Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

REDESCOPERĂ FARMECUL TOAMNEI ŞI AL IERNII.

CU ACCESORIILE ORIGINALE BMW, ROŢILE PENTRU IARNĂ ORIGINALE ŞI SERVICE-UL BMW.

REDESCOPERĂ FARMECUL TOAMNEI ŞI AL IERNII.CU ACCESORIILE ORIGINALE BMW, ROŢILE PENTRU IARNĂ ORIGINALE ŞI SERVICE-UL BMW.

Descoperă frumuseţea sezonului rece cu accesoriile BMW originale.

FĂCUTE PENTRU EXPLORARE. Viaţa se petrece în aer liber. Chiar şi în sezonul rece al anului. Modelul tău BMW este partenerul perfect în călătoriile tale de explorare din timpul lunilor reci de iarnă. Mai ales atunci când este echipat ideal pentru această perioadă. Explorează opţiunile. #WhateverHappens.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ. EXTERIOR.

Când zilele devin mai scurte, fiecare moment ar trebui să fie ceva care merită trăit. Cu echipamentul potrivit pentru mai mult spaţiu de depozitare şi confort la transport, nu trebuie să sacrifici nimic şi te poţi bucura de mai multă flexibilitate şi libertate.
Cutie portbagaj BMW, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Cutie portbagaj BMW pentru spaţiu de depozitare de 520 de litri.

Cutie portbagaj blocabilă în Negru/Argintiu Titan accesibilă din ambele părţi, cu o capacitate de 520 litri. Se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW.

Spre produs
Suport BMW pentru schiuri şi plăci de snowboard, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Suport BMW pentru schiuri şi plăci de snowboard, extensibil pe ambele părţi.

Transport sigur pentru maximum cinci perechi de schiuri sau patru plăci de snowboard, uşurând fixarea acestora în special pe automobilele mai înalte.

Spre produs
Covoraş reversibil pentru portbagajul BMW cu puncte de ataşare a bagajelor, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Durabil şi rezistent la apă.

Covoraşul reversibil perfect compatibil pentru portbagajul BMW cu puncte de ataşare a bagajelor împiedică alunecarea bagajelor şi previne posibila lor deteriorare sau murdărire.

Spre produs
Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Transport în siguranţă al bicicletelor.

Suport BMW uşor, stabil pentru două biciclete/e-biciclete cu montare în spate Pro 2.0. Sarcină maximă admisă de 60 kg, poate fi pliat compact.

Spre produs
Covoraş de protecţie BMW pentru pragul de încărcare, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Practic: Covoraş de protecţie BMW pentru pragul de încărcare.

Se ataşează de punctele de prindere din compartimentul de bagaje folosind cârligul amovibil şi inelele de prindere şi protejează pragul de încărcare în timpul încărcării şi descărcării.

Spre produs

ROŢI COMPLETE DE IARNĂ ŞI ACCESORII BMW ORIGINALE.

Seturile de roţi şi anvelope de iarnă originale BMW asigură caracteristici de condus excelente chiar şi în condiţii de umiditate şi polei. Cu roţile noastre complete de iarnă, călătoreşti în siguranţă şi beneficiezi de un proces rapid de montare.
Lanţuri de zăpadă BMW, Roţi şi anvelope, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă
Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 741 M, bicolor, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 741 M.

Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 741 M, în Gri Orbit Bicolor, lucioase. Set complet de roţi faţă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă şi anvelope runflat.

Spre produs
Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen. Set complet de roţi faţă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă şi anvelope runflat.

Spre produs
Jante M din aliaj uşor de 19” Double-spoke, tip 871 M, în Jet Black, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 871 M.

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 871 M, în Jet Black. Set complet de roţi de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 8J x 19.

Spre produs
Lanţuri de zăpadă BMW Comfort, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Lanţuri de zăpadă BMW Comfort.

Lanţurile de zăpadă BMW Comfort sunt uşor de montat şi oferă cea mai bună tracţiune posibilă.

Spre produs

SERVICII BMW PENTRU SEZONUL RECE.

De ce are nevoie modelul meu BMW pentru a fi echipat perfect pentru toamnă şi iarnă? Şi cum pot să mă asigur că sunt bine pregătit pentru vacanţa de iarnă? Dacă ai întrebări, partenerii noştri BMW Service vor fi bucuroşi să îţi ofere sfaturi şi să se ocupe de toate detaliile importante atunci când este necesar.

Citeşte în continuare
Schimbare roţi BMW, Service pentru roţi şi anvelope, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Service-ul BMW pentru roţi şi anvelope.

Îţi schimbăm roţile pentru a ne asigură că vei conduce întotdeauna în siguranţă. Este rapid, eficient şi la un preţ avantajos. Iar parte din pachet este, desigur, şi o verificare a benzii de rulare a anvelopelor şi a frânelor. Şi ce se întâmplă cu roţile tale de vară? Le vom depozita în mod corespunzător la cerere. Astfel, economiseşti timp şi spaţiu preţios.
Verificare de iarnă, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

VERIFICAREA DE IARNĂ BMW.

Experţii noştri BMW Service testează automobilul tău cu ajutorul sistemelor de diagnosticare BMW. Anvelopele, frânele, farurile, ştergătoarele de parbriz şi multe altele sunt supuse unei inspecţii atente, iar garniturile şi încuietorile portierelor sunt readuse în stare optimă. Rezultatul: modelul tău BMW este perfect pregătit pentru sezonul rece.

ACCESORII ORIGINALE BMW. INTERIOR.

Cu accesoriile noastre BMW originale practice pentru interior, călătoreşti şi mai confortabil şi plin de individualitate. Modelul tău BMW rămâne locul în care te simţi în largul tău chiar şi atunci când afară este frig şi umezeală.
BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Un ochi în plus pentru automobilul tău.

Camerele full HD şi QHD ale BMW Advanced Car Eye 3.0 înregistrează automat ce se întâmplă în partea din faţă şi din spate a automobilului în momentul în care are loc un incident.

Spre produs
Suport BMW Pro pentru tabletă pentru sistemul Travel & Comfort, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Suport BMW Pro pentru tabletă pentru sistemul Travel & Comfort.

Suport pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW (husă de protecţie). Suportul, care poate fi reglat în diferite poziţii şi unghiuri, este ataşat la echipamentul opţional „Travel & Comfort” sau la cârligul de bază.

Spre produs
Masă pliantă BMW pentru sistemul Travel & Comfort, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Masă pliantă BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Masa pliantă cu suport de pahare integrat se ataşează de suportul de bază sau de echipamentele opţionale Travel & Comfort cu ajutorul cuplajului tip plug-in.

Spre produs
Covoraşe BMW pentru orice vreme pentru locurile din faţă, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Curat şi îngrijit: Covoraşe BMW pentru orice vreme.

Protejează spaţiul pentru picioare de umezeală şi murdărie. Cu un design negru şi decorate cu inserţii din oţel inoxidabil, acestea completează perfect aspectul habitaclului.

Spre produs

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE BMW ORIGINALE.

Nici măcar zăpada, noroiul şi temperaturile joase nu îţi vor afecta călătoriile de explorare în zilele reci, deoarece produsele noastre de îngrijire BMW originale sunt concepute special pentru această perioadă a anului. De înaltă calitate, delicate şi eficiente, acestea menţin modelul tău BMW în cea mai bună stare posibilă.

Citeşte în continuare
Trusă pentru îngrijire BMW, ediţia de iarnă, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Curăţarea şi îngrijirea pe timp de iarnă.

Bine pregătit pentru sezonul rece: Trusa pentru îngrijire BMW, ediţia de iarnă este perfect adaptată nevoilor de îngrijire a automobilului pe timp de iarnă.

Citeşte în continuare
Racletă telescopică BMW cu perie pentru zăpadă, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Îndepărtează rapid zăpada şi gheaţa de pe parbrize.

Racleta telescopică BMW cu perie pentru zăpadă este un însoţitor practic. Datorită lungimii reglabile, poţi curăţa confortabil întregul parbriz, chiar şi la automobilele mai mari.

Citeşte în continuare
Lichid de curăţare BMW cu protecţie împotriva îngheţului, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Vedere clară în orice condiţii meteorologice.

Lichidul de curăţare BMW cu protecţie împotriva îngheţului previne îngheţarea sistemului de spălare a parbrizului şi asigură vizibilitate optimă.

Citeşte în continuare
BMW Shop, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

ACCESORII ORIGINALE BMW. ÎNTREAGA GAMĂ.

Eşti în căutarea unor accesorii deosebite? În magazinul nostru vei găsi o gamă largă de accesorii originale BMW pentru orice tip de vreme. De la roţi şi soluţii de transport până la produse de îngrijire. Şi încă multe altele.

SERVICE BMW.

#WHATEVERHAPPENS.

Pentru că oricând se poate întâmpla ceva neprevăzut, este un sentiment plăcut să fii pregătit. Oriunde te-ar duce călătoriile tale, BMW este alături de tine în orice situaţie, cu o gamă largă de opţiuni de service.

Centru de service BMW, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Întreaga gamă BMW Service.

Tu şi automobilul tău BMW sunteţi pe mâini bune alături de partenerul tău de service BMW. Gama extinsă şi variată include pachete de servicii pe termen lung, preţuri all-in atractive şi multe alte servicii individuale.

Află mai multe
Îngrijire proactivă, verificare şi întreţinere, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Îngrijire proactivă, verificare şi întreţinere.

Service-ul nostru anticipativ detectează cu mult timp înainte momentul în care modelul tău BMW are nevoie de o vizită în service sau de o reparaţie. În caz de nevoie, vei fi contactat în timp util, astfel încât să poţi porni în orice călătorie fără griji.

Află mai multe
Reparaţii şi îngrijire BMW, Accesorii originale BMW pentru toamnă şi iarnă

Reparaţii şi îngrijire BMW.

Fie că este vorba despre un accident sau reparaţii cosmetice, atelierele autorizate de caroserie şi vopsitorie BMW repară daunele majore şi minore la cele mai înalte standarde de calitate, lucrările fiind adaptate în mod optim la modelul tău BMW.

Află mai multe