BMW PREMIUM SELECTION

BMW PREMIUM SELECTION.

AUTOMOBILE RULATE CERTIFICATE. PLĂCEREA DE A CONDUCE CONTINUĂ.

BMW PREMIUM SELECTION.

AUTOMOBILE RULATE CERTIFICATE. PLĂCEREA DE A CONDUCE CONTINUĂ.

BMW PREMIUM SELECTION.AUTOMOBILE RULATE CERTIFICATE. PLĂCEREA DE A CONDUCE CONTINUĂ.

Descoperă BMW Premium Selection.

Pentru noi, calitatea nu este doar o promisiune, ci este şi un principiu de bază. Doar automobilele care respectă standardele predefinite sunt certificate.

Atunci când optezi pentru un automobil rulat certificat de la BMW Premium Selection, faci o alegere bună. Acest lucru se datorează faptului că automobilul va avea deja finalizată verificarea la 360° - ce constă în verificări riguroase înainte de obţinerea certificatului BMW Premium Selection. Cu toate acestea, pe lângă certificatul de calitate, automobilele BMW rulate îţi oferă numeroase avantaje suplimentare.

Automobilele Premium Selection sunt disponibile exclusiv la partenerii BMW Premium Selection, astfel încât calitatea este o garanţie fermă. Vino şi convinge-te!

Citeşte în continuare

AVANTAJE PENTRU VIITOR.

Garanţie BMW Premium Selection timp de 24 de luni.

24 months’ warranty

Garanţie BMW Premium Selection timp de 24 de luni.

Un automobil pe care te poţi baza: cu BMW Premium Selection, primeşti în mod automat o garanţie valabilă timp de 24 de luni pentru toate componentele mecanice şi electronice. Descoperă plăcerea continuă de a conduce cu automobilele BMW Premium Selection împreună cu o garanţie pe termen lung.

Verificare completă la 360°.

360° vehicle check

Verificare completă la 360°.

Automobilele BMW Premium Selection sunt disponibile exclusiv la partenerii BMW Premium Selection. Fiecare automobil BMW Premium Selection a trecut cu succes verificările noastre riguroase (legate de detaliile tehnice, vizuale din interior şi de la exterior) şi respectă în proporţie de 100% standardele BMW precis definite.

Lucrări de întreţinere gratuite timp de 6 luni/ 10.000 km.

6 months / 10.000 km free maintanance

Lucrări de întreţinere gratuite timp de 6 luni/ 10.000 km.

După livrare, automobilul tău BMW beneficiază de lucrări de întreţinere gratuite timp de cel puţin 6 luni sau până la distanţa maximă parcursă de 10.000 km (conform indicatorului de intervale de service).

Oferte de finanţare şi de leasing.

Leasing and financing offer

Oferte de finanţare şi de leasing.

Contactează cel mai apropiat partener BMW Premium Selection pentru a primi oferte atrăgătoare de leasing sau de finanţare.

Istoric certificat al automobilului.

Verified vehicle history

Istoric certificat al automobilului.

Atunci când cauţi un automobil rulat, doreşti să ştii totul despre acesta: de la informaţii despre posesorii anteriori până la servicii prestate clientului, accidente sau lucrări de reparaţie. De aceea, fiecare automobil BMW rulat certificat deţine un istoric complet, verificat de partenerul tău BMW Premium Selection.

PĂŞEŞTE ÎN NOUL TĂU AUTOMOBIL BMW RULAT.

Noul tău automobil BMW Premium Selection este disponibil pentru un test drive oricând doreşti.

Alege chiar acum automobilul dorit şi profită de avantajele noastre unice. Tot ce trebuie să faci este să-ţi contactezi direct partenerul BMW Premium Selection sau să cauţi noi modele în condiţii favorabile, care apar aici în mod regulat.

Găseşte un automobil pe gustul tău din ofertele care se actualizează constant şi simte plăcerea continuă de a conduce cu BMW Premium Selection - prima opţiune pentru automobile BMW rulate.

Citeşte în continuare