie, antreprenoriat, jurnalism şi alte activităţi sociale, invitaţii noştrii de renume abordând fiecare subiect cu pasiune şi profesionalism, totul într-o atmosferă plină de inspiraţie.

 

Acest automobil a creat o impresie puternică şi a depăşit aşteptările celor prezenţi prin aspectul său sportiv şi puternic, dar şi prin tehnologiile inovatoare cu care este echipat. 

 

Astfel, BMW Group România a avut ocazia de a întâmpina aşa cum se cuvine noul model BMW X6 în cadrul unui eveniment intim alături de cei care împărtăşesc pasiunea pentru automobilele BMW şi mulţumeşte tuturor invitaţilor atât pentru participarea lor, cât şi pentru entuziasmul arătat.

Citeşte în continuare
AVANPREMIERA BMW X6.Eveniment „closed room”, Casa Universitarilor din Bucureşti.

Dr. Andrei Rădulescu

Doctor în Economie Internaţională, Andrei Rădulescu, analist macroeconomic şi cercetător responsabil cu studii, analize şi previziuni marcoeconomice pentru zona SUA, Euro şi România, este o prezenţă constantă în presa financiară internă dar şi internaţională, inclusiv Bloomberg, lider al agenţiilor de informaţii financiare din lume. În 2013 a lansat cartea „Marea Recesiune: de la economia mondială la economia naţională” la Bursa de Valori Bucureşti. A participat constant la evenimentele ştiinţifice internaţionale în aproximativ 20 de ţări, state membre ale Uniunii Europene, China, Singapore, Kazahstan şi Canada, publicând lucrări în zece dintre acestea.

Adelin Petrişor

Adelin Petrişor este unul dintre cei mai titraţi corepondenţi de război români, fiind prezent în numeroase zone de conflict precum campania NATO din Iugoslavia în 1999 sau marea majoritate a campaniilor din Orientul Mijlociu de până în prezent. Nu a lipsit nici din preajma evenimentelor internaţionale importante precum prăbuşirea controlată a staţiei spaţiale MIR în 2001 sau demonstraţiile din Coreea de Nord, care au marcat centenarul naşterii lui Kim Ir Sen, în 2012. Adelin a luat interviu mai multor personalităţi şi lideri internaţionali din zonele de conflict în care a activat, precum fostului lider al Libiei, Muammar Gaddafi, liderul palestinian Yasser Arafat, fostului premier Israelian Beniamin Nethaniahu sau Michael Hayden, cel care a condus NSA şi CIA timp de un deceniu. În prezent este reporter special al Telejurnalului TVR şi bursier al Departamentului de Stat American şi al US George Marshal Fund, şi a strâns nu mai puţin de 7 premii ale Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune. În 2012, cu fotografiile făcute în Coreea de Nord a câştigat categoria Editorial-non pro a galei International Photography Award din Los Angeles, SUA.

Raluca Michailov

Raluca Michailov este filolog de formaţie şi jurnalist de profesie. După 14 ani în presă, şi-a format propria companie, în 2012, care publică prestigioasa revistă Forbes şi care organizează evenimente precum „Gala Forbes 500”, „CEE Forum” şi „50 Cele mai influente femei din România”. Raluca a transformat Forbes România în cea mai dinamică licenţă din reţeaua mondială Forbes.

Ana Maria Mihăescu

Ana Maria Mihăescu a avut o carieră de succes atât pe plan local, cât şi internaţional. A contribuit la înfiinţarea Eximbank, activând în cadrul băncii ca director, vicepreşedinte şi preşedinte. Au urmat 25 de ani în cadrul Grupului Băncii Mondiale, în ultimii zece ani fiind manager regional, coordonând de la Bucureşti, activitatea IFC în 11 ţări europene. Din 2017 este membru independent în consilii de administraţie sau de supraveghere: Raiffeisen Bank România, Medlife SA, ICME sau Prietenii Muzeului Naţional de Artă.

Prinţul Nicolae

Nepotul cel mai vârstnic al fostului rege Mihai I al României. Născut şi crescut în străinătate, a vizitat România în 1992, cu ocazia primei vizite a bunicului său după începutul exilului din 1948. Principele Nicolae a urmat ciclul primar şi gimnazial la şcoala Argyle House din Sunderland, Marea Britanie, până în anul 1999, urmând ca din acel an să frecventeze cursurile Colegiului Shiplake, din Henley on Thames unde a dobândit certificatul GCSE în matematică, franceză, germană, literatură şi limbă engleză, tehnologia informaţiei, geografie şi ştiinţe. Apoi a absolvit şi nivelul avansat al GCSE („A-level”) în franceză, ştiinţa afacerilor şi educaţie fizică. În anul 2004, Principele a avut posibilitatea să fie lider asistent al unei expediţii în Africa de Sud, Namibia, Botswana şi Zimbabwe unde a învăţat să nu judece o carte după copertă, urmând ca din 2005 să locuiască timp de 2 ani în Kenya şi să participe la o expediţie în Madagascar. În anul 2006, a fost angajat în Kenya pentru a antrena trupele Armatei Britanice în Rafting. Este pasionat de maşini, de raliuri, de călătorii, mediu, educaţie, sport şi este un ambasador pentru mai multe companii şi susţine mai multe ONG-uri. În 2015 a traversat România pe bicicletă pentru a promova lectura şi mişcarea. A participat la activităţi publice ale familiei sale şi a fost implicat în acţiuni caritabile.

Alex Gâlmeanu

Alex Gâlmeanu şi-a început cariera fotografică în 1992 şi a publicat prima imagine doi ani mai târziu, în 1994. După 25 de ani, este unul dintre cei mai renumiţi fotografi români, cunoscuţi pentru editoriale, pentru fotografia de advertising şi cea experimentală. Este absolvent al Universităţii Naţionale de Artă şi a expus in Bucureşti, Paris, Toulouse, Nantes, Rejkyavik şi Cork. A lucrat cu toate revistele glossy din ţară şi a creat unele dintre cele mai mari campanii de advertising, pentru cele mai mari branduri internaţionale pe care le-aţi văzut în România. Este un artist cu viziune, cu carismă şi cu har. Este Friend of Brand BMW.

Virgil Stănescu

Virgil Stănescu a absolvit Universitatea din Alabama de Sud cu specializare în managementul general.  Are de asemenea un Master în Integrare Economică Europeană (Universitatea Română de Ştiinţe şi Arte „Gheorghe Cristea”). Preocupat de ambele aspecte ale sportului, a absolvit Şcoala Naţională de Antrenori – ANS – disciplină Baschet, fiind astăzi masterand în cadrul Universităţii Northumbria din Newcastle în Management şi Leadership. Virgil a fost căpitan al echipei naţionale de baschet şi de cinci ori cel mai bun jucător al României, cu o impresionantă carieră internaţională. A fost selecţionat timp de 15 ani în echipa naţională a României din care zece a fost căpitanul echipei. În 2014 a fost inclus în Hall of Fame-ul Universităţii din Alabama de Sud. După 20 de ani de carieră sportivă şi nenumărate trofee şi medalii, renunţă la viaţa de baschetbalist dar rămâne în sport, preluând conducerea echipei de baschet Steaua CSM EximBank din poziţia de preşedinte. Preocupat de strategia baschetului românesc, a fost ales în 2013 vicepreşedintele Federaţiei Române de Baschet. După cinci ani de management sportiv decide să pună bazele comunităţii „Sports HUB”, în care desfăşoară proiecte integrate de sport şi business.

Flaviu (Avi) Cicirean

În calitate de antreprenor, a fondat două companii de reper pentru mediul de business din România şi din Europa: Brand Emotion si Brand Minds. Prima dintre acestea dezvoltă şi curatoriază identitatea sonoră a unora dintre cele mai mari branduri din România (BMW, MINI, Hornbach, Băneasa Shopping City, Radio21, VibeFM, Antena1, RadioZU, ZU TV), având create peste 20.000 de reclame. Brand Minds a ajuns în momentul de faţă lider de piaţă în industria evenimentelor business în Centrul şi Estul Europei, iar în toamna anului 2017 a pătruns şi pe piaţa din Asia, primul eveniment fiind organizat în Singapore. Pe lângă statutul de antreprenor, Flaviu este şi producător muzical. Parcursul său profesional în această industrie a început spre finalul anilor ’90, când a fondat trupa Activ. Experienţa de artist a fost urmată de 13 ani în radio, timp în care a fost Director de Creaţie la Radio 21, Vibe FM şi Radio ZU. Absolvent al Universităţii Singularity University San Francisco din California, Flaviu Cicirean este şi un colecţionar de opere de artă contemporană, pasiune uşor de justificat ţinând cont de afinitatea sa pentru industriile creative.

Narcisa Lecuşanu

Fostă jucătoare de performanţă din handbalul românesc. Ultimul club la care a evoluat a fost Oltchim Râmnicu Vâlcea, unde a jucat finala Ligii Campionilor, a câştigat 4 titluri de Campioană Naţională a României, tot atâtea Cupe ale României, Super Cupa Europei şi Super Cupa României, cu aceeaşi echipă. În 2005, Narcisa Lecuşanu a fost declarată cetăţean de onoare al municipiului Bacău, a primit Ordinul Sportiv Clasa a II-a de la Preşedintele ţării Traian Băsescu. În anul 2016, Narcisa a fost Secretar de Stat pe Sport în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului. Astăzi este membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Internaţionale de handbal (IHF), Chairwoman Women's Working Group şi membră în Women's Handball Board (European Handball Federation). Este fondatoarea Centrului de Recuperare Kineto Bliss şi Ambasador „BeActive” al Săptămânii Europene pentru Sport.

Ionuţ Bonoiu

Ionuţ Bonoiu este redactor şef al Forbes România, declarată la nivel internaţional cea mai creativă licenţă Forbes din lume. În plus faţă de contribuţiile sale în plan editorial, spiritul său de leadership a fost esenţial în producţiile editoriale speciale, dar şi în organizarea evenimentelor Forbes atât din România (precum singurul eveniment regional de business organizat anual, Forumul Forbes CEE Romania, sau Forbes România 500), cât şi internaţionale, precum SEE Growth Summit. Ionuţ Bonoiu deţine o diplomă Executive MBA obţinută prin ASEBUSS/ Kennesaw State University din Georgia, SUA. Cu aproape 20 de ani experienţă în publicare în domeniul afacerilor, a stabilit trei publicaţii de business ca fiind lideri în pieţele lor respective.