Imagine cu trei sferturi din partea frontală a „BMW Next 100” cu portierele deschise.

„BMW NEXT 100”.

Mobilitatea viitorului începe astăzi.

„BMW NEXT 100”.

Mobilitatea viitorului începe astăzi.

„BMW NEXT 100”.Mobilitatea viitorului începe astăzi.

Pentru a sărbători aniversarea de 100 de ani, BMW priveşte înapoi spre povestea sa de succes şi în acelaşi timp plănuieşte viitorul mobilităţii: „BMW VISION NEXT 100”. În 2016, acest automobil vizionar a călătorit în jurul lumii – ca parte a expoziţiei BMW Group „Iconic Impulses”. De la München până la Beijing, Londra şi Los Angeles, fiecare etapă a expoziţiei a reprezentat noi aspecte ale viziunii şi mobilităţii urbane propuse de BMW Group.

Read more
„Sunt convins că mobilitatea individuală se îndreaptă, din nou, spre o etapă incitantă! Pentru BMW Group, această etapă începe astăzi: <THE NEXT 100 YEARS>!”
Harald Krüger, Preşedintele Consiliului director BMW AG

„BMW VISION NEXT 100”.
PLĂCEREA DE A CONDUCE ARE ACUM SENSURI NOI.

Acest automobil vizionar întruchipează plăcerea de a conduce caracteristică BMW şi oferă o privire spectaculoasă asupra viitorului. Punctul de plecare al designului a fost interiorul, pentru că starea de bine a conducătorului auto va deveni din ce în ce mai importantă în viitor; conducătorul auto ar avea astfel senzaţia că stă într-un automobil creat special pentru el. Din acest motiv habitaclul pare mult mai spaţios comparativ cu dimensiunile automobilului. La nivel vizual, acesta are contururi sportive şi silueta caracteristică unui model BMW sedan, cu toate că interiorul are formă de sferă. La producţia „BMW VISION NEXT” s-a preferat folosirea materialelor reciclate sau a surselor regenerabile; toate componentele din carbon sunt create din surplusul de material provenit din procesul standard de producţie al carbonului.

„Mobilitatea viitorului va restabili conexiuni între toate aspectele vieţii. Noi vedem aici oportunităţi pentru mobilitatea premium.”
Harald Krüger, Preşedintele Consiliului director BMW AG

VIZIUNEA:
ACCENTUL ESTE PUS PE CONDUCĂTORUL AUTO.

În viitor, accentul va fi pus doar pe conducătorul auto. „BMW VISION NEXT 100” se adaptează automat la aspiraţiile şi la aşteptările conducătorului auto. Conectivitatea permanentă, inteligenţa digitală şi tehnologiile de ultimă oră te ajută să realizezi acest lucru. În plus, acest progres al tehnologiei îţi aduce perfecţiune şi te transformă în conducătorul auto suprem. „BMW VISION NEXT 100” te asistă în timpul condusului şi în acelaşi timp îţi permite şi să-ţi iei privirea de la şosea – datorită condusului autonom. Automobilul preia controlul, iar tu te poţi concentra asupra altor lucruri.

Procesul de creare.

„BMW VISION NEXT 100” – o viziune care devine realitate.

„Ce va rămâne valabil şi în viitor este faptul că automobilele trebuie să aibă design captivant şi să ofere experienţe de condus palpitante.”
Adrian van Hooydonk, Vicepreşedinte al „BMW Group Design”

VIITORUL MERGE ÎN VIZITĂ:

TURNEUL MONDIAL „ICONIC IMPULSES”.

München.

„Procesul constant de căutare a unei soluţii mai bune este în sângele nostru.” Acestea sunt cuvintele pe care Harald Krüger, Preşedintele Consiliului director BMW AG, le-a folosit pe 7 martie la deschiderea expoziţiei „Iconic Impulses. The BMW Group Future Experience.” La evenimentul de lansare invitaţii au avut parte de o prezentare multimedia specială, care i-a transpus prin cele mai semnificative momente din istoria companiei, de la începuturi până în prezent, dar şi la mobilitatea premium a viitorului. Punctul culminant a fost prezentarea „BMW VISION NEXT 100”.
Read more

Londra.

Vizita la centrul cultural şi de concerte Roundhouse din inima Londrei a reprezentat a doua oprire a turneului „Iconic Impulses“, cu expoziţii interactive şi dezbateri interesante asupra problemelor cheie ale viitorului. A fost o premieră pentru următoarele două viziuni ale BMW Group: „MINI VISION NEXT 100” şi „Rolls-Royce VISION NEXT 100”.
Read more

Beijing.

Pe 6 mai la „Ullens Center for Contemporary Art”, Harald Krüger, Preşedintele Consiliului director BMW şi Adrian van Hooydonk, Vicepreşedinte al „BMW Group Design” au prezentat pentru prima dată publicului chinez acest automobil vizionar. „Acesta este începutul unei noi ere – una în care China va avea un rol decisiv“, a afirmat Krüger, subliniind importanţa turneului în Beijing.
Read more

Los Angeles.

Spectacol în California: pe 11 octombrie, „Iconic Impulses. The BMW Group Future Experience.” şi-a făcut apariţia pe scena din Los Angeles. BMW a folosit acest moment pentru a prezenta viitorul mobilităţii premium pe două roţi: „BMW Motorrad VISION NEXT 100”. Motocicleta viitorului se încadreză perfect în viziunea mobilităţii premium sustenabile şi reprezintă un nou mod de a percepe motociclismul într-o lume conectată.
Read more

AMINTIRI BMW.

Am adunat imagini cu modele BMW fotografiate pe multe din şoselele lumii şi împreună am creat cea mai mare colecţie de poze. Oricine a a avut şansa să trimită fotografii cu propriul model BMW şi să ia parte la această activitate.

„BMW FESTIVAL NIGHT”.

Înapoi în München, „BMW VISION NEXT 100” a apărut în faţa publicului la Olympic Park. Un eveniment special a fost „BMW Festival Night”, care a prezentat lumea captivantă şi distractivă a trecutului, prezentului şi viitorului mărcii BMW şi a automobilelor sale.

ÎNAPOI ACASĂ.
„BMW VISION NEXT 100” LA MUZEU.

Un moment glorios la Muzeul BMW din München: ca parte a turneului mondial, „BMW VISION NEXT 100” s-a întors în München în septembrie. La fabrica BMW Welt a avut loc expoziţia „BMW Group Future”, care a prezentat inovatorul automobil al viitorului „BMW VISION NEXT 100” şi patru aspecte interactive ale mărcii BMW. În plus, vizitatorii muzeului BMW au fost întâmpinaţi cu 100 de capodopere din ultimii 100 de ani ai BMW. Seara, „BMW Festival Night” a pus în scenă povestea de succes a mărcii BMW în diverse momente de-a lungul timpului şi viziunea sa în secolul următor.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.


    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.