PLĂCEREA PURĂ DE A CONDUCE.

BMW Z4.

PLĂCEREA PURĂ DE A CONDUCE.

BMW Z4.

PLĂCEREA PURĂ DE A CONDUCE.BMW Z4.

Acceleraţie de la 0 la 100 km/h, (în sec.) (35is)

4,8

Putere maximă în kW (CP), la 1/min. (35is)

250 (340)/ 5.900

Transmisie Steptronic sport cu 7 trepte şi ambreiaj dublu

Da

Hard-top retractabil, în sec.

19

Plăcerea pură de a conduce: BMW Z4 Roadster este întruchiparea unui roadster clasic - plin de inspiraţie, sportiv şi elegant. Acest model propulsat de motorul dinamic şi eficient BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 4 sau 6 cilindri este echipat cu hard-top retractabil, care transformă acest roadster într-un model coupé veritabil, prin apăsarea unui singur buton - în 19 secunde şi la viteze de rulare de până la 40 km/h. Cu designul care include capota lungă şi liniile dinamice ale părţii laterale care se contnuă până în partea spate deosebită, acest model promite un singur lucru - plăcere pură de a conduce.

MAI MULTĂ EXPRESIE. MAI MULT IMPACT. MAI MULTĂ ADRENALINĂ.

Pasiune. Născută din detalii.

BMW Z4 este un automobil cu personalitate. Contururile şi liniile sale creează aspectul exterior care emană eleganţă clasică şi sportivitate remarcabilă, în acelaşi timp.

Design.

Încă de la prima privire devine evident că a conduce un BMW Z4 este o experienţă cu adevărat unică. Două linii de design îndrăzneţe domină capota şi subliniază astfel partea frontală lată şi plană a modelului. Farurile duble cu tehnologie xenon domină partea frontală şi constituie principala atracţie vizuală, la fel ca şi partea spate cu design caracteristic. Interiorul este echipat cu stil până la cel mai mic detaliu, în timp ce oferă operare intuitivă şi confort deplin. Spaţiul amplu de depozitare şi opţiunile diverse de transport transformă BMW Z4 în companionul ideal pentru povocările de fiecare zi. Iar datorită hard-top-ului retractabil, acest model te însoţeşte 365 de zile pe an.

Dinamică de condus.

Avantaje care îţi dau fiori de plăcere: BMW Z4 nu cunoaşte compromisul în a-şi etala punctele forte. Suspensia M adaptivă oferă aderenţă optimă fără a compromite confortul în niciun fel. Sistemul Driving Experience Control adaptează şasiul pentru a se potrivi stilului tău de condus, prin simpla apăsare a unui buton. Fie că este vorba de confort sau caracter sportiv, BMW Z4 poate îmbrăca ambele personalităţi. Transmisia automată sport cu 7 trepte şi ambreiaj dublu promite acceleraţie fără întreruperi şi experienţa condusului dinamic fără egal.

Sisteme de asistare a conducătorului auto.

Numeroase tehnologii inovatoare te sprijină în timp ce conduci şi îţi garantează cel mai înalt nivel de confort şi siguranţă. Astfel, te poţi concentra asupra lucrurilor importante în viaţă - precum plăcerea de a conduce fără griji.

250 KW.

Dinamică de condus ce nu cunoaşte compromis: motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW Z4 oferă putere remarcabilă îmbinată cu rulare lină şi eficienţă impresionantă.