0:00
0:00 /  0:00

VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

AUTONOMIA MODELELOR ELECTRICE.

CONDUS CONVENABIL, ÎN FIECARE ZI.

BMW iX3: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1]: 17,6 – 18,0; Autonomie electrică (WLTP) în km[2]: 461 – 471

Departe. Destinaţii îndepărtate. Autonomie electrică. Iată ce anume determină cât de versatilă este o maşină electrică pentru condusul de zi cu zi. Maşinile electrice BMW au baterii de mare capacitate, deoarece folosesc tehnologii inovatoare. Prin urmare, acestea sunt sustenabile, dar au şi performanţe deosebit de ridicate. De exemplu, BMW i7 eDrive50 şi i7 xDrive60, precum şi BMW iX xDrive50 ating o autonomie în modul pur electric de peste 600 km, în conformitate cu ciclul WLTP. Pentru a le încărca, ai la dispoziţie una din cele mai mari reţele de încărcare din Europa, aflată în continuă dezvoltare. Tehnologiile inteligente de la bordul maşinii optimizează şi mai mult autonomia acesteia. Rutele optimizate pentru încărcare preiau automat planificarea în călătoriile mai lungi.

AUTONOMIE

COMPARAŢIE AUTONOMIE MAŞINI ELECTRICE.

Află mai multe

Exemplu de rută.

exemple suplimentare de rute
  Oprire (opriri)

  Opriri necesare pentru încărcare

  Acesta este numărul probabil de opriri pentru încărcare de care vei avea nevoie pe traseu.

  Sunt luate în considerare doar punctele de încărcare existente (începând cu 25 aprilie 2023) cu rute alternative cât mai scurte şi un nivel iniţial de încărcare de 100%.

  Sunt preferate staţiile de încărcare de mare putere deoarece acestea încarcă automobilul tău cu capacitatea maximă.

  ore

  Durată de încărcare totală

  Acesta este timpul total probabil necesar pentru încărcare de-a lungul traseului. Sunt luate în considerare doar punctele de încărcare existente (începând cu 25 aprilie 2023) cu rute alternative cât mai scurte şi un nivel iniţial de încărcare de 100%.

   

  Sunt preferate staţiile de încărcare de mare putere deoarece acestea încarcă automobilul tău cu capacitatea maximă.

  ore

  Durata totală a deplasării, inclusiv încărcarea

  Durata călătoriei indicată este suma duratei de deplasare estimate plus durata de încărcare dacă este nevoie de pauze de încărcare pe traseu.

  Se ia in considerare călătoria pe cea mai rapidă rută, fără blocaje de trafic sau alte întârzieri.

  Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare, precum şi de automobilul selectat. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 °C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare. Valorile afişate sunt exemple pentru configuraţia de bază a modelului selectat. Valorile pot varia dacă acelaşi automobil are opţiuni de echipare diferite.
   

  Cu aplicaţia My BMW, rămâi la curent cu autonomia şi starea încărcării în orice moment şi de oriunde. Poţi planifica cu uşurinţă rute optimizate pentru încărcare şi le poţi trimite către automobilul tău. Descarcă aplicaţia acum şi experimentează în modul demonstrativ.

  AJUNGI MEREU RELAXAT LA DESTINAŢIE.

  My BMW planificator de traseu

  PLANIFICATORUL TĂU PERSONAL DE TRASEU, LA BORD.

  Aplicaţia My BMW preia planificarea opririlor pentru încărcare şi a traseului, înainte de călătoriile mai lungi. Trebuie doar să introduci destinaţia, iar planificatorul de traseu optimizat pentru încărcare va stabili cel mai bun traseu, inclusiv opririle pe traseu pentru încărcarea maşinii tale electrice, optimizate din punct de vedere al duratei. Aşadar, vei şti mereu de cât timp ai nevoie într-o călătorie lungă şi poţi pleca liniştit şi relaxat. Chiar dacă nu ai un automobil BMW, această versiune demo îţi permite să îţi faci o idee despre funcţiile disponibile în aplicaţia My BMW. Trebuie doar să descarci aplicaţia, să te conectezi şi să o încerci.

  Afişarea razei de autonomie

  FII MEREU ATENT LA AUTONOMIE.

  Poţi vedea dintr-o privire cât de departe mai poţi să ajungi: un cerc albastru în jurul locaţiei curente a automobilului afişează autonomia curentă, sub forma unui cerc pe hartă. Astfel, poţi estima simplu şi fără efort cât de departe poţi să ajungi fără să opreşti pentru încărcare.

  Sfaturi pentru autonomia maşinilor electrice

  CUM SĂ CREŞTI AUTONOMIA. SFATURI ŞI IDEI PENTRU MODELELE ELECTRICE.

  Poţi face o serie de lucruri pentru a maximiza autonomia maşinii tale electrice. Un stil de condus anticipativ este important, în special pe autostradă. Preferabil, condu cu o viteză între 120 şi 150 km/h în călătoriile mai lungi. Evită frânarea bruscă. Ridică piciorul de pe „pedala electrică”, adică de pe acceleraţie, sau aplică o presiune moderată pe frână. Răceşte sau încălzeşte habitaclul maşinii electrice cât timp este încă la încărcat. Foloseşte întotdeauna modul BMW Efficient.

  DE LA CLIENȚI PENTRU CLIENȚI: ELECTROMOBILITATE ÎN VIAȚA DE ZI CU ZI.

  “Uneori este mai ușor decât să conduci o mașină pe benzină.”

   

  Urmăriți videoclipul pentru a afla cum clienții noștri au făcut din încărcarea la domiciliu o afacere proprie. Și cât de convenabilă poate fi încărcarea în timpul deplasărilor mai lungi și noile oportunități pe care le oferă.

  0:00
  0:00 /  0:00
  Autonomie

  AUTONOMIE MAXIMĂ CU EFORT MINIM.


  Cum să călătoreşti mai departe. Modul Efficient îţi oferă informaţii utile despre un stil de conducere mai eficient. Aruncă o privire pe ecran: afişajul de putere are un fundal albastru atunci când conduci eficient. Acesta devine gri atunci când conduci ineficient. Dacă autonomia rămasă începe să fie marginală, poţi activa modul MAX RANGE pentru a creşte autonomia rămasă cu până la 20%, adoptând măsuri suplimentare de eficientizare.[1] De asemenea, poţi obţine o estimare brută a autonomiei curente cu ajutorul cercului colorat de pe hartă în aplicaţia My BMW.  

  [1] Autonomia suplimentară posibilă depinde de stilul tău de conducere şi de condiţiile de mediu.

  TOTUL DESPRE ELECTROMOBILITATE.

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

  MAI MULTE INFORMAŢII.

  Autonomie BMW test drive

  PROGRAMEAZĂ UN TEST DRIVE CU MODELUL BMW
  ALES DE TINE.

  Ai dori să experimentezi chiar tu cum se conduce şi se simte modelul tău electric ideal? Pur şi simplu programează online o întâlnire pentru un test drive atunci când îţi este convenabil. Partenerul tău BMW local te va contacta cu toate informaţiile de care ai nevoie.

  Încărcare BMW la staţii publice Consultanţă Partener service BMW

  DOREŞTI CONSULTANŢĂ PERSONALIZATĂ?

  Contactează partenerul tău BMW local dacă ai întrebări sau doreşti mai multe informaţii. Personalul nostru profesionist din service-ul BMW îţi va oferi cu plăcere consultanţă, atât telefonic, cât şi în persoană. 

  Autonomie BMW Servicii clienţi BMW

  ASISTENŢĂ PENTRU CLIENŢI BMW.

  Serviciul de asistenţă pentru clienţi BMW este aici pentru a te ajuta în toate privinţele legate de BMW, astfel încât să primeşti răspunsuri la toate întrebările tale: indiferent dacă ai deja un automobil BMW sau dacă plănuieşti să cumperi un automobil BMW nou.

  Consum şi emisii CO₂.

  BMW iX3: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1]: 17,6 – 18,0; Autonomie electrică (WLTP) în km[2]: 461 – 471

  [1] Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

  Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

  [2] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.