O fetiţă care pictează în culori un automobil BMW alb

AMINTIRILE DE DURATĂ AR TREBUI SĂ FIE VALOROASE. NU SCUMPE.

Ai încredere în standardele tale. Servicii BMW originale pentru reparaţii.

Dorim să preţuim unele momente pentru totdeauna – în timp ce altele merită să fie lăsate în trecut. Împreună cu automobilul tău BMW în rol de partener de călătorii, poţi strânge o mulţime de momente de neuitat. Poate însă preferi să treci mai repede peste unele aventuri. Cu ajutorul serviciilor BMW vei putea preţui pentru totdeauna momentele plăcute din viaţa ta – chiar şi atunci când automobilul tău a fost confundat cu un caiet de schiţe. Specialiştii noştri împărtăşesc standardele tale de calitate, aspect şi siguranţă, şi îţi garantează că nu va trebuie să te desparţi de aceste momente unice – chiar dacă au fost deja imprimate în vopseaua caroseriei.

Citeşte în continuare
AMINTIRILE DE DURATĂ AR TREBUI SĂ FIE VALOROASE. NU SCUMPE.Ai încredere în standardele tale. Servicii BMW originale pentru reparaţii.
O femeie stând în automobilul său BMW, zâmbind

RESTAURAT ÎN VARIANTA ORIGINALĂ, FĂRĂ URME.

Viaţa îşi lasă mereu amprenta asupra noastră, dar şi asupra automobilelor noastre. Datorită serviciilor de reparaţie BMW, specialiştii noştri vor fi mereu disponibili cu ultimele metode de reparaţie şi îngrijire, folosind piese BMW originale. Aceştia asigură restaurarea automobilului tău, în mod profesional şi rapid, la starea sa originală – fără a lăsa nicio urmă. Astfel, în cel mai scurt timp posibil te vei putea bucura din nou de toate acele momente speciale.

NU POŢI CAPTA TOATE MOMENTELE SPECIALE, DAR POŢI AVEA GRIJĂ DE ELE.

DETALIILE MICI FAC DIFERENŢA.

Detaliile determină vederea de ansamblu şi creează momentele plăcute. Situaţia este similară cu cea a automobilului tău BMW. De aceea, partenerul tău de service BMW se asigură că micile erori vor dispărea, iar automobilul tău va continua să strălucească ca în prima zi. Fie că este vorba de îndoirea caroseriei sau de zgârierea vopselii, ruperea tapiţeriei sau crăparea parbrizului – serviciile BMW de îngrijire cosmetică şi reparaţii asigură păstrarea tuturor detaliilor care contribuie la experienţele unice alături de automobilul tău BMW.

Un bărbat care are grijă de automobilul său BMW
Un lăcuitor reparând partea din faţă a unui automobil BMW

REPARAŢII BMW: VOPSEA.

Orice zgârietură de pe vopsea afectează aspectul automobilului tău BMW. Cu ajutorul serviciului de reparare a petelor, partenerul tău de service BMW îndepărtează micile defecte ale culorii exterioare, în timp ce calitatea BMW este menţinută: rapid şi precis, cu ajutorul culorii exterioare BMW ColorSystem, prietenoasă cu mediul înconjurător. Prin utilizarea tratamentelor speciale şi a vopsirii parţiale a componentelor, avarii precum ciobiri, abraziuni şi zgârieturi minore de pe vopsea sunt remediate fără îndepărtarea pieselor – iar rezultatul este uimitor.
Un angajat al unui atelier de service BMW verificând interiorul unui automobil BMW de pe locul pasagerului

REPARAŢII BMW: INTERIOR.

Rutina zilnică îşi face simţită prezenţa. Cel mai probabil că nu vrei să-ţi aducă mereu aminte de acest lucru uzura scaunelor din piele. Cu ajutorul reparaţiilor pentru suprafeţele interioare acest lucru poate fi uşor evitat, scaunele tale din piele fiind restaurate rapid şi eficient la starea lor originală. Astfel, poţi asocia fiecare nouă zi cu prospeţimea din interiorul automobilului tău BMW.
Un angajat al unui atelier de service BMW care verifică geamul unui automobil BMW

REPARAŢII BMW: SUPRAFEŢE DIN STICLĂ.

O singură pietricică poate strica un moment special. O mică ciobitură se poate extinde repede asupra unei părţi mai mari a parbrizului, astfel este necesară înlocuirea întregului parbriz. Cu toate acestea, dacă avaria nu este în câmpul vizual al conducătorului auto, aceasta poate fi reparată destul de rapid şi simplu. Pentru a te bucura fără griji de clipele tale de neuitat. * Dacă deţii o asigurare parţială, reparaţiile vor fi executate de partenerul nostru de service BMW în mod gratuit, iar aceste servicii nu sunt subiectul politicii de exces.
Un angajat al unui atelier de service BMW reparând spoilerul spate al unui automobil BMW

REPARAŢII BMW: SUPRAFEŢE DIN PLASTIC.

Să-ţi depăşeşti limitele înseamnă uneori să treci peste anumite obstacole. În acest proces este foarte uşor să loveşti sau să zgârii spoilerul. Datorită reparaţiilor pentru suprafeţele din plastic, orice avarie minoră va fi remediată rapid şi eficient. Astfel, depăşirea obstacolelor nu va lăsa urme, iar aspectul deosebit al automobilului tău va fi menţinut.

Un angajat al unui atelier de service BMW lustruind partea spate a unui automobil BMW

REPARAŢII BMW: AVARII MINORE.

Prima impresie contează şi acest lucru este valabil şi în ceea ce priveşte aspectul automobilului tău. De aceea partenerul tău de service BMW va îndepărta avariile minore cauzate de furtuni, parcare sau defecte minore ale caroseriei prin metodele inovatoare de reparare de la BMW. Pentru o primă impresie întotdeauna remarcabilă şi fără griji.
Un angajat al unui atelier de service BMW reparând janta unui automobil BMW

RAPARAŢII BMW: JANTE.

Nu putem reinventa roata, dar măcar putem să o facem să arate ca nouă. Orice moment de neatenţie în timpul unei parcări poate cauza avarii jantei. Cu toate acestea, avariile minore ale jantelor sunt de obicei doar de ordin cosmetic şi pot fi reparate imediat de către partenerul tău de service BMW, cu ajutorul unui chit inovator şi apoi revopsite în culoarea originală. Astfel, janta BMW din aluminiu va arăta ca nouă. Doar în cazul avariilor majore este necesară schimbarea jantei.
O femeie privind în zare în timp ce un automobil BMW trece prin spatele ei

ORIUNDE TE POARTĂ CĂLĂTORIILE TALE, NOI ÎŢI STĂM LA DISPOZIŢIE.

Suntem alături de tine – oriunde şi oricând doreşti. În cazul unei defecţiuni sau al unui accident, îţi stăm la dispoziţie 365 de zile pe an, 24 de ore pe zi, atât în ţară cât şi în străinătate. Acest serviciu poate fi uşor accesat prin telefon, prin meniul iDrive sau prin aplicaţia „BMW Connected”. Află totul despre serviciul de asistenţă BMW în caz de defecţiune sau de accident aici.