Campanii tehnice

CAMPANII TEHNICE.

CAMPANII TEHNICE.

CAMPANII TEHNICE.

BMW Group România tratează cu seriozitate toate campaniile tehnice.  

 

O campanie tehnică este o acţiune realizată atunci când siguranţa automobilului poate fi pusă în pericol. Această acţiune este implementată de producător în situaţiile în care anumite aspecte ale design-ului sau construcţiei automobilului pot afecta operarea în siguranţă a acestuia.

 

Siguranţa clienţilor în automobilele noastre joacă un rol extrem de important, iar obiectivul nostru este de a soluţiona campaniile tehnice în cel mai scurt timp posibil.

 

De asemenea, poţi vedea eventualele campanii tehnice pentru automobilul tău BMW prin introducerea seriei de şasiu a automobilului tău (numărul VIN, format din 17 caractere).

Citeşte în continuare

INFORMAŢII IMPORTANTE.

Un bărbat cu o tabletă privind un automobil BMW

INFORMAŢII IMPORTANTE.

În cazul în care automobilul tău BMW a fost importat dintr-o altă țară, este foarte posibil ca rezultatul verificării să nu fie corect, căutarea fiind limitată numai la automobilele ce au prima înmatriculare în România și tot istoricul de service, de asemenea, numai la Partenerii Autorizați BMW din România, fără alte intrări în service în alte țări.

 

Te rugăm să reţii că această verificare este sumară şi este posibil să nu includă cele mai recente informaţii despre campaniile tehnice pentru automobilul tău. 

 

Pentru o verificare mai detaliată, îţi recomandăm să contactezi dealerul tău BMW.

CAMPANIE TEHNICĂ PENTRU SCHIMBAREA AIRBAGURILOR.

Schimbare airbaguri

CAMPANIE TEHNICĂ PENTRU SCHIMBAREA AIRBAGURILOR.

BMW îţi oferă experienţe de condus necondiţionate, plăcerea ta de a conduce fiind prioritatea noastră. Dacă deţii un model BMW Seria 3 (E46) fabricat în perioada 1997 – 2000, te rugăm să verifici statusul automobilului tău folosind sistemul de verificare de mai sus şi să contactezi dealerul tău BMW cât de curând posibil dacă automobilul tău este afectat.

Ca parte a controlului calităţii la BMW, s-a stabilit că airbagurile disponibile în automobilele noastre furnizate de către Takata Corporation pot avea probleme la declanşare sau pot exploda din cauza generatorului de gaz pe partea conducătorului auto şi/ sau a pasagerului faţă.

 • Despre această campanie tehnică

  BMW urmează recomandările autorităţilor din întreaga lume de a înlocui airbagurile pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă furnizate de către Takata Corporation şi disponibile pe anumite modele. Nu cunoaştem niciun caz de accident care să implice modelele noastre BMW.

 • Este afectat automobilul meu BMW?

  Poţi verifica statusul automobilului tău BMW introducând seria de şasiu a acestuia (VIN) în casuţa de mai sus.

 • Automobilului meu BMW a fost importat dintr-o altă ţară şi înmatriculat în România. Pot participa la această campanie tehnică?

  Da.

  În cazul în care automobilul tău BMW a fost importat dintr-o altă ţară, este foarte posibil ca rezultatul verificării să nu fie corect, căutarea fiind limitată doar la automobilele care au prima înmatriculare realizată în România şi tot istoricul de service, de asemenea, doar la partenerii BMW autorizaţi din România, fără alte intrări în service în alte ţări.

  Pentru o verificare mai detaliată, îţi recomandăm să contactezi dealerul tău BMW.

 • Unde pot găsi seria de şasiu a automobilului meu BMW (VIN)?

  Poţi găsi seria de şasiu (VIN) în certificatul de înmatriculare al automobilului.

 • Sunt în siguranţă dacă îmi conduc automobilul BMW?

  Încurajăm clienţii afectaţi de această campanie tehnică să viziteze cel mai apropiat dealer autorizat BMW pentru a se putea bucura în continuare în siguranţă de plăcerea de a conduce.  

 • Unde îmi pot verifica automobilul BMW?

  Te rugăm să contactezi dealerul tău BMW autorizat pentru a programa o întâlnire înainte de a trimite automobilul tău BMW pentru campania tehnică ce vizează schimbarea airbagurilor furnizate de către Takata Corporation.

 • Cât va dura înlocuirea airbagurilor BMW?

  Intervenția în service pentru înlocuirea airbagurilor Takata Corporation va dura aproximativ o zi.* Te rugăm să contactezi dealerul tău BMW pentru o programare.

  *Durata acestei campanii tehnice poate varia în funcţie de disponibilitatea pieselor BMW şi de statusul automobilului tău.