ALIMENTEAZĂ-L. FĂRĂ A PLECA DE ACASĂ.

Încărcare la domiciliu.

ALIMENTEAZĂ-L. FĂRĂ A PLECA DE ACASĂ.

Încărcare la domiciliu.

ALIMENTEAZĂ-L. FĂRĂ A PLECA DE ACASĂ.Încărcare la domiciliu.

Plăcerea electrizantă de a conduce începe odată cu încărcarea: direct la staţia ta personală de încărcare de la domiciliu. Încarcă-ţi automobilul în doar câteva ore, cu ajutorul cablului standard de încărcare, la o priză obişnuită de la domiciliu. Sau foloseşte un sistem BMW i Wallbox pe care serviciul nostru de instalare îl va monta pentru tine. Descoperă soluţiile de încărcare la domiciliu oferite de 360° ELECTRIC.

Citeşte în continuare

SERVICIUL DE INSTALARE „BMW i WALLBOX”.

Serviciul de instalare oferit de BMW i îţi permite să verifici online dacă sistemul BMW i Wallbox poate fi montat şi conectat la reţeaua electrică de la domiciliul tău. Electricieni calificaţi din partea partenerului BMW i se vor ocupa, la cerere, de livrare, instalare şi punere în funcţiune a dispozitivului.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    (1) Valorile sunt valabile până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.