ÎNTREBĂRI GENERALE DESPRE BMW FINANCIAL.

Despre ofertele BMW Financial.

Care sunt produsele oferite de BMW? Care sunt diferenţele între leasing financiar, leasing operaţional şi BMW Select? Şi care este soluţia potrivită pentru mine? Aici vei găsi toate informaţiile relevante.

 • Leasing financiar sau BMW Select?

  Dacă alegeți finanțarea autoturismului dumneavoastră prin leasing financiar, la finalul contractului de leasing puteți dobândi proprietatea acestuia prin plata valorii reziduale. BMW Financial Services vă oferă o varietate largă de oferte prin care să vă finanțați autoturismul. Structura flexibilă a leasingului financiar vă permite să alegeți avansul și perioada contractului in funcție de rata lunară pe care o doriți. Prin acest tip de contract beneficiați de cel mai mic cost de finanțare in cazul in care doriți păstrarea autoturismului la final de contract. Dacă alegeți BMW Select, o să va bucurați de cel mai mic nivel al ratelor lunare, plătind doar valoarea deprecierii autoturismului survenite pe perioada contractului. La finalul contractului, puteți incepe finanțarea unui nou autoturism. De asemenea, la final de contract aveți opțiunea adițională de a cumpăra autoturismul sau de a refinanța valoarea reziduală.

 • De ce BMW Financial Services?

  Ca și client al BMW Financial Services veți beneficia de produse financiare croite pentru autoturismul si nevoile dumneavoastră. Deoarece consultanța in privința autoturismului si a finanțării este acordată de aceeași sursă, veți primi informații despre produsele speciale aferente autoturismului ales, veți economisi timp și vă veți bucura de confortul unei achiziții ”One Stop Shop”.

 • Leasingul are avantaje pentru PF si PJ?

  Da, veți beneficia de cele mai mici costuri de finanțare, plus alte avantaje: Vă protejați lichiditățile Asigurare: beneficiați de o poliță multianuală de asigurare CASCO care presupune o cotă de asigurare fixă pe toată perioada contractului. TVA: TVA-ul se va achita conform plăților aferente finanțării, fără să mai fiți nevoit să achitați valoarea integrală a TVA-ului in momentul preluării autoturismului.

 • De ce este necesară analiza financiară?

  Analizele situațiilor financiare reprezintă o practică bancară uzuală in cazul solicitării unei finanțări. Prin verificarea rating-ului de credit, BMW Financial Services își respectă obligațiile și își protejează clienții împotriva supra-îndatorării.

 • Nu este mai avantajos un credit?

  Nu. În primul rând, BMW Financial Services vă oferă condiții financiare extrem de avantajoase. In al doilea rând, printr-o soluție financiară precum BMW Select aveți posibilitatea ca la final de contract să returnați autoturismul către BMW Financial Services, posibilitate pe care nu o puteți avea in cazul unui credit. De asemenea, prin BMW Financial Services o să vă bucurați de confortul care rezultă din discuția cu o singură persoană despre autoturismul dumneavoastră si Serviciile Financiare.

 • Ce influențeaza ratele lunare?

  In cazul unui leasing financiar clasic, ratele lunare depind de avans, perioada contractuală si dobânda anuală efectivă. In cazul în care alegeți finanțarea prin leasing-ul financiar BMW Select, ratele lunare vor fi influențate si de valoarea reziduală.

 • Avansul achitat nu se pierde?

  Nu. Avansul reduce valoarea ratelor lunare. Sunt clienți pentru care avansul oferă beneficiul unor rate lunare cât mai mici posibile pe perioada contractuală.

 • Ce opțiuni am la final de contract?

  În cazul BMW Select aveți trei posibilități diferite:

  1. Să achitați valoarea reziduală și să păstrați autoturismul.

  2. Să continuați finanțarea.

  3. Să returnați autoturismul (aveți garanția buy back).

 • BMW Select versus leasing financiar?

  În cazul leasing-ului financiar clasic sunteți avantajat dacă veți achita valoarea reziduală, care în mod uzual este mai mică decât valoarea de piată a autoturismului. În cazul BMW Select, beneficiați de buy-back la valoarea reziduală contractată, astfel că puteți returna autoturismul fără să-l achitați integral.

 • Ce influențeaza valoarea reziduală?

  Modelul autoturismului, perioada contractuală și rulajul.

 • Pot să închid anticipat contractul?

  BMW Financial Services rămâne flexibil in orice privință. Un contract de leasing financiar, de exemplu, poate fi scurtat, închis sau prelungit (dacă se indeplinesc condițiile de aprobare a cererii de prelungire). În cazul BMW Select, contractul poate fi scurtat, inchis sau se poate prelungi prin refinanțarea valorii reziduale (dacă se indeplinesc condițiile de aprobare a cererii de prelungire).

 • Care sunt condițiile de finanțare?

  Puteți alege finanțarea oricărui BMW nou pe o perioadă cuprinsă intre 12 și 60 de luni. De asemenea, se pot finanța și autoturismele BMW utilizate vândute de dealerii BMW.

 • Din ce este formată DAE?

  Rata anuală de dobândă este calculată prin combinarea dobânzii nominale cu costurile administrative ale finanțarii. Aceasta reprezintă costul efectiv anual al finanțării, exprimat in procente. Această informație nu este angajantă legal. Termenii si condițiile specifice contractului dumneavoastră se vor aplica.

 • Cum solicit finanțarea de la dealer?

  După ce ați ales autoturismul și modalitatea prin care doriți să-l finanțați, puteți să demarați procesul de achiziție cu partenerul BMW. Acesta vă va furniza documentele necesare intocmirii dosarului de finanțare. In mod uzual veți primi decizia de finanțare in aceeași zi sau cel tărziu in a doua. După ce primiți răspunsul pozitiv, puteți semna contractul de leasing.

 • Care este termenul de plată al ratelor?

  20 de zile calendaristice de la data emiterii facturii aferente ratei de leasing.

 • Dacă nu se acceptă plătile direct debit?

  In cazul in care doriți să efectuați plăți prin debitarea directă a contului dumneavoastră și nu vi se aprobă cererea, vă rugăm să contactați consultantul dumneavoatră.

 • Dacă mi-am schimbat datele bancare?

  Vă rugăm să ne informați urgent astfel incât să ne asigurăm că incasăm ratele lunare de la dumneavoastră. Veți găsi datele de contact in documentele aferente finanțarii. De asemenea, puteți să ne contactați utilizând site-ul nostru.

 • Am leasing operațional și am depășit km.

  Dacă rulajul actual este mai mare decât cel estimat la semnarea contractului, vă rugăm să ne anunțați pentru a vă recalcula rata.

 • Dacă mi-am schimbat datele personale?

  Vă rugăm să ne informați urgent astfel incât să ne asigurăm că puteți utiliza serviciile noastre fără intrerupere. Veți găsi datele de contact in documentele aferente finanțarii. De asemenea, puteți să ne contactați utilizând site-ul nostru.

 • Ce se întâmplă la final de contract?

  Dacă ați ales leasing-ul financiar clasic, atunci prin plata valorii reziduale veți intra in proprietatea autoturismului. Prin BMW Select, puteți decide la final de contract dacă doriți să achitați valoarea reziduală si să preluați proprietatea autoturismului sau dacă doriți să continuați finanțarea valorii reziduale. De asemenea, puteți returna autoturismul, fără să achitați valoarea reziduală, pentru a contracta un nou BMW.

 • Ce presupune returnarea autoturismului in condițiile agreate în contract?

  Autoturismul returnat trebuie să prezinte rulajul agreat in contract și să nu aibă daune. Pentru detalii suplimentare, vă rugam consultați termenii contractuali.

 • Ce se întâmplă dacă autoturismul returnat nu corespunde condițiilor contractuale?

  Dacă autoturismul returnat suferă daune in afara uzurii normale, atunci reparațiile necesare vă vor fi facturate. Pentru detalii suplimentare, vă rugam să consultați termenii contractuali. În cazul in care autoturismul returnat are un rulaj mai mare decât cel agreat, se va factura costul agreat in contract per km suplimentar efectuat.

 • Care sunt serviciile suplimentare incluse?

  Asigurarea autoturismelor BMW este inclusă in contractele de leasing.

 • Ce servicii suplimentare pot să aleg?

  Puteți alege dintr-o gamă variată de servicii in cazul leasing-ului operațional, incluzând mentenanță, schimb anvelope, asistența rutieră.