ÎN TON CU PREZENTUL.

Tehnologii pentru conectivitate.

Cu fiecare zi care trece lumea noastră devine tot mai interconectată. Oriunde te poartă drumurile tale, cu BMW ConnectedDrive rămâi mereu conectat. Profită astăzi de tehnologiile de mâine şi bucură-te de o formă excepţională de mobilitate. Descoperă inovaţii inteligente şi intuitive care conectează chiar mai mult modelul tău BMW cu lumea exterioară.

Citeşte în continuare

CONTROLLER iDRIVE TOUCH.

Prin intermediul Controller-ului iDrive Touch poţi opera comod sistemul iDrive din modelul tău BMW cu ușurință. Datorită suprafeţei tactile integrate în Controller, poţi introduce comod informaţii precum destinaţiile pentru sistemul de navigaţie, cu propriul scris de mână. De asemenea, poţi accesa şi regla un număr mare de funcţii şi poţi derula liste. Operarea este uşoară, intuitivă şi se bazează pe simţul tactil, astfel că tu poţi conduce comod, fără a fi nevoit să te concentrezi la altceva în afară de evenimentele de pe drum. Control Display-ul îţi permite să urmăreşti comod toate funcţiile operate prin intermediul Controller-ului.

BMW GESTURE ŞI TOUCH CONTROL.

Cu BMW Gesture Control, funcţiile selectate pot fi operate prin mişcări definite ale mâinilor. Gesturile simple, precum „glisarea” sau „indicarea” sunt identificate în zona de recunoaştere de deasupra consolei centrale şi acţionează funcţii, precum acceptarea sau respingerea unui apel telefonic. Volumul poate fi reglat prin mişcarea circulară a degetului arătător.
Cea mai recentă generaţie a sistemului de navigaţie Professional oferă posibilitatea operării intuitive prin intermediul Touch Display-ului. Gesture Control şi Touch Display completează sistemele de operare existente, precum Controller-ul iDrive Touch.

  • Cerinţe/ disponibilitate
  • Accordion Element Row: No Headline set.
  • Accordion Element Row: No Headline set.
  • Accordion Element Row: No Headline set.
  • Accordion Element Row: No Headline set.
  • Accordion Element Row: No Headline set.
  • Accordion Element Row: No Headline set.
  • Accordion Element Row: No Headline set.

SISTEM INTELIGENT DE ASISTENŢĂ VOCALĂ.

Sistemul inteligent de asistenţă vocală cu funcţie de procesare a vorbirii îţi oferă cel mai înalt nivel de asistenţă vocală. Acesta recunoaşte nu doar un număr limitat de comenzi, ci înţelege şi vorbirea normală. Sistemul de asistenţă vocală cu funcţie de procesare a vorbirii include numeroase variaţii individuale. În funcţie de situaţie, acesta poate înţelege şi varietăţile lingvistice, dialectele şi jargoanele. Diversitatea de funcţii de care poţi beneficia este posibilă datorită sistemului de recunoaştere vocală bazat pe servere externe, ce reprezintă baza sistemului inteligent de asistenţă vocală cu funcţie externă de procesare a vorbirii. Funcţia „cloud” permite căutarea rapidă şi simplă pe internet, prin folosirea limbajului zilnic, iar astfel oferă sprijin sistemului de navigaţie. De exemplu, este posibilă căutarea unor anumite restaurante în zona în care te afli, printr-o simplă întrebare. În plus, mutarea în „cloud” permite actualizarea frecventă a sistemului şi îţi pune la dispoziţie, în cel mai scurt timp, toate inovaţiile recente în materie de software şi de îmbunătăţire a limbajului sistemului.

  • Cerinţe/ disponibilitate

BMW CAR HOTSPOT LTE.

Cu ajutorul echipamentului opţional BMW Car Hotspot, pasagerii pot naviga pe internet cu smartphone-uri, tablete sau laptop-uri, oricând în timpul călătoriei. Instalarea hotspot-ului se realizează rapid şi uşor cu ajutorul adaptorului snap-in din cotiera centrală. Până la opt dispozitive se pot conecta la internet de mare viteză concomitent, prin intermediul noului standard de comunicaţii wireless LTE (Long Term Evolution, trad. „Evoluţie pe termen lung”). În plus, cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi din automobilul tău BMW transferul de date este mai rapid, semnalul este îmbunătăţit, radiaţiile electromagnetice sunt reduse, iar durata de viaţă a bateriei este extinsă. Poate fi de asemenea utilizat în afara automobilului timp de până la 30 de minute.

Nu este disponibil în România.

  • Cerinţe/ disponibilitate

CHEIE BMW CU AFIŞAJ.

Cheia BMW cu afişaj oferă informaţii despre statusul automobilului şi permite controlul funcţiilor selectate prin intermediul afişajului integrat cu suprafaţă tactilă.

Poate fi afişată ora, combustibilul rămas şi nivelul de încărcare a bateriei, notificările legate de service, precum şi starea curentă a sistemului de închidere centralizată, a geamurilor şi a trapei panoramice. Funcţia Parcare la distanţă şi sistemul de încălzire auxiliară pot fi de asemenea operate prin intermediul cheii.

Cheia BMW cu afişaj poate fi încărcată prin wireless sau prin intermediul cablului USB inclus.

SISTEM DE TELEFONIE CU ÎNCĂRCARE WIRELESS.

Sistemul de telefonie cu încărcare wireless are un sistem de andocare pentru încărcare wireless şi un sistem de avertizare în cazul în care telefonul este uitat în automobil. În plus, sunt disponibile două porturi USB cu funcţii complexe, fiecare având curent de până la doi amperi, pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile. Capacitatea tehnică de integrare a unui hotspot WiFi permite utilizarea pachetului pentru hotspot cu LTE standard oferit de un furnizor de servicii la un anumit cost.

Antena de plafon te asigură că semnalul pentru mobil în interior este cel puţin la fel de bun ca în afara automobilului. Atunci când se utilizează funcţia hands-free, sunetul este foarte clar chiar şi pentru pasagerul faţă, datorită celui de-al doilea microfon cu control suplimentar al volumului.

Prin Bluetooth pot fi conectate simultan două telefoane mobile şi un player audio. Pachetul de telefonie include funcţia Bluetooth Office cu acces la calendar, SMS şi e-mail pentru smartphone-uri compatibile. Mai mult decât atât, interfaţa wireless NFC permite conectarea rapidă şi uşoară a telefoanelor mobile la automobil.