Prezentare generală BMW Proactive Care 2024

BMW PROACTIVE CARE.

SERVICE-UL EXCELENT ESTE CU UN PAS ÎNAINTE.

Vei primi sprijin în mod proactiv şi individual în toate situaţiile. Fie că este vorba de un mesaj de eroare al automobilului tău, următoarea revizie, o defecţiune sau un accident - noi îţi oferim cea mai bună soluţie pentru modelul tău BMW. Nu trebuie decât să te relaxezi şi sa te bucuri de beneficiile BMW Service cu Proactive Care.

BENEFICII

BENEFICIILE TALE CU BMW SERVICE ȘI PROACTIVE CARE.

BMW Proactive Care 2024, pictogramă Proactiv

Proactiv.

BMW Proactive Care 2024, pictogramă Comod

Comod.

BMW Proactive Care 2024 Transparent, pictogramă

Transparent.

BMW Proactive Care 2024, pictogramă Profesional

Profesional.

BMW Proactive Care 2024 Gratuit, pictogramă

Gratuit.

CERINŢE

CE AI NEVOIE.

0:00
0:00 /  0:00

Lista ta de verificare pentru serviciile Proactive Care:

 

  • Cont BMW ConnectedDrive activ pentru modelul tău BMW;
  • Un automobil atribuit ID-ului tău BMW, fie în aplicaţia My BMW sau pe portalul My BMW;
  • Datele tale personale înregistrate pentru ID-ul tău BMW, cu numărul de telefon actual, adresa de e-mail şi partenerul BMW preferat.

 

Pentru a putea să te contactăm, este necesar acordul tău cu privire la Politica de confidenţialitate în automobil şi cu privire la comunicarea din partea partenerului tău BMW sau a BMW AG. Pentru a facilita şi mai mult contactul, este suficient să activezi notificările push în aplicaţia My BMW.

MOD DE UTILIZARE

CUM FUNCŢIONEAZĂ.

Mod de utilizare BMW Proactive Care 2024

Senzorii din automobil detectează din timp necesitatea operaţiunilor de service sau posibilele defecţiuni de funcţionare şi le transmit către BMW. Te vom contacta în mod proactiv, fie prin aplicaţia My BMW, fie prin e-mail sau direct în automobil. În cazurile urgente, vei primi un apel telefonic.

ÎNGRIJIRE PROACTIVĂ ÎN FIECARE ZI

SPRIJIN OPTIM ÎN FIECARE ZI.

Se poate întâmpla ca persoanele foarte ocupate să uite uneori de operaţiunile de service de rutină. Noi îţi vom aduce aminte! Dacă este necesară revizia frânelor, vei primi o notificare din partea noastră, astfel încât să poţi programa o revizie când este cel mai potrivit pentru tine. În cazul unei avarii sau al unui accident, vei beneficia de asistenţă rapidă şi profesională din partea echipei noastre de Asistenţă rutieră BMW.

0:00
0:00 /  0:00
BMW Proactive Care 2024, Asistenţă rutieră BMW

ASISTENŢĂ RUTIERĂ BMW.

Promisiunea noastră privind service-ul în toate situaţiile: Acţionăm în mod proactiv şi suntem mereu alături de tine, chiar şi în caz de accident sau avarie. 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an - pe toată durata de viaţă a automobilului tău.

BMW Proactive Care 2024, Service frâne BMW

SERVICE FRÂNE BMW.

Senzorii automobilului au raportat că frânele au nevoie de o revizie? Vom verifica sistemul de frânare, inclusiv discurile de frână, plăcuţele şi lichidul de frână, şi ne vom asigura că totul este reparat şi în stare de funcţionare corespunzătoare.

BMW Proactive Care 2024, aplicaţia My BMW

APLICAŢIA MY BMW.

Este uşor să porneşti în lumea BMW Service cu Proactive Care. Aplicaţia My BMW te informează când trebuie efectuată o revizie, costul probabil şi evoluţia operaţiunilor de service. Fie că doreşti să verifici starea lichidului de frână sau să programezi online reparaţiile: aplicaţia My BMW este legătura digitală cu modelul tău BMW şi cu serviciile noastre.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

MAI MULTE SERVICII BMW.

„Relaxează-te. Avem noi grijă.” - Acest angajament este valabil pentru toate serviciile BMW, pe care le îmbunătăţim şi le dezvoltăm în mod continuu pentru tine.