VARĂ. SOARE. PLĂCEREA DE A CONDUCE.

CU BMW SERVICE ŞI ACCESORII ORIGINALE BMW.

VARĂ. SOARE. PLĂCEREA DE A CONDUCE.

CU BMW SERVICE ŞI ACCESORII ORIGINALE BMW.

VARĂ. SOARE. PLĂCEREA DE A CONDUCE.CU BMW SERVICE ŞI ACCESORII ORIGINALE BMW.

Lunile de vară vin la pachet cu vacanța mult așteptată. Datorită service-ului de clasă marca BMW și accesoriilor perfecte pentru automobilul tău, ești pregătit pentru sosirea concediului. Pregătește-te pentru noul sezon cu serviciile și reviziile noastre, astfel te vei asigura că ești mereu în siguranță și că modelul tău BMW rămâne la fel de fiabil ca întotdeauna. Mai mult, poți avea parte de confort maxim și de clipe plăcute alături de cei dragi cu produsele noastre din categoriile transport, infotainment și divertisment.

BMW SERVICE. PENTRU ACEEAŞI PLĂCERE DE A CONDUCE CA ÎN PRIMA ZI.

A venit în sfârșit vacanța! Pentru a te asigura că automobilul tău este pregătit pentru toate provocările verii, îți recomandăm verificarea de Vacanță și a aerului condiționat. Experții noștri BMW se asigură că automobilul tău se află mereu în cea mai bună stare cu putință și că poți pleca liniștit în concediu. Și în cazul improbabil al unei avarii, BMW Mobile Care pune la dispoziție un număr mare de măsuri de mobilitate disponibile, 365 de zile pe an. Oriunde ai merge: datorită BMW Service, plăcerea de a conduce este întotdeauna garantată!

 • BMW Verificare de vacanţă

  Cu Verificarea de vacanță BMW îți oferim posibilitatea de a lăsa automobilul pe mâinile experților noștri competenți pentru a fi verificat din toate punctele de vedere. Astfel, poți pleca la drum liniștit, indiferent de distanță.

  Verificarea de vacanţă BMW include:

  • Verificare sistem de frânare
  •  Testare niveluri de lichid hidraulic
  • Verificare avarii exterioare
  • Verificare curea de transmisie pentru uzură și tensiune
  • Verificare stare jante și anvelope
  • Verificare sistem de iluminare
  • Verificare sistem de încălzire/aer condiționat
 • Verificarea aerului condiţionat BMW

  În cadrul Verificării aerului condiționat BMW, specialiștii noștri verifică dacă sistemul de aer condiționat funcționează așa cum trebuie. Aceștia curăță și dezinfectează în mod profesionist sistemul de răcire pentru a se asigura că temperatura interioară este plăcută și sănătoasă.

  Verificarea aerului condiționat BMW include:

  • Verificarea condensatorului, a curelei de transmisie și a microfiltrului
  • Verificarea eficacității aerului condiționat
  • Înlocuirea microfiltrului
  • Curățarea și dezinfectarea unității de aer condiționat

   

 • În orice caz: BMW Mobile Care

  În cazul unei avarii, cu BMW Mobile Care aveți parte de un număr mare de măsuri de mobilitate disponibile. Contactează BMW Mobile Care prin intermediul meniului iDrive (disponibil doar în vehiculele cu Control Display) sau sună la: 08008 269 00 (în România) sau +431 52503 6627 (în străinătate)

  În majoritatea cazurilor, specialiștii noștri te pot ajuta prin simpla oferire de instrucțiuni prin telefon. În cazul în care aveți nevoie de asistență rutieră, vom trimite o mașină BMW Service - simplu și de încredere. Dacă este necesar, vă putem furniza și alte servicii: De exemplu, servicii de tractare, un taxi și o noapte de cazare la un hotel. Cu garanția de mobilitate Mobile Care, disponibilă la nivel european, aveți la îndemână toate aceste avantaje - timp de 5 ani.

  Pentru mai multe informații despre BMW Mobile Care, consultă partenerul tău BMW sau vizitează www.bmw.ro/mobilecare 

   

MAI MULT SPAŢIU PENTRU EXPERIENŢELE TALE.

Bucură-te de vacanța de vară cu soluțiile multifuncționale de transport de la BMW. Datorită produselor noastre, vei avea suficient spațiu pentru a depozita bagajele și echipamentele pentru următorul concediu. Punem la dispoziție tot ce ai putea avea nevoie, de la cutii de portbagaj la covorașe de protecție pentru pragul de încărcare. Calitatea superioară, designul de înaltă clasă și funcționalitatea maximă furnizează un nivel sporit de confort pentru toate activitățile tale.

 • Suport compact pentru biciclete cu montare în spate cu kit pentru depozitare

  Suport pliabil ușor, dar robust, cu montare în spate pe bila de remorcare. Poate fi încărcat cu până la două biciclete sau biciclete electrice (sarcina maximă 2 x 30 kg). Suportul pentru biciclete cu montare în spate poate fi pliat atunci când nu este folosit și poate fi depozitat în portbagaj, folosind kitul opțional de depozitare pentru suportul spate. Suportul pentru biciclete cu montare în spate pe bila de remorcare poate fi folosit și folosind alternativa SA 3AR pentru transport biciclete în spate (preparare suport spate).

  Ofertă pentru suport compact pentru biciclete cu montare în spate pentru BMW Seria 2 (F45/F46) și BMW X1 (F48), fără montaj: 2.918 Lei

  Ofertă pentru kit de depozitare pentru BMW Seria 2 (F45/F46) și BMW X1 (F48), fără montaj: 730 Lei

 • Cutie portbagaj 520 şi sistem de suport de bază

  Cutie modernă portbagaj cu capac negru lucios și finisaj lateral de culoare argintie-titaniu, cu emblema BMW. Cutia oferă 520 de litri de volum suplimentar de încărcare și o capacitate maximă de 70 kg. Cutia vă va convinge prin modul facil și confortabil de încărcare și descărcare, grație sistemului de blocare în două părți. Se potrivește cu toate sistemele de suport de bază și barele transversale BMW.

  Ofertă: 4.720 Lei

  Sistemul de suport de bază BMW disponibil separat este compatibil cu toate tipurile de echipamente și portbagaje de plafon BMW. Respectă cele mai înalte cerințe de siguranță grație calității sale superioare și a sistemului de protecție împotriva furtului.

  Ofertă pentru BMW Seria 3 Gran Turismo, fără montaj: 1.103 Lei

 • Covoraş de protecţie pentru pragul de încărcare

  Acest covoraș de protecție universal pentru marginea de încărcare poate fi prins cu ușurință de ochiurile din spate din portbagaj, folosind un sistem de închidere cu Velcro. Covorașul impermeabil protejează marginea de încărcare de zgârieturi atunci când încărcați portbagajul. Se poate folosi și pentru a împiedica alunecarea bagajelor în portbagaj.

  Ofertă: 258 Lei

 • Covoraş compartiment de bagaje

  Covorașul se potrivește perfect în compartimentul de bagaje și îl protejează de lucrurile murdare sau ude. Designul liniar al covorașului a fost inspirat de curgerea apei și este comun cu cel al covorașelor BMW pentru podea pentru toate tipurile de vreme.

  Ofertă: 472 Lei

PE URMELE VERII.

Nu aștepta să iasă soarele - Condu spre el cu roțile complete de vară BMW originale. Acestea asigură o stabilitate extremă, precum și o siguranță optimă, indiferent de vreme sau temperatura și, în plus, îmbunătățesc aspectul modelului tău BMW. Convinge-te singur/ă de calitatea roților noastre complete de vară, perfect adaptate autovehiculului tău.

 • Star-spoke 660 Bicolor, Orbitgrey/brunat

  Roată completă de 20" cu pneu Pirelli P Zero* RSC de dimensiune 225/35 R20 90 Y față și 255/30 R20 92 Y spate. Pentru BMW Seria 3 (F30/F31) și BMW Seria 4 (F32/F33/F36).

  Eficiența consumului de carburant: E/E
  Aderență pe carosabil ud: B/B
  Zgomot exterior de rulare: 72dB/73dB

  Ofertă per set incl. RDC: 17.053 Lei

 • Cross-spoke 636, Liquid Black

  Roată completă de 20" cu pneu Goodyear Eagle F1* RSC cu dimensiune 245/35 R20 95 Y față și 275/30 R20 97 Y spate. Pentru BMW Seria 5 (G30/G31).

  Eficiența consumului de carburant: B/C
  Aderență pe carosabil ud: B/A
  Zgomot exterior de rulare: 71dB/71dB

  Ofertă per set incl. RDC: 19.503 Lei

 • Y-spoke 542, Bicolor, negru mat/brunat

  Roată completă de 20" cu pneu Pirelli P Zero* RSC de dimensiune 245/40 R20 99 Y față și 275/35 R20 102 Y spate. Pentru BMW X3 (F25) și BMW X4 (F26).

  Eficiența consumului de carburant: E/C
  Aderență pe carosabil ud: B/B
  Zgomot exterior de rulare: 72dB/73dB

  Ofertă per set incl. RDC: 18.817 Lei

 • BMW M Performance Double-spoke 599M, Bicolor, Orbitgrey/brunat

  Roată completă de 21" cu pneu Pirelli P Zero* RSC de dimensiune 285/35 R21 105 Y față și 325/30 R21 108 Y spate. Pentru BMW X5 (F15) și BMW X6 (F16).

  Eficiența consumului de carburant: C/C
  Aderență pe carosabil ud: B/B
  Zgomot exterior de rulare: 74dB/74dB

  Ofertă per set incl. RDC: 26.559 Lei

SOLUŢII INTELIGENTE PENTRU CĂLĂTORII LUNGI.

Se întâmplă des ca drumul spre locul unde îți petreci vacanța să dureze mai mult decât te-ai fi așteptat. Grație soluțiilor noastre de Infotainment, precum ecranul Head-up sau Navigația integrată, vei ajunge la destinație în siguranță și fără dificultăți. Și cu echipamentele noastre inovatoare de încărcare wireless, smartphone-ul tău poate fi încărcat cu ușurință și beneficiază chiar și de semnal mai bun datorită tehnologiei. Convinge-te singur/ă de calitatea produselor noastre și bucură-te de o călătorie relaxantă.

 • Ecran head-up

  Datorită ecranului Head-up inovator, informațiile curente despre automobil sunt proiectate în raza vizuală a conducătorului auto. Folosind aplicația ecranului Head-up BMW, se pot face setările ecranului și pot fi activați sau dezactivați mai mulți parametri. Mai mult, există posibilitatea combinării ecranului Head-up cu o aplicație Garmin pentru telefon pentru a transmite indicații de navigație.

  Ofertă fără montaj: 1.802 Lei*

 • Navigaţie integrată

  Navigația integrată BMW este soluția perfectă pentru automobilele fără sisteme de navigație. Datorită sistemului de navigație integrată BMW care poate fi montat, se pot afișa informații pe ecranul cu rezoluție înaltă sau pe ecranul opțional Head-up, în timp ce pentru ieșirea audio se folosesc difuzoarele mașinii. Faptul că este instalat în torpedo și este invizibil din afara mașinii conferă un nivel ridicat de securitate.

  Ofertă navigație integrată, fără montaj: 3.775 Lei*

  Ofertă ecran Head-up pentru navigație integrată, fără montaj: 1.997 Lei*

   

 • Carcasă pentru încărcare wireless pentru iPhone 6

  Carcasa permite încărcarea iPhone 6 fără fir. Prin urmare, telefonul mobil trebuie amplasat în carcasa neagră originală BMW dintr-o singură bucată. Carcasa pentru smartphone este compatibilă cu toate opțiunile de încărcare wireless BMW sau cu placa de încărcare wireless opțională.

  Ofertă: 300 Lei

 • Dispozitiv de încărcare wireless

  Această placă este o unitate de depozitare sigură și robustă pentru telefonul mobil, oferind posibilitatea de încărcare wireless. Mai mult, aceasta conectează telefonul la antena externă a mașinii, oferind în consecință o acoperire perfectă pentru semnalul de rețea. Funcția de încărcare wireless este compatibilă cu toate telefoanele mobile care permit tehnologia de încărcare Qi.

  Ofertă fără montaj: 685 Lei*

CEL MAI BUN DIVERTISMENT LA BORD.

Ca să te asiguri că plictiseala nu-și va face simțită prezența în timpul călătoriei, îți oferim numeroase soluții de divertisment pentru modelul tău. Nu contează că te plimbi pe o șosea de coastă și vrei să asculți niște muzică potrivită sau că dorești să distrezi pasagerii de pe bancheta din spate cu filme și aplicații - BMW îți oferă soluția perfectă pentru toate.

 • Suport universal pentru tablete cu carcasă de siguranţă

  Partenerul ideal pentru călătorii relaxate: acest suport universal este perfect potrivit pentru tablete cu carcasă de siguranță și poate fi ajustat la diferite dimensiuni de tablete. Suportul universal trebuie conectat la bază, după care poate fi utilizat pentru lucru sau vizionare de filme în mașină. Baza poate fi montată cu ușurință între cele două tije ale tetierei și rămâne stabilă datorită mecanismului său de blocare automată. Doar în combinație cu suportul de bază.

  Ofertă pentru suport universal: 101 Lei

  Ofertă pentru carcasa de siguranță pentru Apple iPad Air 2: 218 Lei

  Ofertă pentru suport de bază pentru sistemul de confort și călătorii: 491 Lei

 • Suport pentru camere GoPro

  Suportul se prinde cu ușurință în baza sistemului de confort și călătorii, disponibilă separat, oferind stabilitatea ideală pentru orice cameră GoPro. După ce a fost prinsă în suport, camera poate fi rotită la 360° și poate fi acționată prin intermediul aplicației sau - în funcție de opțiunile de echipare disponibile - prin intermediul controllerului iDrive. Doar în combinație cu suportul de bază.

  Ofertă pentru suport camere GoPro: 442 Lei

  Ofertă pentru suport de bază pentru sistemul de confort și călătorii: 101 Lei

 • Adaptor universal Micro-USB Snap-in

  Acest adaptor snap-in aduce funcțiile de comunicare și divertisment de pe telefonul mobil direct în mașină. În afară de încărcare, acesta permite recepționarea unui semnal mai bun și o andocare în siguranță a telefonului. În funcție de echiparea vehiculului, adaptorul permite redarea muzicii stocate pe telefon prin sistemul audio BMW, precum și accesul la divertisment și aplicații.

  Ofertă fără montaj: 694 Lei

 • Sistem universal Click & Drive

  Cu sistemul universal BMW click & drive, diferite telefoane de până la 78 mm lățime pot fi atașate temporar de parbriz și pot fi integrate cu ușurință și în siguranță în interiorul mașinii. Dispozitivele pot fi încărcate în timpul mersului datorită conectorului USB integrat și al alimentării opționale la priză.

  Ofertă fără montaj: 625 Lei*

CLASA BUSINESS PENTRU CEI MICI.

Transformă călătoria către destinația de vacanță într-o aventură cât mai interesantă și relaxantă cu putință pentru cei mici. Cu ofertele noastre speciale ai garanția că atmosfera de pe bancheta din spate va fi mereu veselă și că cei mici vor avea parte de o călătorie sigură și confortabilă.

 • Scaun junior 2/3

  Scaunul junior 2/3 de la BMW „crește” împreună cu copilul și oferă siguranță maximă și confort pentru copii cu vârste cuprinse între aproximativ 3 și 12 ani. Scaunul pentru copii îndeplinește cele mai exigente standarde de siguranță BMW, în plus față de cerințele legale, astfel cum s-a demonstrat prin teste de avarie intensive. Datorită unghiului reglabil al spătarului, scaunul copilului se ajustează perfect în mașină, oferind protecție deosebit de ridicată în zona capului în caz de accident, datorită tampoanelor sale brevetate.

  Ofertă: 1.680 Lei*

 • Protecţie spătar şi covoraş pentru scaunul copilului

  Ideal pentru călătoriile împreună cu cei mici. Protecția pentru spătar este montată în spatele scaunului din față, protejându-l de murdărire. Sunt disponibile două culori, gri cu dungi sau negru, întorcând protecția pe partea cealaltă. Covorașul pentru scaunul copilului se poziționează sub scaun pentru a proteja bancheta din spate în punctele de presiune.

  Ofertă: 326 Lei*

 • Masă pliabilă pentru sistemul de confort şi călătorii

  Masa pliabilă a sistemului de confort și călătorii, cu un design BMW atractiv, poate fi ușor atașată de baza disponibilă separat, folosind mufa acesteia. Înălțimea și unghiul mesei pliabile pot fi reglate, iar aceasta conține în plus un suport integrat pentru pahar. Doar în combinație cu suportul de bază.

  Ofertă pentru masă pliabilă: 452 Lei

  Ofertă pentru suport de bază pentru sistemul de confort și călătorii: 101 Lei

 • Bicicletă pentru copii BMW

  De două ori mai bună: bicicleta pentru copii de la BMW este și o bicicletă fără pedale și o bicicletă adevărată, ajutând copiii mici să-și dezvolte echilibrul fără să folosească roți ajutătoare. Are pedale și reflectoare din plastic, iar șaua are o formă ergonomică. Pentru copii cu vârste cuprinse între 2 ani și jumătate (ca bicicletă fără pedale) și aproximativ 6 ani (ca bicicletă cu pedale). Disponibilă în combinațiile de culori negru/portocaliu, alb/roz și turcoaz/caramel.

  Ofertă: 1.311 Lei