AVANTAJELE TALE.

Colaborarea cu departamentul de Vânzări BMW corporate.

În cadrul departamentului de Vânzări BMW corporate oferim întotdeauna clienţilor noştri soluţii personalizate în funcţie de situaţia din ţara lor. Reţeaua noastră globală de organizaţii de vânzări şi dealeri concep o soluţie personalizată pentru compania ta, referitoare la tipurile de automobile utilizate, finanţare şi administrarea flotei. În funcţie de cerinţele clientului, flota poate fi compusă din automobile MINI, BMW sau BMW i.

Citeşte în continuare

AVANTAJELE TALE ÎN CALITATE DE CLIENT CORPORATE.

Automobile de cea mai înaltă calitate cu motoare eficiente şi economice. Angajaţi motivaţi de perspectiva unui condus dinamic şi economie de combustibil la un automobil de serviciu BMW sau MINI. Tehnologii de ultimă generaţie precum BMW EfficientDynamics şi BMW ConnectedDrive, precum şi MINIMALISM şi MINI Connected, care te ajută să conduci mai sigur şi mai economic. Şi o echipă de Key Account Managers internaţionali disponibili pentru a-ţi oferi asistenţă transfrontalieră de la experţi, în peste 150 de ţări din lume. Acestea sunt doar o parte din avantajele de care te poţi bucura dacă apelezi la serviciul de Vânzări BMW corporate.

COSTURI TOTALE CU AUTOMOBILELE.

Valori reziduale mari, motoare economice şi cerinţe de întreţinere mici: cu serviciul de Vânzări BMW corporate te bucuri de toate acestea. Dacă alegi, spre exemplu, un model BMW 520d faţă de unul dintre competitorii direcţi ai acestuia, poţi face economii de 24.000 de litri de combustibil la o flotă de o sută de automobile, care rulează în medie 30.000 de kilometri pe an: este combinaţia perfectă de economie, performanţă şi plăcere de a conduce. BMW 520d are consum de combustibil şi emisii de noxe foarte mici, iar astfel necesită doar 4,5 litri de combustibil la 100 de kilometrii şi emite doar 119 g de CO2/km. Îţi oferim, cu plăcere, sfaturi cu privire la cea mai economică gamă de automobile pentru compania ta.

  • Exemplu 1 de cost - BMW 116d Ediţie EfficientDynamics
  • Exemplu 2 de cost - BMW 320d Ediţie EfficientDynamics

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ

La BMW Group, ne luăm angajamentul să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a îndeplini necesităţile şi cerinţele organizaţiei tale pe termen lung. Îţi punem la dispoziţie produse şi servicii special create pentru piaţa ta. Avem o reţea globală de organizaţii de vânzări şi dealeri şi vom concepe o soluţie personalizată pentru compania ta, referitoare la tipurile de automobile utilizate, finanţarea şi administrarea flotei. Echipa noastră este întotdeauna disponibilă pentru asistenţă în diverse ţări din lume. Consilieri experţi oferă clienţilor asistenţă personalizată, se asigură că relaţionarea cu aceştia decurge bine şi pun bazele unei colaborări pe termen lung.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW Efficient Dynamics reprezintă o strategie corporate a BMW Group, care are întotdeuna obiectivul de a oferi cea mai bună eficienţă şi dinamică maximă. Strategia include toate măsurile necesare, concentrate pe creşterea eficienţei şi a dinamicii automobilelor BMW. Aceste aspecte se referă la conceptul general al automobilului, trenul de rulare şi managementul energiei, precum construcţia uşoară inteligentă, aerodinamica, BMW eDrive şi motoarele BMW TwinPower Turbo. Rezultatul nu este un compromis, ci plăcere pură de a conduce. Astfel, BMW EfficientDynamics reduce în mod eficient discrepanţa dintre motivaţia angajaţilor şi optimizarea costurilor.

  • Conceptul general al automobilului
  • Conceptul de propulsie
  • Managementul inteligent al energiei