Femeie şi bărbat râzând pe cauciucuri pentru săniuş în zăpadă

VERSATILE CA ÎNSĂŞI IARNA.

#whateverhappens. Bucură-te de sezonul rece împreună cu roţile şi anvelopele originale BMW,
accesoriile pentru toamnă şi iarnă, precum şi cu service-ul BMW.

La trecerea dintre anotimpuri, este timpul să explorezi peisajul. Pentru că nici măcar vremea ploioasă sau rece nu sunt un motiv să stai în casă. Este ocazia să descoperi o parte magică a lumii în care trăim. Îţi oferim echipamentele perfecte pentru a fi în siguranţă pe drum şi pentru a te bucura de fiecare secundă din călătoria ta - indiferent unde te poartă aceasta. Experimentează service-ul BMW, roţile complete pentru iarnă BMW şi accesoriile BMW pentru toamnă şi iarnă care se potrivesc perfect automobilului tău BMW.

Citeşte în continuare
VERSATILE CA ÎNSĂŞI IARNA.#whateverhappens. Bucură-te de sezonul rece împreună cu roţile şi anvelopele originale BMW,<br> accesoriile pentru toamnă şi iarnă, precum şi cu service-ul BMW.

ACCESORII ŞI JANTE DIN ALIAJ UŞOR BMW ORIGINALE.

Plăcerea de a conduce nu ţine cont de vreme.

Pentru conducătorii auto care doresc un nou profil al benzii de rulare şi să se bucure de o aderenţă optimă toamna şi iarna, am creat oferte de sezon speciale pentru anvelopele cu marcaj stea în colaborare cu producătorii de anvelope premium (de ex. Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli). Anvelopele BMW cu marcaj stea asigură o rulare lină, aderenţă optimă şi o siguranţă excepţională. Prin urmare, un lucru e clar: Roţile şi anvelopele de iarnă originale BMW nu fac niciun compromis în materie de stil, ci dimpotrivă.

Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, jante BMW din aliaj uşor V-spoke de 17”, tip 618, Argintiu Reflex, set de iarnă complet

Jante BMW din aliaj uşor V-spoke de 17”, tip 618, Argintiu Reflex, set de iarnă complet.

Jantele BMW de înaltă calitate din aliaj uşor V-spoke de 17”, tip 618, în Argintiu Reflex, îi oferă automobilului un aspect extrem de sportiv. Roată completă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibilă cu lanţurile de zăpadă, dimensiune roată 7,5 J x 17, dimensiune anvelopă 225/55 R17 97H.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, jante BMW V-spoke de 18“, tip 684, Gri Orbit, set de iarnă

Jante BMW V-spoke de 18“, tip 684, Gri Orbit, set de iarnă.

Jantele BMW de înaltă calitate din aliaj uşor de 18” V-spoke , tip 684, în Gri Orbit adaugă o notă deosebit de sportivă aspectului automobilului. Disponibile în set complet de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope şi anvelope runflat, cu dimensiunea jantelor de 8J x 18 şi dimensiunea anvelopelor de 245/45 R18 100V XL.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, jante BMW din aliaj uşor V-spoke de 19“, tip 635, Bicolor (Auriu Night, lucioase), set de iarnă

Jante BMW din aliaj uşor V-spoke de 19“, tip 635, Bicolor (Auriu Night, lucioase), set de iarnă.

Jantele elegante BMW din aliaj uşor V-spoke de 19”, tip 635, sunt finisate în Auriu Night Bicolor, lucioase, conferindu-i automobilului un aspect extravagant. Set pentru iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 8 J x 19, 245/40 R19 98V XL RSC în faţă şi 9J x 19, 275/35 R19 100V XL RSC în spate.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, sistem anti-furt roţi BMW

Sistem anti-furt pentru roţi BMW.

Sistemul de prezoane antifurt din calitate premium, este extrem de eficient, prezentând patru prezoane cu inscripţie specială BMW lucioasă. Prezoanele pot fi desfăcute doar cu ajutorul instrumentelor speciale incluse în pachet pentru o protecţie maximă împotriva furtului.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, lanţuri de zăpadă BMW Comfort

Lanţuri de zăpadă BMW Comfort.

Lanţurile de zăpadă BMW Comfort sunt uşor de montat şi oferă cea mai bună tracţiune posibilă. Fiind perfect montate pe anvelope, nu necesită nici o protecţie suplimentară a jantelor, iar un cerc integrat din oţel face montarea să fie foarte facilă.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, huse pentru anvelope M Performance

Huse pentru anvelope M Performance.

Ai senzaţia că eşti într-o maşină care poate participa la curse chiar dacă te afli în garaj: Husele pentru anvelope M Performance protejează de murdărie atât şoferul, cât şi automobilul. Datorită unei prinderi mai bune, roţile pot fi transportate cu mai multă uşurinţă. Graţie marcajelor speciale, poţi identifica rapid anvelopele de care ai nevoie. Cu un design sportiv M Performance.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, capac central flotant BMW

Capac central flotant BMW.

Capacul central flotant include emblema BMW care nu se roteşte împreună cu roata, ci rămâne mereu în poziţie orizontală. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, capace prezoane BMW cu logo

Capace prezoane BMW cu logo.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW de înaltă calitate protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Cu logo BMW.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, capace prezoane BMW cu logo M

Capace prezoane BMW cu logo M.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW de înaltă calitate protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Cu logo M.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, set de mobilitate pentru anvelope BMW

Set de mobilitate pentru anvelope BMW.

Setul de mobilitate pentru anvelope BMW se poate acţiona intuitiv şi astfel devine uşor să porneşti din nou la drum în cazul unei pene. Indiferent de dimensiunea anvelopei, o deteriorare mai mică de 4 mm a benzii de rulare se poate repara, ceea ce face posibilă continuarea drumului până la cel mai apropiat partener de service BMW.
Spre produs

SERVICE-UL BMW PENTRU ROŢI ŞI ANVELOPE.

Service BMW pentru jante şi anvelope

Te simţi bine să ştii că lucrurile importante se află pe cele mai bune mâini.

Anvelopele potrivite pentru sezonul rece: programează-te pentru service-ul pentru anvelopele BMW - nu numai că îţi schimbăm anvelopele, dar beneficiezi şi de o verificare a adâncimii profilului anvelopelor şi a frânelor. Oferta noastră pentru maximum de convenienţă: curăţăm anvelopele tale de vară şi le depozităm pentru tine până la primăvară.

ANVELOPELE BMW ORIGINALE CU SIMBOL ÎN FORMĂ DE STEA.

Anvelope BMW originale cu marcaj cu stea

Calitatea, experienţa şi siguranţa sunt priorităţile principale atunci când vine vorba despre jante şi anvelope.

Simbolul în formă de stea indică faptul că anvelopa a fost fabricată special pentru BMW – în conformate cu cele mai înalte standarde BMW. De asemenea, dezvoltarea anvelopelor începe într-un stadiu incipient al dezvoltării automobilului şi poate dura până la trei ani, totul culminând cu teste ample. Anvelopele cu marcaj stea sunt testate în şase domenii generale: siguranţă, uzură, confort, eficienţă şi - în mod caracteristic pentru BMW - în două domenii privind plăcerea de a conduce: stilul de condus şi comportamentul sportiv. În plus, acestea sunt dezvoltate în colaborare cu producătorii de anvelope premium (de ex. Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli). Solicită-i Partenerului tău de service BMW anvelopele cu simbol în formă de stea – se potrivesc perfect, sunt testate şi sunt sigure.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, EXTERIOR.

Sursă de inspiraţie, oriunde ai privi.

Dacă vrei să te bucuri de iarnă, trebuie să te echipezi cum se cuvine. Nicio problemă cu accesoriile originale BMW. Beneficiază de mai mult confort la volan şi descoperă o gamă vastă de opţiuni pentru a face din BMW-ul tău companionul perfect pentru planurile de iarnă.

Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, cutie portbagaj BMW 420, în Negru/Argintiu Titanium

Cutie portbagaj BMW 420, în negru/argintiu titaniu.

Cutia portbagaj BMW modernă în Negru, cu panouri laterale în Argintiu Titanium are un spaţiu de depozitare de 420 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are o închidere centralizată triplă pe fiecare parte, încărcarea şi închiderea este facilă pentru a preveni furtul.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, suport pentru plafon BMW

Suport pentru plafon BMW.

Barele transversale pentru plafon pot fi utilizate împreună cu toate suporturile pentru plafon şi cutiile portbagaj pentru plafon BMW şi sunt complementul vizual perfect al automobilului în ansamblu. Acestea sunt de uşor de instalat şi respectă cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă datorită construcţiei rezistente şi a sistemului de blocare care protejează împotriva furturilor.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, suport BMW pentru schiuri şi plăci de snowboard retractabil

Suport BMW pentru schiuri şi plăci de snowboard retractabil.

Suportul blocabil BMW pentru schiuri şi snowboard poate fi extins de ambele părţi şi oferă transportul în siguranţă pentru maximum cinci perechi de schiuri sau patru plăci de snowboarding, uşurând fixarea acestora pe automobilele mai înalte. Acesta poate fi folosit în combinaţie cu orice sistem de bare de suport BMW pentru plafon şi include spaţiu pentru beţele de schi.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, covoraş BMW pentru portbagaj

Covoraş BMW pentru portbagaj.

Covoraşul BMW durabil, anti-alunecare, rezistent la apă, cu borduri înălţate pe toate laturile şi un design elegant protejează compartimentul de bagaje de murdărie şi umezeală. Finisat în culoarea negru cu inserţii reprezentând cifra 5 din oţel inoxidabil de calitate, covoraşul se potriveşte perfect cu interiorul compartimentului de bagaje.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED

Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED.

Proiectoarele inovative BMW pentru portiere cu tehnologie LED, se activează automat atunci când portierele se deschid şi proiectează o imagine pe suprafaţa din dreptul automobilului printr-un slider interschimbabil. Mai multe teme sunt disponibile pentru a ilumina zona de intrare în automobil aşa cum îţi doreşti.
Spre produs

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, INTERIOR.

Remarcabil de la interior.

Respectându-şi notorietatea, accesoriile originale BMW sunt proiectate cu o precizie fină şi inspirate de performanţa fără egal. Dezvoltă-ţi spaţiul, stilul, siguranţa - sau pe toate acestea. Modul facil de a combina siguranţa şi stilul şic.

Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, carcasă de siguranţă BMW pentru Apple iPad™ Pro de 10.5“ pentru sistemul Travel & Comfort

Carcasă de siguranţă BMW pentru Apple iPad™ Pro de 10.5“ pentru sistemul Travel & Comfort.

Carcasa de siguranţă oferă protecţie optimă pentru toate tabletele Apple iPad™ Pro de 10.5". Carcasa din silicon negru protejează eficient tableta împotriva zgârieturilor, a şocurilor, iar atunci când este utilizată în combinaţie cu filmul inclus pentru display, oferă protecţie şi împotriva stropilor de apă. Folosită împreună cu suportul disponibil separat, al echipamentului „Travel & Comfort”, aceasta poate fi fixată în interiorul automobilul într-un mod convenient şi uşor de ajustat, în timp ce rămâne în siguranţă în cazul unui nefericit accident.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, suport universal BMW pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW pentru sistemul Travel & Comfort

Suport universal BMW pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Suportul universal este reglabil din punct de vedere al dimensiunii şi se ataşează de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentele opţionale Travel & Comfort. Oferă o fixare sigură pentru o gamă largă de tablete Apple sau Samsung cu carcasă de siguranţă BMW de la 7“ la 11". Acesta se roteşte la 360° şi se închide în orice unghi dorit.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, cârlig universal BMW pentru sistemul Travel & Comfort

Cârlig universal BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Cârligul universal pentru sistemul Travel & Comfort face posibilă agăţarea hainelor şi a genţilor uşoare pe tetieră pentru a le proteja de murdăria din spaţiul pentru picioare. Cu ajutorul cuplajului tip plug-in, cârligul universal este ataşat cu uşurinţă, ferit de accidente, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentele opţionale Travel & Comfort.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort

Umeraş BMW pentru sistemul „Travel & Comfort”.

Umeraşul pentru haine BMW face posibilă atârnarea articolelor de îmbrăcăminte în partea din spate a tetierei. Cuplajul tip plug-in permite ataşarea cu uşurinţă şi într-un mod care conferă rezistenţă la accidente, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentele opţionale Travel & Comfort. Fiind dotat cu funcţia hotel (umeraş pentru haine standard), acesta poate fi utilizat şi în afara maşinii.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, covoraşe faţă BMW pentru toate anotimpurile

Covoraşe faţă BMW pentru toate anotimpurile.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile şi durabile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor din faţă împotriva murdăriei şi a umezelii şi pentru a menţine picioarele uscate. Finisate în negru, acestea includ o inserţie din oţel inoxidabil în forma cifrei 5.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, covoraşe spate BMW pentru toate anotimpurile

Covoraşe spate BMW pentru toate anotimpurile.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile şi durabile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată şi un design elegant, care nu numai că protejează zona picioarelor din spate împotriva murdăriei şi a umezelii dar şi împiedică udarea picioarelor. Finisate în negru, acestea includ o inserţie din oţel inoxidabil în forma cifrei 5.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă/ iarnă, BMW Advanced Car Eye 2.0

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 este o cameră full-HD extrem de sensibilă care captează evenimentele din faţa şi din spatele maşinii, chiar şi când este parcată. În cazul detectării de mişcări rapide în jurul automobilului sau a oricăror dereglări, camera înregistrează automat situaţia pentru a documenta posibile accidente, încercări de furt şi/sau acte de vandalism.
Spre produs
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, lanternă BMW cu tehnologie LED, reîncărcabilă

Lanternă BMW cu tehnologie LED, reîncărcabilă.

Lanterna BMW cu tehnologie LED are un design elegant din oţel inoxidabil şi impresionează prin consumul său redus de energie, o durată de viaţă de până la 3.000 de încărcări şi o distanţă remarcabilă de iluminare. Pentru încărcarea bateriei de înaltă performanţă, lanterna este conectată simplu la priza de 12 V din automobil.
Spre produs
Femeie şi bărbat în zăpadă, privind într-o tabletă

PARTENERUL TĂU DE SERVICE BMW ÎŢI STĂ LA DISPOZIŢIE.

Simţi că totul este în regulă pentru o călătorie prin pasul montan, o zi în oraş sau o excursie spontană. Descoperă momentele fascinante pe care aceste perioade ale anului ţi le oferă, cu accesoriile originale BMW pentru sezonul de toamnă şi iarnă. Alege dintr-o varietate de opţiuni pentru a-ţi crea propria imagine de toamnă şi iarnă pentru automobilul tău BMW. Afirmă-ţi stilul fără a-ţi compromite siguranţa.

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE CHIMICE.

Îngrijire delicată de înaltă calitate pentru automobilul tău BMW.

Ai grijă de automobilul tău. Îţi oferim instrumentele potrivite pentru o vizibilitate clară şi un aspect splendid în orice situaţie - la urma urmei, jantele tale nu au fost făcute să strălucească în van.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, lichid de parbriz BMW cu soluţie anti-îngheţ

Lichid de parbriz BMW cu soluţie anti-îngheţ.

Nu permite îngheţarea sistemelor de spălare a parbrizului, asigurându-ţi vizibilitate perfectă şi fără urme la temperaturi mici datorită substanţelor de curăţare de înaltă calitate. Împreună cu parfumul plăcut specific BMW, Apricelle.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, soluţie de dezgheţare pentru geamuri BMW

Soluţie de dezgheţare pentru geamuri BMW.

Dezgheaţă geamurile în câteva secunde. Protejează împotriva reîngheţării şi asigură o vizibilitate panoramică perfectă. Împreună cu parfumul plăcut specific BMW pentru produsele de îngrijire BMW, Apricelle. Îndepărtează gheaţa din câmpul vizual.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, soluţie pentru curăţarea jantelor BMW

Soluţie pentru curăţarea jantelor BMW.

Soluţia pentru curăţarea jantelor BMW îndepărtează fără efort murdăria persistentă cum ar fi praful de frână ars sau uleiul şi reziduurile de cauciuc.

Citeşte în continuare

CELE MAI BUNE ACCESORII DE TOAMNĂ: ACCESORIILE M PERFORMANCE.

Experimentează senzaţia palpitantă a motosportului cu accesoriile exclusiviste BMW M Performance.

Motosportul devine omniprezent. Fiecare dintre accesoriile M Performance este o declaraţie unică şi conferă automobilului tău BMW un caracter motosport autentic. Poţi alege dintr-o gamă variată de accesorii din următoarele categorii: aerodinamică, tren de rulare, design exterior, habitaclu, şasiu şi roţi. Eşti pregătit să experimentezi individualitatea sportivă?

Citeşte în continuare
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, jante M Performance Double-spoke de 20”, tip 669 M, Jet Black mat/lucioase, set de vară

Jante M Performance Double-spoke de 20”, tip 669 M, Jet Black mat/lucioase, set de vară.

Jantele BMW M Performance din aliaj uşor de 20“ de înaltă calitate sunt forjate şi finisate în Bicolor Negru mat, fiind decorate cu logoul BMW M şi o combinaţie exclusivistă de frezare şi luciu pe partea vizibilă. Set complet de roţi cu anvelope runflat mixte. 8 J x 20, 245/35 R20 95Y XL RSC în faţă şi 9 J x 20, 275/30 R20 97Y XL RSC în spate.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, grilă frontală M Performance Iconic Glow

Grilă frontală M Performance Iconic Glow.

Grilele frontale M Performance Iconic Glow conferă automobilului o strălucire unică. Iluminarea cu LED scoate în evidenţă în mod exclusiv grila frontală BMW şi zona din faţă a automobilului de la deschidere la pornire şi de la oprirea contactului până la închiderea automobilului.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, praguri laterale M Performance, fibră de carbon

Praguri laterale M Performance, fibră de carbon.

Aspect unic: extensia pentru prag BMW M Performance este fabricată din fibră de carbon de calitate superioară şi este confecţionată manual cu minuţiozitate. Măreşte optic proporţiile automobilului, oferindu-i un aspect şi mai dinamic. Pentru un aspect extrem de atletic şi elegant.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, spoiler spate BMW M Performance Pro din fibră de carbon

Spoiler spate BMW M Performance Pro din fibră de carbon.

Chiar şi mai impresionant: spoilerul spate BMW M Performance Pro din fibră de carbon evidenţiază calitatea premium şi aspectul dinamic al automobilului. Acesta îi optimizează aerodinamica şi-ţi oferă caracteristici de condus mult mai sportive.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, volan M Performance

Volan M Performance.

Detalii captivante: datorită zonei de prindere din Alcantara, volanul M Performance oferă o senzaţie şi o prindere excelentă - pentru o manevrare mai directă. Designul distinctiv şi banda centrală din piele roşie scot în evidenţă stilul sportiv.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, covoraşe M Performance

Covoraşe M Performance.

Covoraşele M Performance adaugă un aspect individual sportiv spaţiului pentru picioare şi un aspect mai dinamic întregului automobil. Cu inscripţia M Performance. Designul premium este completat de zonele de imitaţie de piele şi cusături decorative în culori contrastante şi o bandă în culorile M.

Citeşte în continuare
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, huse pentru anvelope M Performance

Huse pentru anvelope M Performance.

Senzaţia că eşti într-o maşină care poate participa la curse chiar dacă te afli în garaj: husele pentru anvelope M Performance protejează de murdărie atât şoferul, cât şi automobilul. Datorită unei prinderi mai bune, roţile pot fi transportate cu mai multă uşurinţă. Graţie marcajelor speciale, poţi identifica rapid anvelopele de care ai nevoie. Cu un design sportiv M Performance.  

Citeşte în continuare

SERVICE BMW PERSONALIZAT.

Contează pe opţiuni nenumărate.

Bucură-te din plin de sezonul rece şi profită de excelentul service BMW unde experţii noştri au grijă de maşina ta. Este sarcina noastră să ne asigurăm ca automobilul tău BMW este întotdeauna în stare perfectă pentru ca tu să poţi trece prin toamnă şi iarnă în siguranţă, fără să renunţi la plăcerea pură de a conduce.
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, femeie privind prin geamul unui automobil BMW
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, BMW Service 5+

BMW Service 5+.

Pentru modele cu vechime de peste 5 ani, BMW Service 5+ oferă servicii de primă clasă, adaptate în mod optim modelului tău – la preţuri transparente şi atractive. La urma urmei, prin intermediul partenerului tău de service BMW, automobilul tău BMW primeşte exact serviciul pe care îl merită – astfel încât să rămână cu tine pentru mult timp.
Caută un partener de service BMW
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Nu este întotdeauna uşor să rezolvi totul dintr-o mişcare. Pentru mai multă linişte, există BMW Service Inclusive. Cu doar o singură plată, eşti acoperit pentru perioada aleasă de tine pentru toate serviciile şi manoperele de întreţinere incluse. Fără costuri ascunse. Ca să ştii la ce să te aştepţi pe viitor: service perfect pentru automobilul tău BMW, indiferent de cât de vechi este. Pentru că oferta noastră este atractivă şi pentru modelele BMW cu mulţi kilometri la bord.
Caută un partener de service BMW
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, My BMW Service

My BMW Service.

BMW Service – oricând şi oriunde. Poţi rezerva şi monitoriza multe servicii de la BMW online în mod convenabil. Şi profită din plin de timpul tău pentru lucrurile cu adevărat importante în viaţă.
Caută un partener de service BMW
Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă, service BMW pentru roţi/anvelope

Service BMW pentru roţi/anvelope.

Anvelopele potrivite pentru sezonul rece: programează-te pentru service-ul pentru anvelopele BMW - nu numai că îţi schimbăm anvelopele, dar beneficiezi şi de o verificare a adâncimii profilului anvelopelor şi a frânelor. Oferta noastră pentru maximum de convenienţă: curăţăm anvelopele tale de vară şi le depozităm pentru tine până la primăvară.
Caută un partener de service BMW