ACUM AUTOMOBILUL TĂU BMW ÎŞI AMINTEŞTE DE SERVICE.

BMW Teleservices.

Următorul schimb de ulei, următorul service pentru verificarea automobilului BMW, plăcuţe de frână noi. Acum nu mai trebuie să te gândeşti la toate acestea. BMW TeleServices are grijă de acestea în locul tău. Aşază-te comod şi relaxează-te – automobilul tău BMW se ocupă de programarea la service.

Citeşte în continuare

APEL BMW TELESERVICE AUTOMAT.

Automobilul tău BMW ştie când şi ce lucrări de service sunt necesare şi transmite aceste date către BMW, în mod automat. Senzorii detectează momentul când este necesară o lucrare de service şi transmit informaţiile către BMW: partenerul tău de service BMW poate accesa datele despre automobilul tău, poate evalua toate informaţiile legate de automobil şi se poate pregăti din timp pentru vizita ta la atelierul de service - chiar înainte ca tu să faci programarea.

BMW Teleservices.

Descoperă filmul despre acest echipament opţional.

ACTUALIZĂRI TRIMISE DIRECT ÎN AUTOMOBILUL TĂU.

Lucrările de service sunt necesare – dar cu BMW TeleServices, nu mai trebuie să ai grijă chiar tu de acestea. Automobilul tău BMW înregistrează automat atunci când este nevoie de o vizită la service şi transferă toate datele relevante pentru lucrările de service către BMW. Astfel, partenerul tau de service BMW este deja informat despre starea automobilului şi este pregătit să răspundă cerinţelor tale.