E TIMPUL SĂ PORNEŞTI.

Servicii ConnectedDrive.

Cheia spre lumea BMW ConnectedDrive este echiparea cu Serviciile ConnectedDrive opţionale. Acestea îţi oferă o gamă extinsă de servicii şi aplicaţii inteligente care îţi furnizează informaţii şi divertisment în timpul călătoriilor. Cu acest echipament opţional te poţi conecta la tot ceea ce este important pentru tine.

O FUNCŢIE CU NUMEROASE POSIBILITĂŢI.

Cu Serviciile ConnectedDrive opţionale obţii atât servicii numeroase, cât şi tehnologia inovatoare A4A (Apps for Automotive) de la BMW. Aceasta îţi permite să utilizezi foarte comod multe aplicaţii de smartphone în automobilul tău, prin intermediul conceptul de operare al automobilului tău BMW. În acest fel, poţi descoperi funcţii noi în fiecare zi: porneşti într-o călătorie de explorare, primeşti sfaturi despre călătorie, îţi iei biroul cu tine sau te bucuri de divertisment în automobilul tău BMW. Toate echipamentele opţionale enumerate aici sunt parte a serviciilor ConnectedDrive şi sunt disponibile pentru tine. Pătrunde în lumea plină de diversitate a BMW ConnectedDrive.

Servicii ConnectedDrive

Descoperă filmul despre acest echipament opţional.

CAUTĂ. GĂSEŞTE. EXPLOREAZĂ.

Cauţi cu Google pe internet chiar din automobilul tău BMW. Găseşti cele mai bune restaurante din oraş cu ajutorul recomandărilor primite de la BMW Online. Iar cu funcţiile My Info/ Send to Car, iei cu tine în automobil cele mai importante adrese, numere de telefon sau mesaje scurte. Totul este posibil cu Serviciile ConnectedDrive. Eşti complet informat(ă) mereu şi te bucuri de o nouă experienţă în fiecare călătorie.
Pentru a fi sigur(ă) că găseşti tot ce cauţi:

CĂLĂTOREŞTI MAI BINE, AJUNGI LA DESTINAŢIE MAI RELAXAT.

Călătoria înseamnă mai mult decât a ajunge la destinaţie – aşa că fiecare călătorie se poate transforma într-o experienţă. Vrei să afli mai multe despre drum sau despre destinaţie? Automobilul BMW ştie cele mai atractive locuri, îţi poate spune cum va fi vremea şi te informează cu privire la obiectivele turistice de pe traseu. Serviciile ConnectedDrive opţionale îţi oferă funcţii perfecte pentru călătorii şi navigaţie.
Pentru a fi sigur(ă) că te bucuri de fiecare rută:

 • Cerinţe/ disponibilitate

  Cerinţă:

  •  Serviciile BMW ConnectedDrive opţionale;

  Disponibilitate:

  • serviciile sunt disponibile doar împreună cu sistemul de navigaţie Professional;
  • acestea sunt disponibile doar în Europa.

BIROUL TĂU MOBIL.

BMW ConnectedDrive îţi aduce biroul în automobilul tău BMW. Aşază-te comod şi organizează-ţi biroul chiar în interiorul automobilului. Cu BMW ConnectedDrive poţi primi, citi şi răspunde la e-mail-uri. Poţi dicta şi trimite note sau mesaje. Sau îţi poţi sincroniza datele în automobil. Ce se mai întâmplă în lume? Automobilul tău BMW ştie ce te interesează şi îţi citeşte cele mai recente ştiri în timpul călătoriei prin intermediul sistemului audio – toate acestea fac parte din funcţiile Serviciilor ConnectedDrive.
Pentru a fi sigur că eşti mereu conectat(ă):

STIL DE VIAŢĂ CONECTAT.

Administrează-ţi locuinţa chiar şi atunci când eşti pe drum – cu aplicaţia „Smart Home App” de la Deutsche Telekom. Toate dispozitivele „Smart Home” conectate la aplicaţie pot fi acum controlate prin intermediul afişajului şi al sistemului de operare al automobilului tău BMW. Reglează căldura, luminile sau sistemul de alarmă în mod confortabil, din interiorul automobilului tău. De asemenea, este posibil să programezi o situaţie prestabilită, precum „Întoarcerea acasă”. Datorită funcţiilor concepute special pentru utilizare din automobil, profilul „Acasă” se activează automat în momentul în care porneşti încălzirea locuinţei. Toate informaţiile sunt afişate clar pe unitatea centrală BMW – astfel încât locuinţa ta este întotdeauna aşa cum o doreşti.

MUZICĂ ŞI DIVERTISMENT.

Ai foarte multe de descoperit atunci când te afli pe şosea în automobilul tău BMW. Şi pentru că melodia perfectă transformă orice călătorie într-o aventură, există aplicaţii de muzică ce redau coloana muzicală potrivită fiecărei situaţii. De acum, fie că mergi la serviciu, la cumpărături sau în vacanţă, poţi asculta postul de radio preferat, poţi alege dintr-o listă extinsă de cărţi audio sau poţi difuza muzica ta preferată – direct în automobilul tău BMW, prin activarea Serviciilor ConnectedDrive opţionale.
Pentru a fi sigur(ă) că asculţi muzica potrivită momentului:

 • Disponibilitate
  • Serviciile ConnectedDrive sunt disponibile doar împreună cu sistemul de navigaţie „Professional”, sistemul de navigaţie „Business” sau Radioul „Professional”;
  • portofoliul de produse prezentat aici nu este disponibil în întregime în toate ţările şi pentru toate modelele BMW;
  • Oferta poate varia în funcţie de piaţă şi de sistemul de operare.
 • Cerinţe/ disponibilitate

  Cerinţe:
  • aplicaţia BMW Connected este parte a Serviciilor ConnectedDrive opţionale. Aceasta este o cerinţă pentru următoarele funcţii: Twitter, Calendar, radio prin internet, Ştiri, Analizator ECO PRO. Aplicaţia BMW Connected este gratuită şi este disponibilă în App Store sau pe Google Play™.
  Disponibilitate:
  • Serviciile ConnectedDrive sunt disponibile doar în combinaţie cu sistemul de navigaţie Professional, sistemul de navigaţie Business sau Radioul Professional;
  • gama de produse prezentată aici nu este disponibilă în întregime în toate ţările şi pentru toate modelele BMW.

PROFILURI CONDUCĂTOR AUTO.

Poziţia scaunului, setarea temperaturii, sistemele de asistare a conducătorului auto, posturile de radio preferate şi toate datele tale de contact: atunci când te aşezi pe scaunul conducătorului auto într-un automobil BMW pe care nu-l conduci în fiecare zi, îţi doreşti totuşi să te simţi ca acasă în el, imediat. Acest lucru este extrem de simplu cu Profilurile conducătorului auto. Portul USB din torpedo îţi permite să descarci şi să stochezi toate datele şi setările tale personale pe un stick de memorie USB şi să le încarci din nou mai târziu, chiar într-un alt automobil BMW. Este nevoie doar de câteva momente pentru a-ţi recrea un mediu familiar în automobil. Setările personale – oricând şi oriunde doreşti.