SMART VIDEO COMMUNICATION.

Partenerul de service BMW la îndemâna ta.

SMART VIDEO COMMUNICATION.Partenerul de service BMW la îndemâna ta.

„Smart Video Communication”* este o soluţie personalizată, specializată pentru domeniul auto oferită în forma unei aplicaţii uşor de utilizat, care te pune în contact direct cu atelierul de service. Rezultat: un nou mod de comunicare cu partenerul tău de service BMW îţi asigură mai multă transparenţă şi încredere privind serviciile pe care ţi le punem la dispoziţie.

 

* Aplicaţie disponibilă în reţeaua partenerilor Service BMW participanţi la proiect. 

Citeşte în continuare

LA DISTANŢĂ, ÎN SIGURANŢĂ.

Service BMW la distanţă

LA DISTANŢĂ, ÎN SIGURANŢĂ.

Preluăm şi livrăm automobilul acasă fără interacţiune directă între client şi personalul mărcii.

Livrarea este asigurată gratuit pentru toţi clienţii care primesc un automobil nou. Serviciul de preluare şi apoi livrare este gratuit pentru toţi clienţii cu lucrări de service de peste 1200 de lei. Preluarea/predarea maşinii se face cu o platformă de transport, fără să fie nevoie de un contact direct între personalul mărcii şi client, toată comunicarea desfăşurându-se telefonic şi în format digital.

 

Suplimentar, prin devizul digital Smart Video Communication, clienţii de service primesc informaţii complete şi materiale video explicative cu automobilul propriu realizate de tehnicianul de service.

 

În final, plata se face la distanţă, prin transfer bancar. Serviciul este completat de un program de curăţare a automobilului şi de lucru protejat – care include dezinfectarea directă a unor zone din automobil, folosirea mănuşilor şi a unei huse de protecţie pentru scaune şi volan, într-un efort de a minimiza riscurile unor contaminări.

 

Clienţii au în continuare la dispoziţie şi o serie de soluţii de comunicare la distanţă. Echipa Customer Care poate fi contactată la numărul +40 312 297 499 sau la adresele de email infobmw@bmw.ro şi info-mini@mini.ro (de luni până vineri între orele 09:00 – 18:00). Pentru programări în service, clienţii pot folosi şi aplicaţia mobilă BMW ConnectedDrive.

AVANTAJELE TALE.

 • Transparenţă.
  Ai posibilitatea de a vedea şi înţelege necesitatea efectuării anumitor lucrări de întreţinere/reparaţii precum şi de a aproba extinderea perioadei pentru executarea acestora. 
 • Claritate.
  Cauzele, etapele şi rezultatele lucrărilor de întreţinere/reparaţii efectuate sunt relatate clar şi furnizate prin intermediul unui videoclip succint şi explicit. 
 • Încredere.
  Transparenţa creează încredere. Astfel, putem demonstra că îţi punem la dispoziţie servicii de calitate, perfecte pentru tine. 
 • Acces rapid.
  Poţi vizualiza videoclipul şi aproba extinderea perioadei de executare a lucrărilor de întreţinere/reparaţii prin intermediul oricărui dispozitiv conectat la internet.

CUM FUNCŢIONEAZĂ?

CUM FUNCŢIONEAZĂ?

1. Asistentul de service îţi explică ce reprezintă SVC („Smart Video Communication”) şi te pregăteşte pentru primirea unui SMS/ e-mail.

 

2. Tehnicianul realizează verificarea automobilului şi filmează un videoclip prin intermediul SVC.

 

3. Asistentul de service primeşte videoclipul, îşi dă aprobarea şi apoi îl trimite către tine.

 

4. Tu ai ocazia să vizualizezi videoclipul şi să trimiţi o notificare în timp real către asistentul de service, indiferent de unde te afli şi cu ce te ocupi.

 

5. Asistentul de service primeşte notificarea şi te contactează dacă este necesar.