INTERACŢIUNE INTELIGENTĂ.

BMW iPerformance şi BMW ConnectedDrive.

BMW iPerformance

INTERACŢIUNE INTELIGENTĂ.

BMW iPerformance şi BMW ConnectedDrive.

INTERACŢIUNE INTELIGENTĂ.BMW iPerformance şi BMW ConnectedDrive.

Eşti mereu conectat(ă) la automobilul tău BMW iPerformance: pe lângă Serviciile BMW la distanţă, precum încuierea automobilului de la distanţă, funcţiile specifice hibridului îţi sunt disponibile şi prin intermediul smartphone-ului tău (iOS sau Android). Acest lucru îţi garantează că ai mereu o imagine de ansamblu asupra cifrelor de consum şi de eficienţă ale automobilului tău BMW iPerformance. Există Servicii BMW pentru fiecare situaţie, iar acestea pot fi utilizate atât în interiorul, cât şi la exteriorul automobilului.

MY BMW REMOTE APP.

Eşti mereu conectat(ă) la automobilul tău cu BMW eDrive: era electromobilităţii oferă o nouă libertate de mişcare. Cu aplicaţia „My BMW Remote App”, îţi poţi controla automobilul BMW eDrive prin intermediul smartphone-ului tău, oriunde te-ai afla. De asemenea, poţi obţine informaţii cu privire la statusul de încărcare şi autonomia electrică. Atunci când automobilul tău BMW eDrive este conectat la o staţie de încărcare, poţi controla procesul de încărcare de la distanţă. Astfel, poţi determina momentul în care automobilul tău BMW eDrive este complet încărcat şi configurat în funcţie de cerinţele individuale. Această configurare ajută la optimizarea performanţei şi a autonomiei. Destinaţiile de navigaţie, precum staţiile de încărcare, pot fi trimise direct către automobil, iar dacă doreşti, aplicaţia poate evalua şi eficienţa condusului tău.
Funcția nu este disponibilă în România.

Servicii BMW iPerformance pentru navigaţie.

Sustenabilitatea sistematică înseamnă conectare sistematică: poţi vedea statusul de încărcare şi autonomia electrică direct din automobilul tău, în orice moment. Serviciile iPerformance pentru navigaţie îţi oferă sprijinul necesar pentru a ajunge în siguranţă la destinaţie. Staţiile de încărcare libere sunt afişate pe harta sistemului de navigaţie, ceea ce înseamnă că poţi încărca în mod rapid şi uşor automobilul tău BMW iPerformance în timp ce te afli pe traseu.

BMW ConnectedDrive