Text Disclaimer

The content below presents a special purpose page that shall not be available in publish view. It's meant for authoring purposes only.

G01_technical data

Consumul de combustibil şi emisiile de CO2 sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/ 2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de dimensiunile jantelor şi anvelopelor selectate.

Valorile pentru BMW X3 xDrive20i şi pentru BMW X3 xDrive30i sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În cazul acestor automobile şi referitor la taxele auto sau alte obligaţii cu privire la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici, în funcţie de legislaţia naţională.

Poţi afla mai multe informaţii despre procedura WLTP prin accesarea paginii: www.bmw.com/consumptionandemissions.

Valorile pentru BMW X3 xDrive20i şi pentru BMW X3 xDrive30i sunt valori provizorii.

Masa la gol (UE) în kg: s-a luat în calcul că rezervorul este 90% plin şi că greutatea conducătorului auto şi a bagajelor este de 75 kg. Masa la gol corespunde automobilelor cu echipamente standard. Echipamentele opţionale pot creşte această cifră.

Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Pkw-EnVKV şi este bazată pe cifrele pentru consum de combustibil şi emisii de CO2 stabilite conform ciclului NEDC pentru clasificare.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi.